Şimdi Ara

Çok kararsız kaldım (Aveo vs Yeni Symbol) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Guvenlikten dolayi aveo ulke sartlari hizli alimsatim symbol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iksi arasında kalsam. tercihim aveo olurdu.
  • Zor tercih.
  • Benim için Aveo'ya göre, Symbol'ün en önemli üç artısı:

dCİ motor, geniş iç mekan, dijital klima (bu olmazsa olmazlarımdan)

Aveo ise daha sağlam algılanıyor. Dış görünüş daha güzel.

Sizin kriterleriniz sonucu belirler.

Burada %99 Aveo der fakat hep en fazla satılan Smybol olur.
  • Hocam araç almadıysanız ikisi de o paraları hakeden arabalar değiller. Yazık günah vereceğiniz paraya. Bir kaç bin tl gerin üste ve c sınıfı az km yapmış bir dizel alın. Mesela fluence, megane, i30, ceed dizel yada sıfır dolu donanım seat leon 1.2 tsi (43000 tl şu anda). Hem güvenlik olarak hem yol tutuş hem de konfor anlamında hepsinden iyidirler. İlla ki b segmenti sıfır alıcam diyorsanız da linea'yı da göz önünde bulundurabilirsiniz. Ben şahsen ikisine de o paraları vermem. Bende şu anda araç bakıyorum ve 44-48 aralığında bir şok dizel otomatik araç bulabiliyorum. Aynı araçşarı düz vites olarak çok daha ucuza bulmanız mümkün. O paralara o arabalar gerçekten çok yazık, keyif de para da sizin tabii.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa süre kullancaksan reno, uzun kullanıcısı isen bence aveo ciddi olarak alınabilir gayet kaliteli araç arkadaşlarımda kullanıyor inceleme fırsatım olmuştu gayet güzel motoruda baya sağlam gidiyor
  • 1,5 yıldır yeni aveo dizel kullanıyorum LTZ sedan (yani en dolusu en ağırı) İstanbul Şehir içinde 5,5 - 5,7 arasında yakıyor. Diğer tüm dediklerinize katılıyorum. Katalog verisi tamamen hayaldir, İstanbul için.
  • Aveo tasarım olsun donanım olsun mükemmel bir araç. Symbol ile kıyaslanamaz bence.
  • Bu iki araç arasından illa birini alcak olsam symbol alırım.

Ama 44 bin tl limitle bir araç alıcak olsun auris 1.33 alırım.
  • satışım düşmesin diye türkiyede üstüne gerçek logosunu koymayıp halkı kandıran bir firmanın arabasını alıp binmem.
    türkiyede istediği kadar satış rekoru kırsın. dünyada adı sanı duyulmamış, güvenliği ispatlanmamış bir arabaya çocuğumu emanet etmem.

varsın benim aldığım araba türkiyede çok satmasın. dünyada her yıl artan bir satış grafiği olması da umrumda değil(2012 de 455bin adet satmış).
    araçlarıın özelliklerini tamamen karşılaştırdıktan sonra kullandım ve tercihimi yaptım. görüntü olarak zaten aveo 2-3 adım önde. güvenlik ve donanım olarak da fazlasıyla önde bence. bir çok kişinin beğenmediği o dijital kadran inanılmaz hoşuma gidiyor ve acayip kolaylık.

çok satılıyor diye güvenlik zafiyeti olan ve sadece pazarlama amacı olarak üzerine reno logosu yapıştırılan bir arabaya binmeyeceğim.
  • Paramı denkleştirip Aveo 1.3 LT ya da LTZ almayı istiyordum ama hükümetin dizeli gözüne kestirmiş gibi bir havası var. Yoksa o fiyatlara iyi bir seçenekti.
  • yaw konu hortlamış zaten ya konu fakedi ya da araba çoktan alınmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.