Şimdi Ara

Çok kararsız kaldım (Aveo vs Yeni Symbol)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar max 44 bin tl bütçemiz var, sıfır araba almayı düşünüyoruz, dizel olsun istiyoruz.Birçok galeri gezdik ve bu iki araba arasında kaldık.

Aveo Sedan LTZ (mylink) 1.3 DİZEL 95 hp 42.000 TL

-En full paket
    -7 İnç Nagivasyon
    -8 Hava Yastığı
    -16'' Hafif alaşımlı jantlar
    -Ön sis farı
    -Arka park sensörü
    -Otomatik farlar
    -6 hoparlör
    -Ön yolcu koltuk altı eşya saklama gözü

Renault Symbol 1.5 75 hp Touch 40.500 TL

-En Full Paket
    -İki Farklı Göğüs Rengi
    -4 Hava Yastığı
    -7 İnç Nagivasyon
    -Dijital Klima
    -Abs, Esp vs

Resimler

AVEO

Renault Symbol

http://www.youtube.com/watch?v=Vd2StbciZRs

Veya Başka Önerdiğiniz araç varsa Önerilerinize Açığım;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Furkovic- -- 7 Nisan 2013; 1:55:37 >

• Usta o araba symbol değil dacia ( bize kaktırıyorlar o ayrı bkz:http://www.dacia.fr/gamme-dacia/logan/index.jsp)

Aveo her şekilde ezer geçer bence aveo olsun tercihin. Tabi kullananlardan da yorum beklemek gerek. Ben görünüşe ve markaya bakarak söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygun_ank -- 7 Nisan 2013; 1:58:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Usta o araba symbol değil dacia ( bize kaktırıyorlar o ayrı bkz:http://www.dacia.fr/gamme-dacia/logan/index.jsp)

Aveo her şekilde ezer geçer bence aveo olsun tercihin. Tabi kullananlardan da yorum beklemek gerek. Ben görünüşe ve markaya bakarak söylüyorum.

Evet Dacia Logan olduğunu biliyorum Hatta Sadece Türkiye, Cezayir ve Tunusta Reno adıyla satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Furkovic- -- 7 Nisan 2013; 2:04:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Furkovic-

quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Usta o araba symbol değil dacia ( bize kaktırıyorlar o ayrı bkz:http://www.dacia.fr/gamme-dacia/logan/index.jsp)

Evet Dacia Logan olduğunu biliyorum Hatta Sadece Türkiye, Cezayir ve Tunusta Reno adıyla satılıyor.

Alıntıları Göster
    Sonunda Clio da 40 bin lira oldu.

Kazıklanmaya alışmış milletime hayırlı uğurlu olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Sonunda Clio da 40 bin lira oldu.

Kazıklanmaya alışmış milletime hayırlı uğurlu olsun.

Alıntıları Göster
    Aveo'nun hem içi hem de dışı çok daha alımlı duruyor bence. Tercihim kesinlikle aveo olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Aveo'nun hem içi hem de dışı çok daha alımlı duruyor bence. Tercihim kesinlikle aveo olurdu...

Alıntıları Göster
    Bir seçenekte aslında Lineaydı ama Aveo ve Symbolda olan birçok şey onda yok ondan eledik.
  • ikisi arasından aveo. ama 301 veya linea daha iyi tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aagir

ikisi arasından aveo. ama 301 veya linea daha iyi tercih olur.

301 ve Kardeşi C- elyyse'de birçok şeyden kaçınılmış, Camları açma düğmesi bile ortada İç malzeme kalitesi düşük geldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aagir

ikisi arasından aveo. ama 301 veya linea daha iyi tercih olur.

301 ve Kardeşi C- elyyse'de birçok şeyden kaçınılmış, Camları açma düğmesi bile ortada İç malzeme kalitesi düşük geldi

Alıntıları Göster
    Aynı aracı kullanıyorum. Araçta arka sis farı da mevcut. Fakat Navigasyon yok hocam. Mylink eğlence paketidir. Ama araca ayrı bir hava katıyor. Symblo hakkında 0 bilgiye sahibim fakat Aveo ile ilgili sorularınızı yanıtlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eu1900

Aynı aracı kullanıyorum. Araçta arka sis farı da mevcut. Fakat Navigasyon yok hocam. Mylink eğlence paketidir. Ama araca ayrı bir hava katıyor. Symblo hakkında 0 bilgiye sahibim fakat Aveo ile ilgili sorularınızı yanıtlarım.

Alıntıları Göster
    uzun süre kullanacaksan aveo , yarın satmam gerekebilir diyosan sembol
  • quote:

Arka sis farı bütün yeni araçlarda standart galiba.Symbolda nagivasyonda mevcut Şöyle bir artı eksi tablosu yaparsak,

Symbol

Aveodan artı olarak Dijital klima ve Nagivasyon var.
    Parçaları Türkiyedede üretildiği için ucuz yedek parça ve zengin servis ağı.
    Daha düşük yakıt tüketimi.

Aveo

Parçaları Koreden geliyor o yüzden pahalı.Symbolden daha güçlü bir motora sahip ve fazladan 4 hava yastığı var.

Sizce aveo hakkında yanıldığım bir nokta var mı?

Aracı Ortalama 4 yıl kullanırım heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Furkovic- -- 7 Nisan 2013; 2:47:54 >

• quote:

quote:

Arka sis farı bütün yeni araçlarda standart galiba.Symbolda nagivasyonda mevcut Şöyle bir artı eksi tablosu yaparsak,

Symbol

Aveodan artı olarak Dijital klima ve Nagivasyon var.
    Parçaları Türkiyedede üretildiği için ucuz yedek parça ve zengin servis ağı.
    Daha düşük yakıt tüketimi.

Aveo

Parçaları Koreden geliyor o yüzden pahalı.Symbolden daha güçlü bir motora sahip ve fazladan 4 hava yastığı var.

Sizce aveo hakkında yanıldığım bir nokta var mı?

Aracı Ortalama 4 yıl kullanırım heralde.

Alıntıları Göster
    Navigasyon konusunda halklısınız. Keşke Navigasyon koysalardı araca. Tabi tercih meselesi benim pek ihtiyacım olmuyor. Digital klima gerekli değil bence. Fakat siz ne düşünürsünüz bilemem. Yakıt konusunda symbol kaç lt yakıyor bilmiyorum(gerçek kullanıcı verilerinden bahsediyorum) fakat Aveo uzun yolda uygun devirde kullanınca 3.7-4 lt arası yakıyor. Symbol'de yaksın yaksın 3.5 lt hocam. Yani pek bir karınız olmaz. Ortalama 4 yıl kullanırım demişsiniz. Ben Aveo'yu bildiğim ve memnun olduğum için Aveo derim. Fakat iyi araştırın. Belki size uygun olmayabilir. Son olarak aracın tutmadığı konusu falan geçerse siz gülün geçin. Araç gayet iyi tuttu. Ben İzmir'de hergün onlarcasına rastlıyorum. Taksiciler bile kullanmya başlamış.
    Bu aracı kalkıp 20 yıldır piyasada olan modellerle karşılaştırmak acımasızlık olur.

Ek olarak: Parçası pahalı mı bilmiyorum(şükür parçaya ihtiyacım olmadı) fakat Opel-Chevrolet servisleri zaten pahalılığı ile ünlüdür.

• quote:

Navigasyon konusunda halklısınız. Keşke Navigasyon koysalardı araca. Tabi tercih meselesi benim pek ihtiyacım olmuyor. Digital klima gerekli değil bence. Fakat siz ne düşünürsünüz bilemem. Yakıt konusunda symbol kaç lt yakıyor bilmiyorum(gerçek kullanıcı verilerinden bahsediyorum) fakat Aveo uzun yolda uygun devirde kullanınca 3.7-4 lt arası yakıyor. Symbol'de yaksın yaksın 3.5 lt hocam. Yani pek bir karınız olmaz. Ortalama 4 yıl kullanırım demişsiniz. Ben Aveo'yu bildiğim ve memnun olduğum için Aveo derim. Fakat iyi araştırın. Belki size uygun olmayabilir. Son olarak aracın tutmadığı konusu falan geçerse siz gülün geçin. Araç gayet iyi tuttu. Ben İzmir'de hergün onlarcasına rastlıyorum. Taksiciler bile kullanmya başlamış.
    Bu aracı kalkıp 20 yıldır piyasada olan modellerle karşılaştırmak acımasızlık olur.

Ek olarak: Parçası pahalı mı bilmiyorum(şükür parçaya ihtiyacım olmadı) fakat Opel-Chevrolet servisleri zaten pahalılığı ile ünlüdür.

Alıntıları Göster
    Önce bir bilgilendirme: Symbol'ün gerçekte Dacia olması ise dezavantaj gibi görünse de aslında avantaj. dacia fabrikasını bilen biri olarak, Renault'dan daha sağlam araba ürettiğini söyleyebilirim. Bu araç, eski symbolden tasarım açısından daha kötü olsa da, dayanıklılık açısından daha iyi olacaktır.

aveonun parçası daha pahalı. her yerde servisi de yok. Bunlar Aveo aleyhine olan şeyler.

ama büyük şehirde yaşıyorsanız, servis sıkıntısı olmaz. Ayrıca Aveo'nun MTV'si, 517 lira, symbol'ün 827 lira. Bu da parça fiyatı farkını ve belki hatta ortalama tüketimde 0,2 litre/100 km farkını ortadan kaldıracaktır.

Symbol, iç mekan olarak biraz daha geniş ama göz ardı edilebilir bir fark. bagajları arasında 8 litre fark var.

Aveo, 95 beygir ve hızlanma 0-100 12,6 saniye. Symbol ise 75 beygir ve 0-100, 14,6 saniye.

Beğeniler kişiseldir ama Aveo, toplumun genel-geçer zevkine göre daha estetik bir araç.

Renault r-link, çok güzel bir teknoloji ama sunduğu özellikler, vazgeçilmez değil, başka cihazlarla da ekonomik bir şekilde tamamlanabilir.

Satış esnasında, symbol daha kolay gidecektir.

Bu nedenlerle benim tavsiyem, Aveo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 7 Nisan 2013; 3:32:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

Önce bir bilgilendirme: Symbol'ün gerçekte Dacia olması ise dezavantaj gibi görünse de aslında avantaj. dacia fabrikasını bilen biri olarak, Renault'dan daha sağlam araba ürettiğini söyleyebilirim. Bu araç, eski symbolden tasarım açısından daha kötü olsa da, dayanıklılık açısından daha iyi olacaktır.

aveonun parçası daha pahalı. her yerde servisi de yok. Bunlar Aveo aleyhine olan şeyler.

ama büyük şehirde yaşıyorsanız, servis sıkıntısı olmaz. Ayrıca Aveo'nun MTV'si, 517 lira, symbol'ün 827 lira. Bu da parça fiyatı farkını ve belki hatta ortalama tüketimde 0,2 litre/100 km farkını ortadan kaldıracaktır.

Symbol, iç mekan olarak biraz daha geniş ama göz ardı edilebilir bir fark. bagajları arasında 8 litre fark var.

Aveo, 95 beygir ve hızlanma 0-100 12,6 saniye. Symbol ise 75 beygir ve 0-100, 14,6 saniye.

Beğeniler kişiseldir ama Aveo, toplumun genel-geçer zevkine göre daha estetik bir araç.

Renault r-link, çok güzel bir teknoloji ama sunduğu özellikler, vazgeçilmez değil, başka cihazlarla da ekonomik bir şekilde tamamlanabilir.

Satış esnasında, symbol daha kolay gidecektir.

Bu nedenlerle benim tavsiyem, Aveo.

Alıntıları Göster
    Ben olsam aslı LOGAN olan bir arabayı alacağıma AVEO alırdım düşünmeden. Tavsiyem AVEO olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Ben olsam aslı LOGAN olan bir arabayı alacağıma AVEO alırdım düşünmeden. Tavsiyem AVEO olur.

Alıntıları Göster
    Aveo diyorum
  • Kesinlikle Aveo almalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Kesinlikle Aveo almalısınız
    alırsın symbol gelirsin eve , olur sana sümbül yada dacia , alırsın aveo olursun lord. + 1.3 vs 1.5 motor vergi avantajı.
  • quote:

aveonun yanında sümbülün lafı edilmez sümbülü bi geçelim öncelikle.
    Yalnız bu B sınıfı dizel kazığını niye yiyorsunuz onu anlamadım.
    O paraya cruze alır,lpg yi taktırır bir ton donanımla dizel fiyatına C sınıfı arabaya binersiniz.
    Corolla ve auris gibi araçlara yine lpg ile sahip olabilirsiniz.
    B sınıfına o paralar verilmez.
  • Aveo al kafan rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

Aveo al kafan rahat olsun.
    b segment araç 42 bin lira...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.