Şimdi Ara

Çok kararsız kaldım (Aveo vs Yeni Symbol) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Symbol b segmenti gibi değil 8 cm üstten 18 cm yandan genişletilmiş.Linea kadar olmuş araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: -Furkovic-

aveonun yanında sümbülün lafı edilmez sümbülü bi geçelim öncelikle.
    Yalnız bu B sınıfı dizel kazığını niye yiyorsunuz onu anlamadım.
    O paraya cruze alır,lpg yi taktırır bir ton donanımla dizel fiyatına C sınıfı arabaya binersiniz.
    Corolla ve auris gibi araçlara yine lpg ile sahip olabilirsiniz.
    B sınıfına o paralar verilmez.

Cruzeyi ve astrayı bizde çok beğeniyoruz ama malum araba benzinli 1.6 motor 1.5 ton.Biz yılda ortalama 15 bin km yapan bir aileyiz.Cruze 300 liralık benzin koysan 1000 km gitmez gibime geliyor.

• quote:

Cruzeyi ve astrayı bizde çok beğeniyoruz ama malum araba benzinli 1.6 motor 1.5 ton.Biz yılda ortalama 15 bin km yapan bir aileyiz.Cruze 300 liralık benzin koysan 1000 km gitmez gibime geliyor.

ondan lpg önerdim zaten.
  • aveo
  • chevrolet ile daciayı karşılaştırıyorsunuz
  • ikisinide almam o paraya.
  • Ben aveo sahibiyim. Cok guzel keuifli bir arac ltz de zaten yeterince donanimli. Bende her araci arastirdim esim icin aveo aldim. Surmesi okadar keyifli ki. Mercedesi sadece sehirdisinda kullaniyorum sehir icinde harika

• ikiside tırt bana kalırsa

lineada yok demiş arkdaş aveo ve loganda olan özellikler 1.6 105 hp mjt lounge versiyonuna baksın.
  • quote:

quote:

aveonun yanında sümbülün lafı edilmez sümbülü bi geçelim öncelikle.
    Yalnız bu B sınıfı dizel kazığını niye yiyorsunuz onu anlamadım.
    O paraya cruze alır,lpg yi taktırır bir ton donanımla dizel fiyatına C sınıfı arabaya binersiniz.
    Corolla ve auris gibi araçlara yine lpg ile sahip olabilirsiniz.
    B sınıfına o paralar verilmez.

2014 ocak ayından önce yeni araba almayı düşünmüyorum. Fakat geçen seneden bu yana, sanki yarın araba alacakmış gibi araştırma yapıyorum. Sedan olarak Cruze ve HB olarak Asta Classic görsellik ve donanım açısından favori araçlarım olmasına rağmen, 1.6 benzinli motor alıp, SIFIR arabaya LPG taktırmak pek mantıklı gelmiyor.

Senelerdir 1.6 motor araç kullanıcısı olduğum için, mümkünse az yakan bir araç istiyorum artık. O yüzden hani dış görünüşten ziyade, az yaksın mantığıyla SIFIR DİZEL bakar oldum. LPG olayını, sadece 2. EL ARAÇ alacağım zaman aklıma getiriyorum artık.

• o para o arabalara verilmez...
  • Aveonun stopları ve gösterge paneli çok kötü.
  • Aveo hocam kesinlikle. Benzinlide olur derseniz 3.000 TL ekleyerek Golf 7'de bakabilirsiniz 1.2 TSI motorlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse
    SIFIR arabaya LPG taktırmak pek mantıklı gelmiyor.

bunu honda fabrika olarak takıp sunuyor,adamlar ahmak mı?
    Bildiğim kadarıyla opel ve chevy'de de bu uygulama mevcut,dizel kazığı yemeyin.
  • Aveo çok daha mantıklı bir tercih olacaktır.
  • sümbül diyorum ben.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reguse
    SIFIR arabaya LPG taktırmak pek mantıklı gelmiyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Doğru söylüyorsunuz aslında. Çevremde LPG'yi önermeyen kesim yeni nesil 0.9 motorlara, opel corsa'da yaygın olarak kullanılan 1.2 motordan bile daha güçsüz diyip burun kıvırıyorlardı.

İlginiz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 7 Nisan 2013; 21:27:47 >

• İkisini de almazdım.

C sınıfı tüplü FTW
  • yeni linea alabilirsiniz.

4K URBAN 1.6 MULTIJET 105 HP 44.700 (orta donanım)
    4K LOUNGE 1.6 MULTIJET 105 HP 47.950 (full donanım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 7 Nisan 2013; 21:40:56 >
  • Senede 20.000km'den fazla yapmayacaksanız bu kibrit kutusu kadar arabalara hele hele Dacia Logan'a o kadar para vermeyin. 1.2 TSI C sınıfına bakabilirsiniz, Leon ya da Golf.

Ama eğer dizel şartsa bu ikisi arasında Aveo'dan yana tercihinizi yapın. Symbol hem güçsüz hem kalitesiz hem Ncap kaza testi yok. Dacia'lar 3 yıldızlık arabalar. Aveo ise uluslararası satılan bir model ve 5 yıldızlı güvenliği var.

Bildiğimiz sümbül ESP ve 2 tane hava yastığı eklendi diye 40 binlere çıktı. İçini bir gidip görün kaçarsınız zaten. Leğen plastiğinden araba...
  • görünüm olarak aveo daha üstün
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.