Şimdi Ara

çok kararsız kaldım? P50 Vs Blackberry

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi pda cihaz almak istiyorum. araştırmalar sonucu 2 cihaza kadar indim fakat burda kaldım.
    benQ p50 mi yoksa blackberry 8700 mü?

fiyat olarak 8700 biraz daha pahalı ama. kamera ve dokunmatik ekran yok. bide pc ye atarken müzik olsun resim olsun vs vs. zorluk çekiliyo diye duydum. ama bunların yanında P50 den daha hızlı olduğu söleniyor.

benm düşüncem 8700 e daha yakın. size şu soruyu sormak istiyorum. P50 ile ile yapılabilecek (hertürlü program olsun müzik olsun oyun olsun) herşeyi 8700 ile de yapılabilir mi? sizce hangisi?

• Blackberry 8700 ile benq p50 farklı segmentlerdeki cihazlar. Birisi tamamen e-mail mimarisi üzerine kurulmuş bir telefon, diğeri ise bir pda-phone.

Eğer multimedya özelliklerini düşünüyorsanız P50 almalısınız. Ya da biraz daha yeni bir cihaz araştırın derim. Zira her iki cihaz da teknolojik olarak biraz geride kaldılar.

Kolay gelsin.
  • ben şu uzun zamandır P50 kullanıcısıyım ve gayet memnunum oldukca guzel teknolojık olarakta hala ıhtıyacları cok guzel karsılıyor derım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cryptooth

Blackberry 8700 ile benq p50 farklı segmentlerdeki cihazlar. Birisi tamamen e-mail mimarisi üzerine kurulmuş bir telefon, diğeri ise bir pda-phone.

Eğer multimedya özelliklerini düşünüyorsanız P50 almalısınız. Ya da biraz daha yeni bir cihaz araştırın derim. Zira her iki cihaz da teknolojik olarak biraz geride kaldılar.

Kolay gelsin.

tamamen katılıyorum daha üst sınıfta bir cihaz almanı öneririm. p50 nin pili hakkında çok şikayet eden var blackberryde tamamen email için yapılmış bir ürün wireless olduğunu hatırlamıyorum benim bildiğim yok. işletim sisteminide bilmiyorum ama p50 de wm2005 (windows mobile 2005) war istediğini yapabilirsin.(2003 de olabilir..)
  • evet 2003 var p50 de
  • Mesai arkadaşım benQ p50 kullanıyor pek menmun değil, bunun üst modellerinin çıktığını belirtiyor. İstersen bir araştır. Ben Samsung SGH-I750 kullanıyorum, bazı sorunlar yaşamakla birlikte zaman içinde alışmaya başladım. Kısmen öneririm...
  • Blackberry biraz ağır olacak ama hiç bir özelliği olmayan ve yukarıda değinildiği gibi sadece mail alma ve atma üzerine yoğunlaşılarak yapılmış bir cihaz. 8700 modelini bir süre kullandım. Açıkçası P50 bu cihazı kat be kat geçer. Bir kere Blackberry'nin ekranı standart qvga değil. Malzemesi çok kötü. Kalın ve geniş. Ekran kalitesi ve keskinlik P50'ye göre daha iyi ama p50'de gerçek bir işletim sistemi var ve yapı modüler. Kesinlikle Blackberry'ye tercih edilecek bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 19 Haziran 2007; 15:15:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.