Şimdi Ara

Çok Kararsız Kaldım Yardım edebilirmisiniz bana Fikir Konusunda? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayrıyetten palada %10 str arttıran talent var buda 8st soket bastığında 9str ettiği anlamına geliyor buda 9st gem=18ap edior
    quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Yoo simdi senin karakter ekranına baktım..

Strength : 539
    Increases Attack Power by 1058
    Increases Block by 26

Yani paladinde 1 STR = 2 AP

Buda 8 STR gem = 16 AP gem

8 STR gem > 16 AP gem king buffla
  • Doğru o talenti unutmuşum.

Valla her class için tavsiyemdir Base stat geminiz = AP gemi ise tercihinizi her zaman base stat gemden kullanın.
  • hatta o kadarki sarı gem yerine crt+str yerine agi+str gem olsa onu basıcam ama öyle bir soket olmadğı için mecbur basmak zorunda kalıyorum
    quote:

Doğru o talenti unutmuşum.

Valla her class için tavsiyemdir Base stat geminiz = AP gemi ise tercihinizi her zaman base stat gemden kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thunderfury

quote:

Yoo simdi senin karakter ekranına baktım..

Strength : 539
    Increases Attack Power by 1058
    Increases Block by 26

Yani paladinde 1 STR = 2 AP

Buda 8 STR gem = 16 AP gem

8 STR gem > 16 AP gem king buffla

Bence de.. En iyisi kırmızı soketlere +10 str gemlerinden koymak

İşte onu çok doğru söyledin fakat Gem bulamıyorum AH da yok yapanda çok para istiyor.

@Rockman. Kardeş Tamam DPS'e birşey demiyorum fakat hit rating yok yani dodge miss parry geçme olasılığı çok fazla S3 ile desenki PvE yapılırmı yapılır ama healer olarak yapılır. Çünkü Hit Rating'im olsa dediğine katılacağım.

• paladin diğer classalara oranla kat kat daha az hit rating ister yani bir rogue gibi ssc farmlamak için 200+ hit rating e ihtiyacınız yoktur.bunun nedenide oyunda holy resist diye birşeyin olmamasıdır

yani hiçbir bossta +1 dahi holy resistance yoktur
  • sarı soketlere ya +hit bascan yada +str ve +crit

Bana göre hit gereksiz
  • Ama ret pala ne zaman BoK buffını alacak ki? Bence AP ile STR arasında pek bi fark yok, arenada holy pala olmayacaksa bence AP bastırmak daha mantıklı çünkü +10 str gemi baya pahalı ve zahmetli
  • Devil bahadırın slm ı var D: gz bu arada
  • Aleyküm Selam bu arada.

Tabikide holy ress yoktur fakat Ret Pala isen mananı en tasarruflu kullanan class olman gerekiyor. Senin 1 Crusader Strike'nin boşa gitmesi demek 6 sn gecikmelide olsa Mana nın kendi Statslarına göre inanılmaz kaybı demektir.

Ya ben çoğunlukta PvP oyuncusu olduğum için. PvE yi pek önemsemiyorum o bakımdanda Benim için tabikide 10 STR AP den daha mantıklıdır fakat onu bulana kadarda arkadaşın dediği gibi AP gem takarak o açığı kapatabiliyorum.

+ Olarak şunuda ekliyeyim BoK dediğimiz Blessing of Kings %10 Stats değerlerini arttırmaz çünkü %5 bir oranla artıyor. İsterseniz deneyin ve görün.

• +10 str bulana kadar honorla +20 ap de taktırabilirsin 7k honor istiyor

bu arada nazar değmesin maşallah ilerde benimkid böyle olur inşallah xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 30 Ocak 2008; 15:11:26 >
  • 157x10 / 100 = 15,7
    157+15,7 = 172,7

Çok Kararsız Kaldım Yardım edebilirmisiniz bana Fikir Konusunda?

Çok Kararsız Kaldım Yardım edebilirmisiniz bana Fikir Konusunda?
  • o bahsettiğin soket epictir ve üzerine sadece 1 tane takabilirsin.bizim tartıştığımız genel anlamda bütün kırmızı soketlerin str mi yoksa ap mi basılması gerektiği hakkında
    quote:

Orjinalden alıntı: Private

+10 str bulana kadar honorla +20 ap de taktırabilirsin 7k honor istiyor

bu arada nazar değmesin maşallah ilerde benimkid böyle olur inşallah xD
  • @SINIRYOK

Çok güzel oldu bu ben hep cana bakarak hareket ediyordum peki o zaman HP de neden işe yaramıyor...?

Şöyle bir mantık ile yola çıkar isek.

8567x%10 = 9423.7 Yapıyor.

Fakat senin HP ye bakınca. 9097 Sonucu Ortada %4 lük kısım neden HP ye etki etmiyor?

Birde Mana olayına bakalım...

80208x%10 = 9028.8

Senin Mana'na bakalım. = 8748. Gene %3 - %4 lük bir oran ortada bunun açıklaması nedir peki?
  • mana ile hp yi baz alarak %10 arttırmıyor sta ve int e göre arttırıyor

537 staminası varken 590 olmuş yani hp 530 artmış
  • Bence boşuna tartışıyosunuz ret pala zaten Blessing of Kings açmaz ki prot ağacından
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thunderfury

Bence boşuna tartışıyosunuz ret pala zaten Blessing of Kings açmaz ki prot ağacından

Raid Retri si açar arkadaşım.

PvP açmaz doğru söylüyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RockmaN1985

valla bilemiyorum str agi int gibi soketler varken ap crit gibi soketlerin basılması bana pek mantıklı gelmiyor nedeninide şöyle açıklayayım sana.

mesela 700 steng li bir adama bok bastığında +70 streng gelirken sana +50 streng gelecek aynı durum diğer benzer bufflar içinde geçerli.

bt hyjal farmlayan retribution paladinlerde 750 ye yakın streng var ve bu adamların hiçbirinde ap soket yok bilgin olsun

Cok haklısın ama devil da acıklamasını yapmıs PVP cı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

@SINIRYOK

Çok güzel oldu bu ben hep cana bakarak hareket ediyordum peki o zaman HP de neden işe yaramıyor...?

Şöyle bir mantık ile yola çıkar isek.

8567x%10 = 9423.7 Yapıyor.

Fakat senin HP ye bakınca. 9097 Sonucu Ortada %4 lük kısım neden HP ye etki etmiyor?

Birde Mana olayına bakalım...

80208x%10 = 9028.8

Senin Mana'na bakalım. = 8748. Gene %3 - %4 lük bir oran ortada bunun açıklaması nedir peki?

Total hp'yi sadece stamina olusturmadigi icin olabilir sanirim...
  • sanırım ana canımız sayılmıyor başka bi açıklaması yok gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.