Şimdi Ara

Çok Kararsız Kaldım Yardım edebilirmisiniz bana Fikir Konusunda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 item arasında çok kararsız Kaldım istediğim item Vengaful Sword Two Hand 3750 Puan Olan Bende olan Puan ise 1895...

Şu an Alabiliyorken Vengaful Legs'i alsammı diye düşünüyorum o yüzden size danışmak istedim.

Olay şu itemlerim aşağıdakilerdir.

- Vengaful Head Retri
    - Vengaful Chest Retri
    - Merciless Shoulder Retri
    - Merciless Hand Retri
    - Gladiator Legs
    - Deep Thunder
    - Vindicator Full Retri Warrior,Pala
    - Libram'ı hatırlarsınız Her Jud'da +200 AP

İşte bu kadar.

Haftada Ortalama 350-400 Arası Arena Puanı alıyorum + Olarak Holy itemim Pek olmadığından Çok yüksek rating'lerede çıkamıyorum Kuzenimle yaptığım arenalarda. Şimdi biz Team Rating'ini düşürdük Personel Rating'e abandık belki 1850 Yapar isek Tanıdığım arkadaşlar Bizim Team'e girerek Team Rating'ini 1850 Yapabilir diye düşünüyorum ondanda tam emin değilim. Tanıdığım Full S3 Warrior Arkadaşım Var falan ama pek emin değilim o olaydanda.

Çok kararsızım.

• Stromherald/ ZA da silahlar / Hyjalde BT deki silahları kasıp puanı armorlara yatırmanı tavsiye ederim.
    S3 gelmişkens2ye puan yatırma derim.
    Zamanında S2 silaha yatırdığım puana yanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Zamanında S2 silaha yatırdığım puana yanıyorum.

Ne yapıcaksın kardeş o zaman öyleydi şimdi böyle...
  • simdi puan aldigin tarafla personal rating kastigin taraf farkli olsun mesela puan i 3v3 le kasabilirsin ve 2v2 ile de personal rating kasasbilirsin. 2v2 ile 1850 rating e geldigin an daha fazla mac atmazsin. gereken puan i da 3v3 ile kasarsin.
  • Çok düşündüm ve gittim Legs'i aldım Çünkü Silahı alabilmem için nereden baksam 2.5 Ay Zamana ihtiyacım var Puan Toplayarak bende Elimdeki şansı değerlendirerek Legs'e yatırım yaptım inşallah iyi birşey yapmışımdır.

İşte Charımın Son Hali böyle oldu.

Bundan sonra ne önerirsiniz. Lütfen rica ediyorum işi bilen yorum yapsın. İşi bilmeyen geyik olsun diye ucube söylentisi cümleler yazmasın. Amaç gırgır şamata değil bilgi edinmek
  • devil kardeş bence bundan sonra yapman gereken vegaful hand i almak olsun(%5 crusader strike damage).

bi retri pala olarak şunu söyleyeyimki bu weapon işi bizim için biraz zor.

amacın za sword yada stormherald olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deep thunder bence yeterli.. üstüne bi de savagery bastır ooh mis gibi Leg alarak iyi etmişsin
  • Bakalım kısmetse önümüzdeki ay Void Farmlıyacağız Vortex leri toplayabilirsem. Stormherald cepte.

Hand'ide aldımmı süper olacak Trinket'i bugün Alıyorum 351 Ressilance oluyor şu anda onuda alırsam hadi hayırlısı diyorum.
  • birde sana bir önerim ve sorum var.

1. si neden %10 streng arttıran talente full vermiş olmana rağmen str soketler yerine ap soket bastın ona anlam verebilmiş değilim.

2. deep thunder mace sinden memnunmusun palanın ihtiyacı olan kadar proc luyormu ve faydasını görüormusun.

bendede Hammer of the Naaru(grull mace) + s1 sword ve s1 mace var ama armorsmith i burakıp pve için Lionheart Champion swordunu yapmayı düşünüyorum:)

quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Özürdilerim unuttum buda armory'im.http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostwhisper&n=Devilbozzo

• Çünkü Bu lvl da Paladinlerde 500+ üzerinde STR yeterlidir AP ile eklenince hayvani bir DMG ortalaması çıkıyor ortaya Yani 4.5k 5k Crit Beyaz DMG vurabiliyorum rahatça.

AP benim için 500+ STR den sonra gelen en önemli unsurdur.

Deep Thunder'Dan çok memnunum son vuruş Palada gerçekten çok önemli resmen önünü açıyor. O yüzden çok önemli bir unsur.
  • valla bilemiyorum str agi int gibi soketler varken ap crit gibi soketlerin basılması bana pek mantıklı gelmiyor nedeninide şöyle açıklayayım sana.

mesela 700 steng li bir adama bok bastığında +70 streng gelirken sana +50 streng gelecek aynı durum diğer benzer bufflar içinde geçerli.

bt hyjal farmlayan retribution paladinlerde 750 ye yakın streng var ve bu adamların hiçbirinde ap soket yok bilgin olsun
  • abi guild olarak za yapabiliyosanız yapın ordaki swordda güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: RockmaN1985

valla bilemiyorum str agi int gibi soketler varken ap crit gibi soketlerin basılması bana pek mantıklı gelmiyor nedeninide şöyle açıklayayım sana.

mesela 700 steng li bir adama bok bastığında +70 streng gelirken sana +50 streng gelecek aynı durum diğer benzer bufflar içinde geçerli.

bt hyjal farmlayan retribution paladinlerde 750 ye yakın streng var ve bu adamların hiçbirinde ap soket yok bilgin olsun

Yalnız ben PvP ciyim Rockman

PvP Set ile PvE yapmam Malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVil_BoZZo -- 31 Ocak 2008; 2:05:54 >

• STR ile AP aynı kapıya çıkmıyor mu zaten yaa?
  • Ya bisi sorucam bilmiyorum warriorda STR = 2 ap Palada STR=1 AP se tamam. Ama STR=2 AP ise paladada ap takmanın hiç bir mantığı yok..
  • Eğerki dediğin gibi olsa idi AP 1800 Kendi buff ımla olurdu ki bu çok düşük bir rakam Combat esnasında Proclayan Libram + Açılan Trinket 2600 AP ye çıkıyor ki buda mükemmel bir değer.
  • Yoo simdi senin karakter ekranına baktım..

Strength : 539
    Increases Attack Power by 1058
    Increases Block by 26

Yani paladinde 1 STR = 2 AP

Buda 8 STR gem = 16 AP gem

8 STR gem > 16 AP gem king buffla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 30 Ocak 2008; 14:05:07 >
  • devil kardeş yanıldığın bir nokta var palanın s3 gearının t6 dan farkı yok hatta bana kalırsın pve için s3 daha iyi diyebilirim.

yani palada pvp gearla pve yapmam diye bir durum sözkonusu olamaz.

zaten bahsettiğim bt farmlayan paladinlerde s3 gear kullanıyorlar pve de.

istersen bahsettiğim adamlar ile ilgili birkaç linkte verebilirim sana.

http://video.google.com/videoplay?docid=9057400262828123476&q=retribution+paladin&total=468&start=20&num=10&so=0&type=search&plindex=5

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ravencrest&n=Timangi

http://video.google.com/videoplay?docid=5775276987076121059&q=retribution+paladin+raid&total=20&start=10&num=10&so=0&type=search&plindex=2

http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Mal%27Ganis&n=Arikah

• quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Yoo simdi senin karakter ekranına baktım..

Strength : 539
    Increases Attack Power by 1058
    Increases Block by 26

Yani paladinde 1 STR = 2 AP

Buda 8 STR gem = 16 AP gem

8 STR gem > 16 AP gem king buffla

Bence de.. En iyisi kırmızı soketlere +10 str gemlerinden koymak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.