Dostlar merhaba 12.sınıfım sayısaldan hazırlanıyorum. Hedefim odtü matematik ancak gelmeme olasılığına karşın hacettepe matematiği de araştırmaya başladım. Matematik seçmedeki amacım finans sektörüne kaymak. Bununla alakalı bilgisi olan var mıdır Ve sizce 1 sene mezuna kalıp Bilkent econ için çalışmak mantıklı mı |
Çok kararsızım

-
-
Daha sınava girmemişsin derecene bakmamışsın mezuna kalmak diyorsun en çok nereyi istiyorsan ondan başlayarak bir tecih listesi hazırla elinde bulunsun aldığın netlerin geçen sene ortalamada hangi aralığa geldiğine bak.Son aylarda 3 aşağı 5 yukarı hangi bölümlere yerleşebilirsin çıkar.Tüm sınav öğrencilerine tercih listesi hazırlamalarını tavsiye ediyorum elinde bir liste varsa daha motive çalışabilirsin.
-
Bilkent econ bursluyu kast ediyorsan ilk 500'ü alıyor. Pek realist bir hedef değil.
odtü math okunur fakat hacettepe için aynı şeyi diyemem.
bilkent gelme zaten 2 sene hazırlık okursun ingilizcen iyi değilse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 24 Mart 2024; 21:6:45 > -
Hocam bilkent econ ODTÜ mattan daha kolay değil mi kazanması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
değil.
odtü math sayısal 21k ile alıyor
bilkent econ 477 ile
21 bine daha güzel bölümler var. ben şahsen matematiğe çok yatkın biri olmama rağmen bilkent math bursluya geçme şansım olduğu halde geçmedim. ne istediğini bilmeyen, master doktora ile bir yerlere yönelme bölümü gibi geldi. üstüne üstlük çok da ağır matematik görüyorsun ve gpa kasması da zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 24 Mart 2024; 21:12:22 > -
Bilkent math yazıp cernde 20 k Euro'ya çalışma fırsatini neden teptin hocam
Ea ilk 500 ün sayısal karşılığı aşağı yukarı 20 k değil mi ? Tyt sıralama ortalamasina baktım yökatlastan 26 k yapmış Bilkent iktisattakiler.
Neden ki hocam hem tyt hem ayt matematiğim 30 üstü eğer mezuna kalırsam bence ilk500 olası bir ihtimal.
-
Hocam haklısınız kesinlikle ancak süre kısaldıkca ister istemez bu düşünceler geliyor.
-
Bilkent math mezunu olup cern'de çalışan yok
la ben geçen haftalarda 2023 sınavını çözdüm tyt-ayt. iki kısımda matı fulledim ea 3k geldi. gerçi edebiyat 10d 14y
-
ea kısmını fulleyeceğine inanıyorsan olabilir ama ilk 500 olmazsa gg, en kötü odtü econ olmalı o da 1.7k ile almış.
-
Hocam meşhur videoyu bilmiyor musun igda bilkentlilere maaş beklentilerini soruyorlar Bilkent mathta okuyan biri öyle diyordu cernde çalışıp 20 k dolar almayı düşünüyorum diye
sen eacı olsan ilk senende çok çok büyük ihtimal ilk 100 yapardın
99 tyt 35 sos1 36.50 ayt mat 441 getirmiş
-
Hocam hem tyt hem ayt mat +30 sa cok düşünmeden ODTÜ için yüklenmeye devam et , soylemesi kolay uygulaması zor tabi ama
Bende sizin dediğiniz kısma daha yakınım hocam ama ayt fen 20-25 net arası geliyor. Kalan zamanda ne kadar yükseltebilirim emin değilim. 70+ için
-
Geçen sene bu zamanlar ayt fenim 15 civarıydı sınavda 30 yaptım , aşırı çalıştığım da söylenemez. Devam yani
videodaki 2 kişiyi tanıyorum, önce hazırlığı geçsinler
ilk 100 belki olurdu da EA'da ilgimi çeken bölüm yok. Ben sayısal ilk 1000'e banko gözüyle bakıyordum fizik bitirdi. 2-3 netle odtü ee/ceng bilkent ee kaçtı
-
Geçen sene en kolay ders fizikti bir de , yazık olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sayısal 150 bin için kaç net
- hava harp okulu nasıl kazanılır
- hukuk okumak mantıklı mı
- ipad 64 gb yeterli mi
- uluslararası ilişkiler mezunu avukat olabilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X