Şimdi Ara

Çok kararsızım 25 bin bütçeyle megane 2 hb,wv polo,seat ibiza,307,c4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracımı yeni sattım 2000 model rover 25 im vardı daha önce 2003 clio hb,206 gibi araçlarım oldu. Şuan 25 binim var fazla çıkamıyorum. Arkadaşımda 2004 polo 1.4 var sürüşü cok hosuma gidiyor 1.4 privilege clioyla kıyaslayınca açık ara önde rahatlığı ve sürüşü. Şuan polo aklımda emsali ibiza ve cordobayada bakıyorum 2004 2007 civarı signo,stylance,srider gibi full donanımları çok iyi gibi sürüş tarzı polo gibiyse onlarda olabilir. Megane 2 hb ve 307,c4 lerde çok hoşuma gidiyor ve üst segment. Ben ne almalıyım 2 kişiyiz yeni evliyim kısmetse 6 ay sonra çocuk olacak. En azından bagaja çocuk arabasını sığdırmak istiyorum. Manuel dizel yada benzin/lpg li araç bakıyorum harici fikirlerede açığım yardımcı olun lütfen. Markayı teke indirmezsem hergün başka bir markaya işte bunu alıyım diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Piyasalarını tam bilmiyorum ama saydığımız araçlardan polo tercih edilebilir. Daha az sorun çıkarır piyasası daha iyi. Ama 25k'ya alınabilir mi bilmiyorum

• Tipi kötü olsada megan 2 hb her türlü iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Tipi kötü olsada megan 2 hb her türlü iyidir.
    Nissan note, mitsubishi colt vs. daha mantıklı geldi bana aileden dolayı. İnceleyin derim.
  • Coltla note da bakıyım biraz ama kafa hepten karısacak yazdığım araçlarında fiyatları temizi 25 üstü ama bişekilde denk getirmeye çalısıyorum denk geldigş an alıcam yada 2 3 bütçeyi aşmam gerekecek

• Makyajlı 307 içlerinden geçer.

• Doğacak bebeginizin esyalari icin hatcbak yerine sedan araç daha makul olabilir.
    Polo ve ibiza birbirine yakin araçlar sürüşleri zevklidir konforlari iyidir lakin bagaj sıkıntisi cekebilirsiniz gibi duruyor.
    Benim tercihim megane 2 sedan ve cordoba sedan olurdu. Megane 2 lerin temizini bulmak cok zor oldugundan Cordoba alirdim. Hem vw üretimi, bagaji fena degil, malzeme kalitesi iyi hem de daha yeni modellerini (2006-2007) alabilirsiniz ve bana göre yakışıklı da bir araba. Inceleyin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Megane 1 vs Fabia
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

Doğacak bebeginizin esyalari icin hatcbak yerine sedan araç daha makul olabilir.
    Polo ve ibiza birbirine yakin araçlar sürüşleri zevklidir konforlari iyidir lakin bagaj sıkıntisi cekebilirsiniz gibi duruyor.
    Benim tercihim megane 2 sedan ve cordoba sedan olurdu. Megane 2 lerin temizini bulmak cok zor oldugundan Cordoba alirdim. Hem vw üretimi, bagaji fena degil, malzeme kalitesi iyi hem de daha yeni modellerini (2006-2007) alabilirsiniz ve bana göre yakışıklı da bir araba. Inceleyin derim.
    O fiyat aralığında sedan ve dizel olarak en mantıklı araç Cordoba 1.4 Tdi'dir.
    Merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin yardımcı olurum.
    Megane 2 de olur fakat o fiyata temizi yoktur, emin değilim piyasasını bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

O fiyat aralığında sedan ve dizel olarak en mantıklı araç Cordoba 1.4 Tdi'dir.
    Merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin yardımcı olurum.
    Megane 2 de olur fakat o fiyata temizi yoktur, emin değilim piyasasını bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Valla ben, aynı vaziyette olsam mazotlu sedan(mazotlu dememim sebebi lpg. tüpünün bagajı işgal edebilmesi.) tercih ederim ama sen, kendi vaziyetine gereğini düşünmüşsündür.Ben o paraya imzamdaki elantrayı aldım gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general263 -- 8 Ağustos 2016; 11:42:10 >
  • amasseia kullanıcısına yanıt
    Hocam cordoba hoşuma gidiyor aslında ibiza daha çok olmasından dolayı ibiza dedim aynı özelliklerde ilk tercihim cordoba olurdu. km ler gözümü korkutyor cumartesi baktım bi cordobaya iyi güeldi araç ama kasa kötüydü iyi boyayamışlar yanları. Şehir dışınada çıkmak istemiyorum çok. Ama cordoba olabilir
  • general263 G kullanıcısına yanıt
    Elantra nasıl peki memmunmusunuz. yakıtı sağlamlığı filan
  • Fazla eski kaçmazsa 2001 Polo Classic 1.6 100 hp comfortline veya 1.9 TDI Comfortline bulunabilirse bakılabilir.Bagajı devasadır ve içi poloya göre daha geniş ve ferahtır.Dürbün göğüs olması içinin 6n2 ile aynı olması da çok büyük bir farklılık yaratır eski kasa poloya göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Fazla eski kaçmazsa 2001 Polo Classic 1.6 100 hp comfortline veya 1.9 TDI Comfortline bulunabilirse bakılabilir.Bagajı devasadır ve içi poloya göre daha geniş ve ferahtır.Dürbün göğüs olması içinin 6n2 ile aynı olması da çok büyük bir farklılık yaratır eski kasa poloya göre.
    japon al kafan rahat eder
  • bahasss kullanıcısına yanıt
    Hocam kmsi dusuk olani alacaksiniz elbette. Baktiginiz araca özgü bir durumdur o hepsinde yoktur boya sorunu. Bagaj sorun degilse polo bakabilirsiniz.

• bahasss kullanıcısına yanıt
    Kasası ağır olduğu için şehir içinde yakıyor ama düz yolda az yakıyor bence çok rahat araba.Milletin kafasında accentlerden bir imaj oluşmuş kalitesiz diye de alma diyen arkadaşlar arka koltukta biraz yol gidince hemen fikirleri değişiyor.İç mekan gayet geniş ama bagajına forumlarda diğer bazı sedanlara göre dar demişler.Bende 45lt lik lpg tankı olduğu için dar geliyor bagaj.Mazotlusu da yok arabanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general263

Kasası ağır olduğu için şehir içinde yakıyor ama düz yolda az yakıyor bence çok rahat araba.Milletin kafasında accentlerden bir imaj oluşmuş kalitesiz diye de alma diyen arkadaşlar arka koltukta biraz yol gidince hemen fikirleri değişiyor.İç mekan gayet geniş ama bagajına forumlarda diğer bazı sedanlara göre dar demişler.Bende 45lt lik lpg tankı olduğu için dar geliyor bagaj.Mazotlusu da yok arabanın.
    makyajlı 307 1.6 hdi
  • Polo parcasi pahalidir

• Lpgli punto

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Lpgli punto
    Eğer bebek olacaksa cordoba öneririm, stylance en dolu paket. Elektrikli aynadan, cc'ye,otomatik klimaya kadar baya oyuncağa sahiptir.
  • 307 tabiki de.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.