Şimdi Ara

Çok kararsızım Yardım !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Dün telefonlara bakmak için birkaç bayi gezdim. Htc M8 denemek için bulamadım fakat kamera konusunda beni kendinden vaz geçirtti. G3 denemek için koymuşlardı bir iki göz attım boyutları beni korkutuyordu fakat ideal geldi fakat zamanım olmadığı için bir defa menüye girebildim . Son olarak Z2 'ye baktım fazla karıştıramadım orada çalışanın telefonuydu

İnternetten araştırdığımda G3 performans sıkıntısı,kapanma ve ısınma gibi sıkıntıları olduğunu yazmışlar.Konuyu fazla uzatmadan soruma geçicem (Telefon buradan alınmayacak yurt dışından gelecek)

Xperia Z2 mi ?
    Z3 bekleyim mi ? tahminen ne zaman çıkar?
    LG G3 mü?

• Z3 beklerseniz iyi olur ama Ekim'in sonu yada Kasımın ortalarında falan gelir,çok geç olur.
    Eğer şimdi alınacaksa tercihim Z2 olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

Z3 beklerseniz iyi olur ama Ekim'in sonu yada Kasımın ortalarında falan gelir,çok geç olur.

yok hocam en erken ekim'in başı gibi ama z3 gerçekten iyi olursa 1 ay daha bekler kasımda alabilirim ? ama kronik sorunlarını falan bilemeden almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKBB

quote:

Z3 beklerseniz iyi olur ama Ekim'in sonu yada Kasımın ortalarında falan gelir,çok geç olur.

yok hocam en erken ekim'in başı gibi ama z3 gerçekten iyi olursa 1 ay daha bekler kasımda alabilirim ? ama kronik sorunlarını falan bilemeden almam

Bir handikapıda bu işte,isterseniz Iphone 6'yı bekleyin hem fiyatlar düşücek,hemde Iphone 6 da batarya ve ekran olarak gayet iyi geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

Bir handikapıda bu işte,isterseniz Iphone 6'yı bekleyin hem fiyatlar düşücek,hemde Iphone 6 da batarya ve ekran olarak gayet iyi geliyor.

yok hocam ios sevmiyorum inşallah z3 erken çıkarda alırız yoksa diğerlerinden birini alıp çekilicem

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam ios sevmiyorum inşallah z3 erken çıkarda alırız yoksa diğerlerinden birini alıp çekilicem

Karar sizin,almasanız bile fiyatlar düşücek 15 gün sonra falan yapılıcak lansmanı Iphone 6'nın.

• Z3 kasim gibi ve siskin fiyattan gelir,o acidan bence alim icin 10 gun donra falan iyi zaten 1700kusure var..

Bence Z2 oncelijli sonrasinda g3 bakilmali..

M8in 2gb rami ve kamerasi handikap o paraya gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arada kaldım yardım lütfen
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla hocam aslında M8'den vaz geçmemde sizinde yararınız oldu 2 gb ram ileriye dönük dediniz beni düşündürdünüz z2 ve G3 'e attınız aslında düşününce gerçekten saçma kötü kamera ve 2gb ram insanı diğer amiral gemilere itiyor
  • z3ü beklemeye gerek yok z2 yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.