Sizce hangisi mantıklı yaş 22 |
Çok kararsızım yardım edin
Çok kararsızım yardım edin
(En Son Oy Tarihi: 23.11.2024)
-
-
YKS'den kurtul.
Yani 1. seçenek, bio...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam
Bence ikisi de uygun değil. En mantıklısı önü açık sigortalı bir iş bulup girmek.
-
Aynen fabrikaya gireyim asgari ücretle 3 vardiya çalışayım.Her şey para değil eğitim çok önemli temel bilim bizim ülkemizde küçümseniyor ancak hiç de öyle bir durumu yok yurt dışında.Okumak kendine yatırım yapmak bu dünyadaki en önemli şey o yüzden kesinlikle okuyacağım bu kesin.
Yaşadığın ülkenin gerçeklerini gözardı edemezsin, zaten ülkede doğru dürüst eğitim veren kurum sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Şahsen trde top tier harici temel bilim okumak yerine fabrikada 3 asgariyi tercih ederdim
yalnız biyologların sandığınız kadar dar bi alanı yok.Çoğu yerde ihtiyacı olan bir bölüm.Gerek hastaneler gerek tüp bebek merkezleri gerek adli tıp gerekse tarım vb gibi birçok alanda çalışılıyor.Ve dediğim gibi her şey para değil bilim öğreniyorum bundan zevk alıyorum ve kendimi akademik anlamda geliştirmiş oluyorum.Hayalim diş hekimliği orası ayrı bir konu ancak şu an bulunduğum durumdan da memnunum.
Eşit ağırlık olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tıp için calisicam diyordum vaz mi geçtin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam tıp hayal benim için onu anladım yağacak kapasitem yok diş belki diyorum ama bu süreçte de çok yıpranacağımı düşünüyorum o yüzden ikileme düştüm
Aslında düşünmedim değil ama hangi bölüm uygun olur falan hiç düşünmedim ea’da
sen bilirsin ama bu gidişle 30 yaşında tıp okunur mu diye de soracaksın gibi geliyor. hedef var iyi güzel ama icraat yok.
şu an mevcut koşullar altında senin için en mantıklısı tıbbi sekreterlik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X