Şimdi Ara

çok karışık yaw. ahhhh bu handikap meselesi, anlayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en iyisi bir örnekle başlayalım, çünkü yanlış anlamadan dolayı gitti kuponum.

örnek:
    Rusya - K.İrlanda (1)

h1 (1,55 oran) yada h2 (3,60 oran) de yazsam yukarıdaki gibi gözüküyor ve parantezde Rusya berabere kalırsa mağlup, 1 farkla yenerse berabere, 2 veya daha fazla farkla yenerse galip sayılacaktır diyor!! Bu ne biçim mantık ya?? bende tabiki h2 yaptım ve maç 2-0 bitmesine rağmen kuponum gitti!!!

ben bir ara şöyle de düşündüm: h1 rusya 2-0 ve üstü yenmeli; h2 K.irlanda 2-0 veya üstü ile kazanmalı diye düşündüm. bu düşüncemin saçma olduğunu birkaç site karıştırdım ve benim düşüncemün yanlış olduğunu anladım.

ama yine de tam çözemedim! bir örnek verceğim ve sizlerde bu örnekten yola çıkarak bana yardımcı olunuz lütfen.

ÖRNEK:
    Hollanda - Türkiye maçı

H..........1..........X..........2..........H
    -..........1,9.......3,5......2,55.......1h

benim anladığım:
    - türkiye tarafına 1h dediği için türkiye maça 1-0 önde başlıyor.
    - 1 desem: hollanda'ya oynamış olurum. yani maç 3 farklı golle veya üstü ile bitmesi gerekir. çünkü türkiye 1-0 önde başladı
    - X desem. hollanda tek farkla yenmesi gerek. çünkü türkiye 1-0 önde başlamıştı, yani o zaman maç berabere biter (X)
    - 2 desem. türkiye maça 1-0 önde başlıyor. yani türkiye maçta 1-0 yense, 2-0 demektir ve 2 tutyor o zaman. mı?

H..........1..........X..........2..........H
    1h..........1,9.......3,5......2,55......-

1h öbür tarafta olsa durum tam tersi olur.

doğru mu düşünüyom acaba????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_er -- 7 Eylül 2012; 21:32:09 >

• Hepsi doğru sadece kalınla işaretlediğim yer yanlış, 3 farklı değil 2 farklı yeter. Türkiye maça 1-0 önde başlıyor, Hollan'da normalde 2-0 yenerse, iddaaya göre 2-1 biter.

- 1 desem: hollanda'ya oynamış olurum. yani maç 3 farklı golle veya üstü ile bitmesi gerekir. çünkü türkiye 1-0 önde başladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.