Şimdi Ara

Çok klasik olucak ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz araştırma yaptım forumda ama bulamadım. Kesin bunla ilgili bi konu vardır o yüzden özür dilerim kirlilik için.

Desktop bilgisayarımda tv izlemek istiyorum TV kartım fln yok. ama görüntü kaliteli olmalı ve tvden herhangi bi diziyi kaydetmek istiyorum.

Bunlar için hangi parçaları almalıyım tek tek yazarsanız tüm ayrıntısına kadar sevinirim. ve önerdiğiniz parçalar nedir ? Teşekkür ederim.

Parça uyumu için gerekliyse ;

Windows XP SP3 kullanıyorum
    Ekran kartı: Zotac Geforce 9800 gtx
    İşlemci : intel core2duo 2.00ghz
    Ram : 4 GB DDR2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahn -- 20 Aralık 2009; 15:47:15 >

• koskoca forumda yardımcı olabilcek biri yokmu yaw :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahn -- 20 Aralık 2009; 20:38:34 >
  • 10 yıldır tv akrtı kullanırım detaylı bilgim yok aslında ama avermedia bu sektörün lideri 130 tlye harici avermedia tv box7süper aldım vatandan daha 10 dk önce makinamın içinde de avermedia süper 007 var hepsi analog tv kartları harici almamım sebebi bilgisayarı açmadan izleyebilmek sende bir bak derim ucuz bir şey diyorsan bir çok model var hepsi hemen hemen aynı görüntü kalitesinde ama kayıt isityorsan biraz iyi bir şey al derim
  • özel mesaj attım
  • teşekkürler ilginiz içn. araştırmaya başladm söylediklerini. kayıt aslnda çok şart değil ama bu sendeki tv kartındanda kayıt yapılabiliyor dimi çok kaliteli olmasada?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.