Şimdi Ara

ÇOK KORKUYORUM GELECEK Mİ... ? [X(]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şimdi item kilitleme şifremi yazdım hata verdi kabul etmedi ticket attım heryeri doldurdum KESN kodu da vardı orayı doldurdum KESN şifresini yazmayı unuttum acaba bi şey olur mu kod u yazdım 8 haneli şifresini unuttum galiba öyle bir yerde yoktu 24 saat içinde olumlu bir cevap gelir mi acaba gelirse yaşadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F 16 -- 17 Aralık 2007; 19:47:20 >

• yazdım özelden

yanında 1 000 000 coin yoktur yanı paran azdır eger item kitleme şifren yanlış diilse ama hala olmuyorsa ticket atabilirsin türkçe çünki gold premium türkçe ticket atabılıyor ...
  • abi şimdi elim ayağım tiriyor nasıl bi şey hazırlıcam sen bana bi yardımcı olsan üstümde 60m var yine olmuyor şimdi bide yardım etmezler iyice kafayı yerim.
  • charını güncelledin mi yeni kilit acma sifresini falan ?
  • 3 tane gizli soru var ya 3ünü de dene olmazsa ticket at...
  • Yaptım hiç biri olmadı dandikten ticket attım inşallah cevap gelir bide msn e gireyim belki bi şey olmustur.
  • Yukarı yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

ticket attım ticket nereye gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Sizce çok benzemiyor mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hele dur dostum yaf
    bekle e-maile cevap gelıcek onlar senı yönlendirir sende ona göre bişiler yaparsın.
    biraz sakin ol
  • İnşallah ya kafayı yicem bu ne k2 iii güzelde bide şu buglar olmasa sevindim gold aldım diye ilk defa aldım bide char hacklenirse allah korusun ya bi şey duydum itemler 1 gün sonra kilitleniyormuş saçma ama e - mail e inş. hemen gelir dandik ticket attım inş. bakarlar...
  • K2 nin sitesine girdim sifremi unuttum a bas daha sonra msnden verilen linke gir verdikleri kodu gerek yere yaz daha sonra sifre ve bütün gizli soruları sıfırlıosun.
  • Kardeş emin misin adı üstünde şifremi unuttum sadece şifre değişiyor.
  • bende kilitledim de keşke kilitlemeseydim.açmak için tekrar gold pre gerekiyormuş.bende 6ay sonra açılcak diye biliyordum
    adamlar para kazanmak için her şeyi yapıyo.
  • Siteye en son ne zaman login oldun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®ed

bende kilitledim de keşke kilitlemeseydim.açmak için tekrar gold pre gerekiyormuş.bende 6ay sonra açılcak diye biliyordum
    adamlar para kazanmak için her şeyi yapıyo.

Ya beyler kitleyemiyorum inşallah k2 den olumlu bir cevap gelirde sevindirir beni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

Siteye en son ne zaman login oldun

Dün gece acaba sorun ondan mı acele cvp plz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.