Şimdi Ara

ÇOK KÖTÜYÜM ÇOK O KADAR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OLAY BENDE KALSIN AMA KÖTÜYÜM HEMDE ÇOK BOŞVERİN....OFF YAA

• kız meselesimi?
  • nooldu lam
  • Evet her zamanki gibi..daha geçen gün @Rush u teselli ederken...offf yaaaaa..
    yaw eski çıktıklarımdan biriyle tekrar başaldım artık ona bağlanıcam dedim aşk defterini kapatacaktım başladık kızla bişeyler oldu..bana msj çekti anlaşamıyoruz kendimizi üzmeyelim hem gözden uzak olan..falan dedi benimmezun oldugum okulda okuyo kendisi..... bende sen bilirsin ama üzüldüm dedim daha başlamadık dedim..kız sabredemedi..yapamicanı hissetti ..yaw ne bileyim..aslında ben ne istediğimi bilmiyorum...hayatımda 4 kişi oldu o 4 kişi arasında gidip geliyorum..kimsenin bana güveni kalmadı kimse kahrımı çekemiyo..yenilik yapmam lazım..Yaw karışık duygular...üzülmüyorum..ne yapcamı da bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dEnGeSiZ_28 -- 17 Eylül 2005, 23:15:53 >
  • A.Q BEN YALNIZLIKTAN ŞİKAYETÇİYİM
    MİLLET KIZDAN
    SAKATSINIZ LAM DEĞER BİLİN
  • biraz sabret.otur bekle.kendini dinle.Beklemekten kimseye zarar gelmez.unutmaki kaderin zaten çizilmiştir.sana sadece onun üstünde yürümek kalır.Bekle.kafanı yorma.Şuan yapabilceğin kızlara kafanı fazla takmaman.kafan iyice durulsun ondan sonra düşün
  • Ben de eski çıktığımı aradım ben ayrılmıştım kızdan sevmiyorum diye boşuna kızın duygularıyla oynamayım dedim saf kız dedim.

Sonra bir gün yanlızlık çekiodum yani , içim kötüydü, dedim bi halini hatrını sorayım.

Kız arayınca, ben biriyle çıkıom, seni artık aştım falan filan dedi.

Bende dedim beni aşmak öyle kolay değil sırıkla atlaman lazım

Ben onun halini merak ettim de aradım o bana böyle dedi...

Halbuki Allah yukarıda ben onu istediğim gibi kullanabilirdim neyse...

Bu devirde duygusal olmak , iyi olmak kötü.

Bunlara 4S kuralını uygulayacaksın ondan anlıyorlar anca...

• quote:

Orjinalden alıntı: manyak

A.Q BEN YALNIZLIKTAN ŞİKAYETÇİYİM
    MİLLET KIZDAN
    SAKATSINIZ LAM DEĞER BİLİN

sen ceza almadınmı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.