Şimdi Ara

Çok model var, AMA HANGİSİ??? Kafam karıştı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese arkadaşlar, bisürü şey yazılmış çizilmiş, ama ben karmakarışık oldum walla!!! Bi yardım lütfen!!!

Altyazılarında boyut, renk, türkçe karakter sorunu olmayan, USB girişli (varsa USB2.0 destekleyen, var mı bilmiyorum?) bir DivX Player aramaktayım... Ben bunu normal 70 ekran televizyonda kullanıcam. Ama ilerde LCD felan alırsamda uygun olsun istiyorum... Herkes Samsung HD870, Toshiba SD370, Philips DVP5980/12, LG DV298H tavsiye etmiş.... Ama bütün bu playerlarında, birbirlerine göre iyi ve kötü yanları var... Var da, en sorunsuzu hangisi bunların??? Forumlardaki o kadar şeyi okudum, kafam karmakarışık oldu? Herkes bu iyi bunu al, şu iyi şunu al demiş ama, kimse hangisi neye göre iyi, neye göre kötü karşılaştırmalı açıklamalar yazmamış...

Birisi istediğim özelliklere göre en sorunsuzu hangisidir, niye o dur, niye değildir? i açıklayabilirmi acaba?

• sorunsuz divx player yapılmadı henüz. o yüzden kafan fazla karışmasın git al birisini kullan senin kriterlerini en çok sağlayanlardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murdocklawless

sorunsuz divx player yapılmadı henüz. o yüzden kafan fazla karışmasın git al birisini kullan senin kriterlerini en çok sağlayanlardan.

Aynen. Bende alacaktım. Almadan önce duayenlere sorayım dedim. Keşke sormaz olsaydım. Kafam karıştı. Almaktan vazgeçtim. Zaten bir DVD Playerim vardı. DivX ler için de bilgisayarla yola devam.
  • Cevaplar için saolun arkadaşlar, haftasonu bakamadım hiç foruma...
    Bu arada, haftasonu Vatan'a uğrayıp Philips DVP5980/12 modelini test etme fırsatı buldum... Diğrelerine bakmaya gerek bile kalmadı... Altyazı fontu cnbc'de film dizi felan izlerken nasılsa öyle, yani gayette okunaklı, Türkçe karakterlerde de herhangi bi sorun yok, DVD, Divx okumaları sorunsuz... Kendi kopyaladığım, içinde 12 bölüm olan bir dizi DVDsi götürdüm yanımda, ondada hiçbir sorun yok. Birden fazla altyazı varsa seçime izin veriyormu bilmiyorum, deneyemedim ama, ordaki adam veriyo dedi. 4GB flashdisk'den de sorunsuz bi şekilde okuma ve oynatma yapıyor. Yani anlayacağınız, benim kriterlere en yakın alet bu sanırım... Birde altyazı rengi sarı olsa her fonda daha rahat okunabilmesi açısından daha iyi olurdu ama, onuda altyazılara sarı renk kodu eklersek çözülür diye düşünüyorum... Belkide çözülmez, çok da önemli diil... Neyse, sonuç olarak bence şu an en alınası model 5980/12...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.