Şimdi Ara

Çok moralim bozuk :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün dükkana gittim.Babamla biraz muhabbet ettikten sonra babam internetten bana motorsiklet bakalım dedi karne hediyesi olarak bana motorsiklet alıcaktı.Fakat bilmiyorki karneye 4 tane zayıf gelicek.Çocuğum iyi karne getiricek diye motor bakıyor bütün gün muhabbetini yaptık .

O benden iyi bir karne bekliyor bunun karşılığında motor alıcak fakat ben getireceğim karneden dolayı çok utanıyorum çok moralim bozuk sizinle paylaşmak istedim

• Valla hakikaten kötüymüş..
  • baban hediyeyi sana alıyor getirdiğin karneye değil tabi iyi yada kötü ama sonuçta senin için alıcak olur o kadar düzeltirsin bence bu kadar üzüldüğüne göre ...
  • iyi karneden çok iyi evlat olman babanın daha çok hoşuna gidicektir açık açık karşısına çıkıp söyle uzamadan baban hoşgörülü davranır zaten
  • haklısınız ama o motoru hak ettiğimi zannetmiyorum bu karne korkusundan daha çok koyuyor insana
    sana güvenilmiş olması ve bu güveni boşa çıkarmış olman
  • en iyisi konuş bncede açık açık söle en önemlisi iyi bir evlat olmak dersler veya karne diiil o hayırlı bi ewlat olmanın yanında extra bi hediyedir derslerinin iyi olması fln tabi geleceğin içinde önemli ama hiç bi anne-baba oglunun veya kızının tabiki kötü karne getirmesini istemez her insan okulda başarılı 4/4 luk bi insan olucak diye bi kaide yok sen dmeekki başka dallarda başarılı olucaksın öle düşün sıkma canını git konuş babanla böle böle de 4 zayıf gelicek ama sen merak etme 2. dönem hepsini vericem de bi turlu inandır babana kendini ama verdiğin sözüde tut ki babanın gözünde itirabın düşmesin
  • 1) Türkçe den zayıfsın galiba anlatım bozukluğu yapmışsın."Çok moralim bozuk." değil "moralim çok bozuk" olacaktı.

Şaka bi yana baban sana motor almayı planlıyorsa demekki seni seviyormuş sen sevildiğini bil.Notların o kadar öndemli değil 2. dönem kurtarırsın daha çok çalışırsın olmadı, daha çok çalışırsın yazın sınavlarda kurtarırsın.
  • intihar sebebi
  • sağolun arkadaşlar biraz destek oldunuz zaman geçmeden babam ile konusmayı düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIIFantomIII

haklısınız ama o motoru hak ettiğimi zannetmiyorum bu karne korkusundan daha çok koyuyor insana
    sana güvenilmiş olması ve bu güveni boşa çıkarmış olman

eet doğru söylüyosun ama sonuçta düzeltilmesi elinde olan birşey

konuş babanla karnemde 4 tane zayıf var motor almanı istemiyortum hak etmiyorum sene sonnda karnem iyi gelsin o zmn istersen alırsın fln de. baban sen açık olduğun için senle daha fazla gurur duyacaktır

ama bu karnede 4 zayıfa kızmaması anlamına gelmez

• ben sana dıyorum bak herkese dıyorum.bu konular kac yıl acıldı gıttı.2.dönem de acılcak.sen sımdı cok uzuluyon dımı?evt cok calıscam dıyon demi.evt.iddia ediyorum 2.dönem karneyı 5.00 getıremezsın ve getıremeyeceksın de.burda kaybettıgın zamanı calısrak gecırseydın olmazdı.ya da baska yerlerde gecırmeyı.sımdı yazılılar bıttıyse bısı anlam etmez ama.benım 1.dönem karnede en az 3 var ama ben subat tatılınde okuz gıbı calısıp 2.dönem karneyı 5.00 getırcem.bak getırmeye calıscam demıyom getircem.sende bu ınanc olsun.sımdı uzul babanla konus.moturu almasın bence.alınca belkı calısmazsın.2.dönem 5.00 getır baban sana daha ıyı motor alır.1.dönemdeki zayıflardan sonra dimi ama yaf ...
  • Git konuş babanla. Karnem iyi gelmeyecek de. Konuşursan, anlatırsan herşeyi hem seni affeder hem de motoru alır. Fakat düzeltmen gerek diye düşünüyorum.
  • sanırım tek çare babamla konusmak
  • bende 8 adeT var üzme kendini
  • hocam sen motoru filan boşver şöle güzel balık etli bi kız arkadaş yap kendine bak o zaman moral nasıl tavan yapacak.
  • gerçekten çok üzücü bi durum.bence bir an önce babana durumu anlat yoksa daha çok üzülürsün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.