Şimdi Ara

Gözüm bozuk galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce bir şey fark ettim. Sol gözümle baktığımda renkleri sıcak(daha sarı) sağ gözümle baktığımda ise soğuk(daha mavi) gördüm. Acaba gözümde bozukluk mu var? Renk körü değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Astigmat tahminimce

• derin bi nefes al kulaklarını ellerinle kapa nefesi verirken iki gözünüde test et bakalım
  • Bir şeye cok odaklandıgında olabiliyor. bilgisayar, televizyon,kitap vs Gözlerin dinlendigi zaman tekrar dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Repentless

Bir şeye cok odaklandıgında olabiliyor. bilgisayar, televizyon,kitap vs Gözlerin dinlendigi zaman tekrar dene.

Yatiyordum sonra gozumu actim bir sure sonra farkettim ki iki gozum ton olarak farkli goruyor sindi biraz daha gecti gibi. Normal mi peki?

• supergoktugtr kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam, çok ciddi boyuttaysa doktora gözükün.
  • miyopum aynı sorun bende de var mesela sol gözüm ile elime baktığımda elimi beyaz görüyorum sağ ile baktığımda sanki hafif kan dolmuş gibi kırmızı görüyorum genellikle sabahları böyle oluyor öğlen 1-2 gibi normale dönüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam o dediğin bende yılardır var belki ilkokul 4. sınıftan beri bu bir sorun muymuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERIKCI

hocam o dediğin bende yılardır var belki ilkokul 4. sınıftan beri bu bir sorun muymuş?

Bilmiyorum ama ikisi de ayni goz neden farkli gorur ki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.