Şimdi Ara

Çok Mu Geç KaLdım..!!! ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öss ye girmeme 2 yıL var ama ben hiç çalışmadım şimdiye kadar psikolojik olarak kendimi inek gibi çalışmaya hazırladım fakat 2 yıl inek gibi çalışsam sizce 330 puan civarı falan yapabilirmiyim...

lise 1 yıllarında hocaların son sene çalışmakla öss yi kazanamassınız şeklindeki haykırışları hala kulaklarımda

sayısalım dershaneye gidiyorum ders notlarım her zaman iyiydi ama çalışmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga190507 -- 12 Eylül 2008; 23:18:52 >

• 2 yıl bilinçli çalış konuları öğren ek olarak test çöz daha fazlasını yaparsın ama saatine bakma sadece bilinçli çalış konuyu tam anlayana kadar..
  • sen yine iyisin.
    Bu sene ÖSSye girecem ve daha doru düzgün programlı çalışmaya başlamadım.Gece rüyalarıma girer oldu.
    Sıkıntı basıyo okulda falan.Milleti ders çalışırken görünce aklıma "Ya kazanamazsam" soruları geliyo.Hem de sayısalım.sözel olsam çok rahat olurdum ama ilgi alanlarım sayısalda olduğu için seçtim.ne yazık ki çok çalışmam lazım...
  • oyle bı anda çalısacam demekle olmaz zaten bu işler pc ye kılıt felan vurman lazım.
  • bende lise 3 daha ne olacağıma karar vermedim,hiç çalışmıyorum (forumda aktifliğimden anlarsınız)
    ama ona rağmen okul öss demelerinde okul 5.si oldum.yalan değil gerçekten.
    ben öss ye girmek istemiyorum aslında
  • Yuh naptın sen 2 yıl düzenli çalışacaksın ve almayı hedeflediğin puan 330 ben olsam en az o çalışmayla 340-350 hedeflerim önünde 2 yıl var ve sen geç kaldım diye üzülüyorsun vay bee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUTBOL İÇİN ÇOKMU GEÇ KALDIM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.