Şimdi Ara

Çok mu Zordu 3 Ayda Bir Sağ Bek Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş ben böyle bir şey görmedim takım bağırıyor resmen.Bizimki hala 3 ün 5 in peşinde.Yazıklar olsun.Önder Özen olmasa Ba yıda göremeyecektik.

• Çok mu zordu bu konuyu açmaman ? Bu eleştiriyi yapmaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Çok mu zordu bu konuyu açmaman ? Bu eleştiriyi yapmaman.

Çokmu zordu foruma üye olmadan önce forum mantığını anlamak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Çok mu zordu bu konuyu açmaman ? Bu eleştiriyi yapmaman.

2 hafta sonra puanlar kaybetmeyece başlayınca anlarsın adamın ne kadar haklı olduğunu. Hep aynı hikaye bakalım bu sene ne bahane bulacaklar.Fikret orman daha bir tane bile kupa kazanamadı hatta yakınından bile geçemedi. Şaka gibi en başarısız başka olabilir.
  • Çok başarılı transferler yaptık,
    geçen sene çok iyi performans gösteren kiralık motta ve gökhan töreyi çok uygun fiyatlara aldık.hücuma direkt katkı sağlayacak üç adam aldık.
    Buraya kadar her şey güzeldi ama sağ bek almayarak çok büyük hata yaptık.Tıpkı geçen sene devre arasında yaptığımız gibi.sağ bek ve ofansif orta saha almamız gerekirken stoper ve defansif orta saha almıştık ve belki de şampiyonlar liginine direkt gitme fırsatını kaçırmıştık.
    Sağ bekte orjinal bir bek olmadığı sürece tam takım olamayız.Atiba orda oynayınca orta sahada güç kaybediyoruz.Necip de Atiba ve Veli'nin tek alternatifi.İsmail çok formda ve sol bekte harika bir sezon geçirmesini bekliyordu birçok kişi.ayrıca mottayla aralarında güzel bir rekabet olacaktı.şimdi sağda harcanacak.gökhan töre veya orda oynarsa sosa'nın da performansı artardı.
    yani bir sağ bek bir çok şeyi değiştirirdi.Kontenjan sıkıntımız da olmamasına rağmen bir transfer dönemini de bu sorunu çözemeden bitirdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En azından rotasyon için birini kiralamalıydılar. İsmail sakatlansa ne olacak şimdi?
    Tüm transferleri beğendim ama sağ bek almamaları bozdu işi.
  • Eleştiri yapmayın diyen arkadaşlara bunu da sorgulamayacaksak neyi sorgulayacağız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kadar zor olmamalıydı.
  • Bu kadar yavaştan aldıklarına göre vardır bir bildikleri diyeceğim de...

Neyse. Serdar veya kim oynayacaksa umarım yüzümüzü güldürecek bir performans sergiler.
  • cok mu zordu en azindan yapilan iyi isleri biraz takdir etmek ?
  • Demba Ba alip Linnes i alamamak okyanusu geçip derede boğulmaktır.

• Bu Beşiktaş taraftarını anlamak cidden zor adamlar kombine çıkarıyor hatta nerdeyse 1 yıllık fiyatına 2 yıllık kombine çıkarıyor sadece 7000 tane satılıyor.Arsenalle şamoiyonlar ligi maçı oynanıyor tribün dolmuyor. (Forma satışında bu sene biraz gelişme var hakkını yemeyelim bu konuda taraftarın) sonuç olarak yetersiz kombine satışı demek yetersiz maddi olanak demek. Buna rağmen transfer bütçesi 11 milyon iken yönetim 15 milyon euro para harcıyor(stad inşaatına ragmen) yinede taraftara yaranamıyor. Alınan oyuncular takım oyununa yatkın 2-3 yıl üst düzey oynayabilecek yabancılar (BA-SOSA) geçen sene takıma uyum saglayan kendini geliştirme potansiyeli olan gökhan ve motta ayrıca alınabilecek en iyi Türk forvet Cenk. Bu kadar transfer neyinize yetmiyor anlamıyorum. Beşiktaş takım oyunu oynayan alan daraltan mücadele eden bir takım tek bir mevkiyle çökmez merak etmeyin. Gs gibi Tarık gibi vasat adama 5 milyon euromu verseydik. Mevcut kadro Ligde ilk devreyi avrupa kupasında ilk turu ve Türkiye kupasında ilk turları götürür. Devre arasında da Linnes uygun fiyata alınır olmazsa araştırılır başkası alınır. Takımın temeli atıldı bundan sonra öncelikle sag bek sonra gelecek sene stoper ve çift yönlü orta sahayla mükemmel bir takım oluruz. Bence taraftarlar kulübü bu kadar sahiplenen çalışan bir yönetime teşekkür etmeli.

Bence 2 altarnatif var ya Atiba saga çekilip 4-4-2 oynarız ( Tolga atiba pedro ersan ismail gökhan veli oguzhan sosa mustafa ba) yada klasik 4-2-3-1 oynarız Tolga ismail pedro ersan motta veli atiba oguzhan gökhan sosa ba) iki kadroda yeterince derinlikli altarnatifli ve iş yapacak kadrolar.Onun için hayıflanmayı bırakıp takıma destek olun ben partizan maçı için izmirden uçak bileti aldım istanbula bir zahmet istanbuldaki arkadaşlarda koca 80000 kişilik statda takımlarını desteklesinler bu sene bu takım şampiyon olur.

• Ligteki sağ beklerin yarısı bizde zaten
  • Baroni ile 1 yıllık sözleşme yapsalardı.
    Rotasyon oyuncusu olarak kullanılabilirdi.
    Atiba sağbek oynarken Baroni libero oynayabilirdi.
    Tabiki bende gidip adam gibi sağbek alınmasını isterdim.
    En azından böyle bir hamle yapılabilirdi.
    Demba ve atiba sakatlanırsa aynı kalitede yerine koyacak oyuncumuz yok.

• Sağ bek yıllardır yok. Geçen seneden belli sorun, sezon biter bitmez alınması gerekiyordu. Saçma sapan bir iş bu yapılan. Onu eleştirme bunu eleştirme, o zaman içimizden biri olsun başkan, nasıl olsa sonuç önemli değil...

• Linnes'in kafasına silah dayayıp mı getireceğiz?

• İsmail'in sağ bek oynaması bir deniz savaşını tankla kazanmayı ümit etmekten başka birşey değildir. (İsmail'i tanka benzettiğim için özür dilerim. Kendisi savaş ortamında tanktan çok bir bisiklete benzetilebilir...) İsmail en formda olduğu dönemde bile asıl mevki olan sol bekte başarılı olamayan bir oyuncudur. Beşiktaş İsmail, Serdar Kurtuluş gibi insanlardan medet umduğu sürece başarısız olmaya mahkumdur. Fikret Orman yönetimini ne kadar desteklesem de sağ bek transferi yapmayarak Beşiktaş'ın bir sezonunu daha yaktıklarını kabul etmek gerekir. Serdar Kurtuluş'un Kayseri'de şampiyonluk ümidimizi yaktığı gibi bu sezonda ya İsmail ya Serdar bizi yakacaktır. Görünen köy uzakta değildir...
  • Ben her zaman sistemlere inandım ve Beşiktaş'ın çok iyi bir sistemi olduğunu düşünüyorum. Fakat şu da bir gerçek ki bu takım gol yeme konusunda İsmail'in sağ bekliğinde de başarı sağlayacağını düşünsem de ofansif anlamda malesef aynı şeyleri düşünemiyorum. Linnes'i daha önceden bitirmeliydik.

Tek sağ bek boşluğu olarak şampiyonluğu kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Zaten 5 yabancılı sistemde her takımın bir noktalarda eksiği olacaktır. Bizim için bence daha önemli olan 2 sezondur tek kulvarla götürürken bu sezon 3 kulvarımız var hatta Türkiye Kupasını sayma 2 kulvar. Bu bizim kadro rotasyonumuzu nasıl etkileyecek? En önemli konuşulması gereken o bence.
  • 17 tane lig maci + uefa maclari ve sag bek yok...

gecen 2 koca seneden, giden puanlardan hic ders alinmamis gibi hala "yonetime cemkirmeyin" diyenler herhalde kendileri cikip oynayacak sag bekte

Linnes olmadiyse baska birisi olaydi, ama sorun cozulmeliydi. Zincir en zayif halkasi akdar kuvvetlidir diye bosuna demiyorlar, rakip takim kim olursa olsun bizimle oynayacagi zaman yuklenin sagdan diye yardiracak.

Kenardan Bilic'in yapabilcegi devsirme sag bek cikarmaya calismak yada Atiba'yi o pozisyona kaydirmak. Var mi baska alternatif? Yok. Bu isin mantigi var mi? Yok.

Feda, Cefa, Veda derken sabrin mantik sinirina dayandi bu camia. Goz gore gore en az yarim sezon daha kahrolacagiz.

Cok fantastik isler yapiyor yonetim, vallahi bravo

• Bilic efendi sanki 50 kişilik liste verdi de yönetim almadı. Adam Linnes'i istiyor ve ocakta gelirse birkaç ay bu şekilde idare etmeye kararlı. Yönetim ne yapsın?

Kimse yönetime b.k atmaya çalışmasın, bu transfer sezonu son yıllardaki en verimli geçen dönem oldu. 3 ay önce "Yonotom Dombo Bo ve Gokhon Toroyo olomoz, bocoroksozlor" deniliyordu, sonuç?

Molde şampiyonluga oynuyor adamlar şu an için satmamakta kararlı, sen şampiyonluğa oynasan kalkıp da alternatifi yokken Oğuzhan'ı satar mısın? Elinde 2 Arsenal ve 1 lig maçında az çok iş yapmış Ismail var. Ha dengesiz bir oyuncu belki ama defansif olarak gayet iyiydi. Atiba var, Necip var. Bir şekilde idare edilecek.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.