Şimdi Ara

Çok mu Zordu 3 Ayda Bir Sağ Bek Almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linnens falan tırı vur oyuncular. Daha iyisi lazım.Nevresim markası gibi ismi var zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ bek alinmadi diye şampiyon olamayiz diyebilen futbol bilgisizleri hemen silahlanmis. içlerinden forma veya kombine alan varsa bir sey bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

Linnens falan tırı vur oyuncular. Daha iyisi lazım.Nevresim markası gibi ismi var zaten.

bize böyle futbol zekaları lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Bilic efendi sanki 50 kişilik liste verdi de yönetim almadı. Adam Linnes'i istiyor ve ocakta gelirse birkaç ay bu şekilde idare etmeye kararlı. Yönetim ne yapsın?

Kimse yönetime b.k atmaya çalışmasın, bu transfer sezonu son yıllardaki en verimli geçen dönem oldu. 3 ay önce "Yonotom Dombo Bo ve Gokhon Toroyo olomoz, bocoroksozlor" deniliyordu, sonuç?

Molde şampiyonluga oynuyor adamlar şu an için satmamakta kararlı, sen şampiyonluğa oynasan kalkıp da alternatifi yokken Oğuzhan'ı satar mısın? Elinde 2 Arsenal ve 1 lig maçında az çok iş yapmış Ismail var. Ha dengesiz bir oyuncu belki ama defansif olarak gayet iyiydi. Atiba var, Necip var. Bir şekilde idare edilecek.

yahu sen ona ne bakıyorsun. çok iyi hatırlıyorum fikret orman stadı yıksın gerisi hiç mühim değil yeter ki inönüden başka bi yere gitmeyelim diyen bi ton adam vardı.

• quote:

Bilic efendi sanki 50 kişilik liste verdi de yönetim almadı. Adam Linnes'i istiyor ve ocakta gelirse birkaç ay bu şekilde idare etmeye kararlı. Yönetim ne yapsın?

Kimse yönetime b.k atmaya çalışmasın, bu transfer sezonu son yıllardaki en verimli geçen dönem oldu. 3 ay önce "Yonotom Dombo Bo ve Gokhon Toroyo olomoz, bocoroksozlor" deniliyordu, sonuç?

Molde şampiyonluga oynuyor adamlar şu an için satmamakta kararlı, sen şampiyonluğa oynasan kalkıp da alternatifi yokken Oğuzhan'ı satar mısın? Elinde 2 Arsenal ve 1 lig maçında az çok iş yapmış Ismail var. Ha dengesiz bir oyuncu belki ama defansif olarak gayet iyiydi. Atiba var, Necip var. Bir şekilde idare edilecek.

Kardesim adamlar teklifi kabul ediyordu linnes performansta patlama yapinca vazgectiler.Sen simdi koskoca kulupsun son gunu beklemissin anca son gunde teklifi arttirmissin.2 hafta once 3 milyon verilseydi Linnes bizdeydi.Son 1 ay kala 1 aydir adamla ilgileniyorsun hala 2 de 3 te pazarlik yapiyorsun.Isin cilkini cikardilar azicik mantik olmali.

• Turk7 kullanıcısına yanıt
    Adamlar 4 gün önce yani cuma günü kabul edip sözleşmeyı faksla yollamışlar ama sonradan da vazgeçmişler. Biz nereden bilelim son dakikada vazgececeklerini 2 3 hafta önce? Ya da Fm oynar gibi ona 3 buna 4 suna 7 m euro mu dagitalim. Maddi durum şu haldeyken yapılan transfer ve harcamalar bile zaten yeterince fazla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anladığım sağ Beke Atiba düşünülüyor.Bu sayede Oğuzhan'ın önü kesilmeyecek.Orta Sahayı Oğuzhan,Veli,Sosa yapacağız.
  • quote:

Adamlar 4 gün önce yani cuma günü kabul edip sözleşmeyı faksla yollamışlar ama sonradan da vazgeçmişler. Biz nereden bilelim son dakikada vazgececeklerini 2 3 hafta önce? Ya da Fm oynar gibi ona 3 buna 4 suna 7 m euro mu dagitalim. Maddi durum şu haldeyken yapılan transfer ve harcamalar bile zaten yeterince fazla.

İşini garantiye almak diye bir şey vardır bilir misin?
  • Turk7 kullanıcısına yanıt
    Para diye birşey var hani bizde pek olmayan bilir misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Bu Beşiktaş taraftarını anlamak cidden zor adamlar kombine çıkarıyor hatta nerdeyse 1 yıllık fiyatına 2 yıllık kombine çıkarıyor sadece 7000 tane satılıyor.Arsenalle şamoiyonlar ligi maçı oynanıyor tribün dolmuyor. (Forma satışında bu sene biraz gelişme var hakkını yemeyelim bu konuda taraftarın) sonuç olarak yetersiz kombine satışı demek yetersiz maddi olanak demek. Buna rağmen transfer bütçesi 11 milyon iken yönetim 15 milyon euro para harcıyor(stad inşaatına ragmen) yinede taraftara yaranamıyor. Alınan oyuncular takım oyununa yatkın 2-3 yıl üst düzey oynayabilecek yabancılar (BA-SOSA) geçen sene takıma uyum saglayan kendini geliştirme potansiyeli olan gökhan ve motta ayrıca alınabilecek en iyi Türk forvet Cenk. Bu kadar transfer neyinize yetmiyor anlamıyorum. Beşiktaş takım oyunu oynayan alan daraltan mücadele eden bir takım tek bir mevkiyle çökmez merak etmeyin. Gs gibi Tarık gibi vasat adama 5 milyon euromu verseydik. Mevcut kadro Ligde ilk devreyi avrupa kupasında ilk turu ve Türkiye kupasında ilk turları götürür. Devre arasında da Linnes uygun fiyata alınır olmazsa araştırılır başkası alınır. Takımın temeli atıldı bundan sonra öncelikle sag bek sonra gelecek sene stoper ve çift yönlü orta sahayla mükemmel bir takım oluruz. Bence taraftarlar kulübü bu kadar sahiplenen çalışan bir yönetime teşekkür etmeli.

Bence 2 altarnatif var ya Atiba saga çekilip 4-4-2 oynarız ( Tolga atiba pedro ersan ismail gökhan veli oguzhan sosa mustafa ba) yada klasik 4-2-3-1 oynarız Tolga ismail pedro ersan motta veli atiba oguzhan gökhan sosa ba) iki kadroda yeterince derinlikli altarnatifli ve iş yapacak kadrolar.Onun için hayıflanmayı bırakıp takıma destek olun ben partizan maçı için izmirden uçak bileti aldım istanbula bir zahmet istanbuldaki arkadaşlarda koca 80000 kişilik statda takımlarını desteklesinler bu sene bu takım şampiyon olur.

Mübarek nerelerdesin göremiyoruz seni buralarda.

• quote:

Linnens falan tırı vur oyuncular. Daha iyisi lazım.Nevresim markası gibi ismi var zaten.

Sen gel yönetime gir harcaniyorsun

• quote:

çok üst düzey bi espri. bazı espriler yapıyolar bu kadar komik değil. ben buna şimdi gülüyom ya yarın gülemicem diye üzülecem. genel olarak esprilere baktığında çok üst düzel bir espri kalıyo bu. ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma sıçmayım. sen bu espriyi bi uçak kirala arkasına koy yedi düvel duysun bu espriyi. lan gülemekten öldüm yemin ediyom ya. yani biraz az komiğini yap gene gülecem. çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim. bu esprinin kalitesi ülke olarak önümüzü de açar ülke olarak kalkınırız. sen bu espriyi yap afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin.

• İsmail ve Motta kesilmek istenmiyor diye anlıyorum ben bu transferden Motta sezona tam anlamıyla iyi ve kötü denmeyecek şekilde başladı Mottanın en büyük artısı ofansif bek olması aynı şekilde İsmail ile stilleri aynı adam sanki doğuştan sağ bek gibi bi anda kurdu çadırı elinden gelenin en iyisiyle oynuyor ama yukarıda arkadaşın dediği gibi Atiba varken elimizde son dakikada 3-4m€ ları vermememiz mantıklı şimdi olacak olan şu ya;

Tolga
    Atiba-Ersan-Pedro-İsmail
    Veli-Oğuzhan
    Töre-Sosa-Kerim
    Ba

yada;

Tolga
    İsmail-Ersan-Pedro-Motta
    Veli-Atiba
    Töre-Sosa-Kerim
    Ba

gibi görünüyor ama Kerim kesik yiyip her 2 kadrodada Sosa Sol'da çift forvet Mustafa + Ba'da olabilir
  • 500 küsür Milyon TL borcu olan bir kulüp için gayet zor.
  • Tarık Çamdala 5 milyon euro mu verseydik???

O bölgede ismail düşünülüyor bu çok açık ve net. Bu arada ekonomik sebepler de göz önünde bulunduruldu..

Hadi şimdi dağılın..
  • Ozan Tufan ilaç gibi gelebilirdi bence Beşiktaş'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Bu Beşiktaş taraftarını anlamak cidden zor adamlar kombine çıkarıyor hatta nerdeyse 1 yıllık fiyatına 2 yıllık kombine çıkarıyor sadece 7000 tane satılıyor.Arsenalle şamoiyonlar ligi maçı oynanıyor tribün dolmuyor. (Forma satışında bu sene biraz gelişme var hakkını yemeyelim bu konuda taraftarın) sonuç olarak yetersiz kombine satışı demek yetersiz maddi olanak demek. Buna rağmen transfer bütçesi 11 milyon iken yönetim 15 milyon euro para harcıyor(stad inşaatına ragmen) yinede taraftara yaranamıyor. Alınan oyuncular takım oyununa yatkın 2-3 yıl üst düzey oynayabilecek yabancılar (BA-SOSA) geçen sene takıma uyum saglayan kendini geliştirme potansiyeli olan gökhan ve motta ayrıca alınabilecek en iyi Türk forvet Cenk. Bu kadar transfer neyinize yetmiyor anlamıyorum. Beşiktaş takım oyunu oynayan alan daraltan mücadele eden bir takım tek bir mevkiyle çökmez merak etmeyin. Gs gibi Tarık gibi vasat adama 5 milyon euromu verseydik. Mevcut kadro Ligde ilk devreyi avrupa kupasında ilk turu ve Türkiye kupasında ilk turları götürür. Devre arasında da Linnes uygun fiyata alınır olmazsa araştırılır başkası alınır. Takımın temeli atıldı bundan sonra öncelikle sag bek sonra gelecek sene stoper ve çift yönlü orta sahayla mükemmel bir takım oluruz. Bence taraftarlar kulübü bu kadar sahiplenen çalışan bir yönetime teşekkür etmeli.

Bence 2 altarnatif var ya Atiba saga çekilip 4-4-2 oynarız ( Tolga atiba pedro ersan ismail gökhan veli oguzhan sosa mustafa ba) yada klasik 4-2-3-1 oynarız Tolga ismail pedro ersan motta veli atiba oguzhan gökhan sosa ba) iki kadroda yeterince derinlikli altarnatifli ve iş yapacak kadrolar.Onun için hayıflanmayı bırakıp takıma destek olun ben partizan maçı için izmirden uçak bileti aldım istanbula bir zahmet istanbuldaki arkadaşlarda koca 80000 kişilik statda takımlarını desteklesinler bu sene bu takım şampiyon olur.

Mübarek nerelerdesin göremiyoruz seni buralarda.

Sadece okuyorum artik pek yazmiyorum yazdigim zamanlarda banlaniyorun zaten :)

• Geçen seneki trabzon gibi olmasak bari sol beki olmayan takımda olcan oynamıştı inş. öyle sıkıntılar çekmeyiz
  • Seneye Dani Alves'in sözleşmesi bitiyor. Uzatmak istemiyormuş. Demek ki başkan onu düşündüde almadı
  • 3 ayda bir sag bek alsan 1 senede 4 sagbek yapar
    napacaksın 4 tane sagbeki
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.