Şimdi Ara

Çok mutluyum :)) Akara...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıllık aradan sonra birkaç gün önce , 0 item , 0 arkadaş , 0 yardımla Knight Online'a tekrar başladım.

Foruma da büyük bir aradan sonra yeni üyelik alarak dönmüş oldum :)

Karakterimi açtığım gün koxpsuz 54 yaparak , kalan saat ve günlerde ticarete atıldım.Başlarda birkaç parça +7 chitin alıp satarak , item kiralayarak geçindim , sonraları işi ilerleterek md-chitin-ironx-v.s. upgrade'i yapmaya başladım.Sonra iş ilerleyince herşeyimi satıp 130m den +5 İron bow aldım ve +6 yaptım 190m den sattım , az öncede 156m den +6 iron bow alarak 180m den sattım , kalan parayla 85mden +3 rog dd , 10mden +3 pri dd , 2şer mden de 2 tane +3 md aldım , sonuç:

+6 Rogue dd
    +7 Priest dd :))

Zamanında beni bu kadar heyecanlandırmayan bu itemlerin bazıları için ne kadar değerli olduğunu uzun bir aradan sonra Knight Online'a 0'dan başlayınca anladım , şuanda bunları satmaya çalışıyorum , satınca iron bow +7 ve Rogue +7 chitin set alıp bundan sonra exp ve pk düşünüyorum.

Bunu DH ile paylaşmak istedim , eğer rahatsız ettiysem kusura bakmayın , okuyanlara ve yorum yapanlara teşekkürler, iyi forumlar arkadaşlar...

Arkadaşlar bugün şanslı günümdeyim :))

az önce 80mden +3 shard aldım , 1.5ar mden 2 tane iron-x , 1 adette +5 rogue chitin ayaklık aldım...Sonuç;

+6 Shard
    +7 Rogue chitin ayaklık :))

Gerçekten bugün çok şanslıyım , darısı başınıza :))

Şimdi de +1 warrior dd , +3 ironxten ; 2 side +6 oldu ironxi yaktım , warrior dd yi satıcam ucuzdan :))

Offf arkadaşlar bugün gerçekten inanılmaz şanslı bir günüm :))

Az önce 2 tane ironx +3, 2 tane +5 cleaver ve 1 tane +3 iron impact aldım , cleaverları direk bastım 1i +7 oldu, onu yakmak için koydum +8 oldu ,iron impact +6ya yanınca sinirlendim ironxlerin ikisinide sonuna kadar bastım 2 side +7ye yandı.Sonra o gazla +6 shardı koydum ;

sonuç: succeed

inanılmaz mutluyum.

NOT: Shardı 320m + +7warrior DD'ye takas ettim.Rogue DD +6'yıda 215m den sattım.

Şuan;

+7 Warrior DD
    +7 Priest DD
    +8 Cleaver
    536m para var charda.

Gerçekten bugün çok karlı çıktım , sizce bu parayı ve itemleri nasıl değerlendireyim? Ben sürekli item kiralayarak geçinebileceğim için , PP almayı düşünüyorum.Sizce neler yapmalıyım , teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jevoons* -- 20 Mayıs 2009; 18:36:35 >

• Daha iyisinide yaparsın inşallah.
  • evet belli bir süre doymuşluktan sonra bu tip itemler gözümüzde çöp değilken 0 dan başlayınce çok mutlu ediyor insanı.. bi arkadaşımın kardeşine kutudan çıkan +1 ii yi vermiştim çocuk aptal olmuştu resmen sevinçten
    eskiden a2 de olurdum pre yoktu kasmak ölümdü şmdi a2 ye girince üzülüyorum ordakilere kasarken ne kadar zorlandıklarına üstlerindeki itemlere...
    bazen gerçekten çok fazla duygusal oluyorum heralde :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Alp

Daha iyisinide yaparsın inşallah.

İnşallah kardeşim , daha iyileri sizlerin başınıza

@miramaxis;

evet dostum aynen öyle :))

Edit: Yazım Hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jevoons* -- 20 Mayıs 2009; 14:37:21 >
  • Arkadaşlar bugün şanslı günümdeyim :))

az önce 80mden +3 shard aldım , 1.5ar mden 2 tane iron-x , 1 adette +5 rogue chitin ayaklık aldım...Sonuç;

+6 Shard

• PsychoSéxy bol sanslar bro daımı olur ıns..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~Brother~

PsychoSéxy bol sanslar bro daımı olur ıns..

Tşk ederim.

Edit: imla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jevoons* -- 20 Mayıs 2009; 16:41:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok (U) mutsuzum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Offf arkadaşlar bugün gerçekten inanılmaz şanslı bir günüm :))

Az önce 2 tane ironx +3, 2 tane +5 cleaver ve 1 tane +3 iron impact aldım , cleaverları direk bastım 1i +7 oldu, onu yakmak için koydum +8 oldu ,iron impact +6ya yanınca sinirlendim ironxlerin ikisinide sonuna kadar bastım 2 side +7ye yandı.Sonra o gazla +6 shardı koydum ;

inanılmaz mutluyum.

NOT: Shardı 320m + +7warrior DD'ye takas ettim.Rogue DD +6'yıda 215m den sattım.

Şuan;

+7 Warrior DD
    +7 Priest DD
    +8 Cleaver
    536m para var charda.

Gerçekten bugün çok karlı çıktım , sizce bu parayı ve itemleri nasıl değerlendireyim? Ben sürekli item kiralayarak geçinebileceğim için , PP almayı düşünüyorum.Sizce neler yapmalıyım , teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: jevoons*

1 yıllık aradan sonra birkaç gün önce , 0 item , 0 arkadaş , 0 yardımla Knight Online'a tekrar başladım.

Foruma da büyük bir aradan sonra yeni üyelik alarak dönmüş oldum :)

Karakterimi açtığım gün koxpsuz 54 yaparak , kalan saat ve günlerde ticarete atıldım.Başlarda birkaç parça +7 chitin alıp satarak , item kiralayarak geçindim , sonraları işi ilerleterek md-chitin-ironx-v.s. upgrade'i yapmaya başladım.Sonra iş ilerleyince herşeyimi satıp 130m den +5 İron bow aldım ve +6 yaptım 190m den sattım , az öncede 156m den +7 iron bow alarak 180m den sattım , kalan parayla 85mden +3 rog dd , 10mden +3 pri dd , 2şer mden de 2 tane +3 md aldım , sonuç:

+6 Rogue dd
    +7 Priest dd :))

Zamanında beni bu kadar heyecanlandırmayan bu itemlerin bazıları için ne kadar değerli olduğunu uzun bir aradan sonra Knight Online'a 0'dan başlayınca anladım , şuanda bunları satmaya çalışıyorum , satınca iron bow +7 ve Rogue +7 chitin set alıp bundan sonra exp ve pk düşünüyorum.

Bunu DH ile paylaşmak istedim , eğer rahatsız ettiysem kusura bakmayın , okuyanlara ve yorum yapanlara teşekkürler, iyi forumlar arkadaşlar...

Arkadaşlar bugün şanslı günümdeyim :))

+6 Shard

Şimdi de +1 warrior dd , +3 ironxten ; 2 side +6 oldu ironxi yaktım , warrior dd yi satıcam ucuzdan :))

Offf arkadaşlar bugün gerçekten inanılmaz şanslı bir günüm :))

inanılmaz mutluyum.

Şuan;

+7 Warrior DD
    +7 Priest DD
    +8 Cleaver
    536m para var charda.

Akarada 150m ye +7 iron bowu nerden alıosn?

• quote:

130m den +5 İron bow aldım ve +6 yaptım 190m den sattım ,

quote:

az öncede 156m den +7 iron bow alarak 180m den sattım

• Bence BoyLe Dewam Et. (3Vs1 Yapıcak Bi Char Dizene Kadr:D)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheRed

quote:

quote:

Ticarette iş var gerçekten. Umarım daha iyilerini yaparsın.
  • Helal olsun valla. Bizimde kafa ve şansımızı kullanıp iş yapmamız lazım ama gidip kolay yoldan 3.25 TL vererek GB alıyoruz.
  • Yalan ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheRed

quote:

quote:

kusura bakmayın +7 yazmışım +6 olucak o , adamın nakite ihtiyacı varmış sanırım , elinde +7 eagle's eye vardı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jevoons* -- 21 Mayıs 2009; 8:45:51 >

• şimdi oldutamamdır..
  • Sıfırdan Güzel Ticaret Yapmıssınn :)

İnanmayanlar için ss koyabilirsin..
  • http://img247.yukle.tc/image.php?id=632enson.jpg

Tezgahtakiler:

+6 shard
    +5 raptor
    +6 pri DD
    +6 warr DD
    +7 rog chitin göğüs
    +6 rog chitin göğüs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jevoons* -- 20 Mayıs 2009; 19:06:39 >
  • Yeni bir upgrade daha :)

Upgrade'e giren itemler:

+5 Raptor
    +1 Rogue DD
    +3 İron-x
    +6 Rogue Chitin

Upgrade'den sağ salim çıkan itemler:

+6 Raptor
    +6 Rogue DD
  • Durmak yokkkk

Upgrade'e giren itemler:

+1 İron İmpact
    +5 Rogue Chitin Ayaklık
    +7 Cleaver
    +7 Cleaver
    +7 Cleaver

Upgrade'den çıkan itemler:

+6 İron İmpact

inanılmaz mutluyum şuan +6 Raptor , +6 Shard , +6 İron İmpact , +6 Rogue DD , +7 Priest DD , , +7 Rogue Chitin Göğüslük , 170m para var...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.