yeni Girdim ve baktım block999 yazan banım açılmış hayretler icindeyim ve ağlıyorum sevincimden OLEY OLEEEEY
quote:Orijinalden alıntı: Enjektörnasıl oldu ticket falanmı attın yoksa hiç bieş yapmadanmı acıldıcvp ver lan benimde charım var belki onuda açarlar
quote:Orijinalden alıntı: kbly*cvp ver lan benimde charım var belki onuda açarlar Alıntıları Göster Hyr Ya Ticket Felan Atmadım 1 ay Oldu ban olalı Bi Baktım Bann Yazmıo. Müthişş
quote:Orijinalden alıntı: PortzaferabIHyr Ya Ticket Felan Atmadım 1 ay Oldu ban olalı Bi Baktım Bann Yazmıo. MüthişşAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: PortzaferabI Hyr Ya Ticket Felan Atmadım 1 ay Oldu ban olalı Bi Baktım Bann Yazmıo. Müthişş Ticket msjlarını bi ay sonra temizliyolar birde oyuna girmeyi dene istersen..
quote:Orijinalden alıntı: PortzaferabIHyr Ya Ticket Felan Atmadım 1 ay Oldu ban olalı Bi Baktım Bann Yazmıo. MüthişşAlıntıları Göster demekki 1aylık ban yemişsin herhalde
quote:Orijinalden alıntı: PortzaferabIHyr Ya Ticket Felan Atmadım 1 ay Oldu ban olalı Bi Baktım Bann Yazmıo. MüthişşAlıntıları Göster bu biir mucize!
quote:Orijinalden alıntı: LimonKolonyasibu biir mucize! Alıntıları Göster Giriyo oyunada Giriyo Mühteşemm
quote:Orijinalden alıntı: AntiPremiuMK2'dir Ne yapsa YeridirAlıntıları Göster Hayırlı olsun ne diyelim
quote:Orijinalden alıntı: Gene®ouSHayırlı olsun ne diyelim Alıntıları Göster Benimde char banliydi sitedeki 999block yazisi kalkmis ama oyuna giremiom
quote:Orijinalden alıntı: irfanCLKBenimde char banliydi sitedeki 999block yazisi kalkmis ama oyuna giremiomAlıntıları Göster iyi ne gü zel
quote:Orijinalden alıntı: irfanCLKBenimde char banliydi sitedeki 999block yazisi kalkmis ama oyuna giremiomAlıntıları Göster Bende bi deneyeceğim ama hiç umudum yok
quote:Orijinalden alıntı: geexerBende bi deneyeceğim ama hiç umudum yok Alıntıları Göster peki itemler yerindemi??????????????????
quote:Orijinalden alıntı: arseniCempeki itemler yerindemi??????????????????Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: arseniCem peki itemler yerindemi?????????????????? :)
quote:Orijinalden alıntı: Copepodquote:Orjinalden alıntı: PortzaferabI Hyr Ya Ticket Felan Atmadım 1 ay Oldu ban olalı Bi Baktım Bann Yazmıo. Müthişş Ticket msjlarını bi ay sonra temizliyolar birde oyuna girmeyi dene istersen..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: RedArow quote:Orjinalden alıntı: PortzaferabI Hyr Ya Ticket Felan Atmadım 1 ay Oldu ban olalı Bi Baktım Bann Yazmıo. Müthişş Ticket msjlarını bi ay sonra temizliyolar birde oyuna girmeyi dene istersen.. Bencede sadece siteye bakarak sevinme sitede mykolda yazan mesajlar 1 ay geçince siliniyor ban yazısı kalkmış olabilir bu banının açıldığını göstermez.Bende block999 yazısı kalkalı 1 ay oluyor char hala banlı.Girmeyi dene giriyorsa sevin sitede yazana göre sevinirsen sevincin kursağında kalabilir
quote:Orijinalden alıntı: ~VeNoM~quote:Orjinalden alıntı: RedArow quote:Orjinalden alıntı: PortzaferabI Hyr Ya Ticket Felan Atmadım 1 ay Oldu ban olalı Bi Baktım Bann Yazmıo. Müthişş Ticket msjlarını bi ay sonra temizliyolar birde oyuna girmeyi dene istersen.. Bencede sadece siteye bakarak sevinme sitede mykolda yazan mesajlar 1 ay geçince siliniyor ban yazısı kalkmış olabilir bu banının açıldığını göstermez.Bende block999 yazısı kalkalı 1 ay oluyor char hala banlı.Girmeyi dene giriyorsa sevin sitede yazana göre sevinirsen sevincin kursağında kalabilir Alıntıları Göster Benimki hala banlı
quote:Orijinalden alıntı: reallygoodhayırlısı olsun ne diyim inşallah ben ve diğer banlanan arkadasların çarlarıda açılırArkadaşlar şu an o 999 banlar bugda gibi bişi. Neden derseniz , bi ara koxp dönemi oldu Cz koxp falan. O zaman koxpa 999 gün atıyorlardı. Fakat ! Bnm arkadaş bug abuseden yedi o dönemlerde ve sitede bug abuse 10 gün yazıyor. Fakat arkadaş 999 yedi. Yani 1 ay yiyen charlarda bile 999 yazdı , oto banmı ne vardı onun yüzünden. Bunu nasıl çözücek k2 bilmiyorum.
quote:Orijinalden alıntı: CenkArkadaşlar şu an o 999 banlar bugda gibi bişi. Neden derseniz , bi ara koxp dönemi oldu Cz koxp falan. O zaman koxpa 999 gün atıyorlardı. Fakat ! Bnm arkadaş bug abuseden yedi o dönemlerde ve sitede bug abuse 10 gün yazıyor. Fakat arkadaş 999 yedi. Yani 1 ay yiyen charlarda bile 999 yazdı , oto banmı ne vardı onun yüzünden. Bunu nasıl çözücek k2 bilmiyorum.Alıntıları Göster çok şanslısın benim asas gitti gideli haber yok