arkadaşlar son zamanlarda garip bir hatayla karşılaşıyorum. aşağıdaki fotoğrafta paylaşıyorum hatayı. %99 civarında (20-25 sn kala) hata çıkıveriyor ve 8 parça çekerken 7 tanesinde bağlantı kesildi dedikten sonra 1.parçadan devam ediyor %10-15 lerden ve hız 1/10 e iniyor.
- idmyi regeditten 753 tane kaydını silerek temizledikten sonra en son sürümü kurdum(crackli) -düzelmedi-
-antivirus win defender ve gerçek zamanlı korumayı durdurarak denedim yine çıktı
-bilgisayarda virüs bulunmamakta zira çok dikkat etmekteyim. işletim sistemim win8 32bit
-youtube veya başka izleme sitelerindeki playerdan indirirken bu hata vermiyor.(yapıyorsa da ben hiç rastgelmedim eğer başka arkadaşlarında başına gelmişse eğer) uploaded vb. sitelerdeki linkleri pre yapıp indirirken çıkıyor.
-harddiskte de fazlasıyla yer mevcut
-download sırasında internet kesilmeside olmadığı halde çıkıyor
-o sırada başka bir işlem yapılmadığı halde de çıkıyor
-(biliyorum format diyebilirsiniz ama formatta atmak istemiyorum çok da eski değil zaten sistem ve stabil yani, temiz bakıyorum)
NOT: LÜTFEN BU YAZILARI OKUYUP DA BİLDİĞİNİZ HALDE CEVAP YAZMAMAKLIK ETMEYİNİZ BİLGİ DİĞER ŞEYLERİN AKSİNE PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme