Şimdi Ara

çok muzdaribim...idm veri bozukluğu hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son zamanlarda garip bir hatayla karşılaşıyorum. aşağıdaki fotoğrafta paylaşıyorum hatayı. %99 civarında (20-25 sn kala) hata çıkıveriyor ve 8 parça çekerken 7 tanesinde bağlantı kesildi dedikten sonra 1.parçadan devam ediyor %10-15 lerden ve hız 1/10 e iniyor.

- idmyi regeditten 753 tane kaydını silerek temizledikten sonra en son sürümü kurdum(crackli) -düzelmedi-

-antivirus win defender ve gerçek zamanlı korumayı durdurarak denedim yine çıktı

-bilgisayarda virüs bulunmamakta zira çok dikkat etmekteyim. işletim sistemim win8 32bit

-youtube veya başka izleme sitelerindeki playerdan indirirken bu hata vermiyor.(yapıyorsa da ben hiç rastgelmedim eğer başka arkadaşlarında başına gelmişse eğer) uploaded vb. sitelerdeki linkleri pre yapıp indirirken çıkıyor.

-harddiskte de fazlasıyla yer mevcut

-download sırasında internet kesilmeside olmadığı halde çıkıyor

-o sırada başka bir işlem yapılmadığı halde de çıkıyor

-(biliyorum format diyebilirsiniz ama formatta atmak istemiyorum çok da eski değil zaten sistem ve stabil yani, temiz bakıyorum)

NOT: LÜTFEN BU YAZILARI OKUYUP DA BİLDİĞİNİZ HALDE CEVAP YAZMAMAKLIK ETMEYİNİZ BİLGİ DİĞER ŞEYLERİN AKSİNE PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR

çok muzdaribim...idm veri bozukluğu hatası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.