Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yeni bir üyeyim LCD ve PLAZMA alacak olanlara bomba gibi bir haberim var. Türkiyenin neresinde olursanız olun LCD yada PLAZMAyı METRO CASH & CARRY Gaziantep mağazasından alın. Bütün ürünler piyasadan çok ucuz. Başımdan geçen bir olayı anlatayım;

Bir mağazaya 127 ekran PHILIPS marka PLAZMA almak için gittim, fiyatının 6.999,90 olduğunu ama biraz indirim yapabileceklerini belirttiler ve 6.599,90 a indiler. Bende piyasayı araştırıp döneceğimi belirttim. Daha sonra ordan çıkıp bir kaç yerden sonra Metroya gittim aynı ürünü 4.299,90 a aldım birde SAMSUNG ses sistemi aldım süper. Ürünleri evime kadar getirdiler hemde bedava. Aradaki fiyat farkına bakın yaa. Enayimiyiz biz. Sonra PHILIPS TEKNİK SERVİSİNİ aradım gelip plazmamı kurdular şimdi LİG tv aldım maçların başlamasını dört gözle bekliyorum.(PHILIPS 127 EKRAN PLAZMA 4.299,90 hala inanamıyorum)

• Arkadaşım, üyeliğin de, televizyonun da hayırlı olsun. Keşke aldığın tv nin tam modelini yazsaydında kıyaslayabilseydik. Size tavsiyem tv nizin modelini daha önce açılmışsa kendi topiğinin içinde yada model başlığıyla yeni topiğiyle şu fiyata şurdan aldım diye yazarsanız daha yararlı olur. "ÇOK ÖNEMLİ" diye lanse ettiğiniz başlığı kendi adıma çok da önemli bulmadım çünkü philips 127 ekran plazma benim için önemli değil.
    Tekrar tv nin hayırlı olmasını dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

Arkadaşım, üyeliğin de, televizyonun da hayırlı olsun. Keşke aldığın tv nin tam modelini yazsaydında kıyaslayabilseydik. Size tavsiyem tv nizin modelini daha önce açılmışsa kendi topiğinin içinde yada model başlığıyla yeni topiğiyle şu fiyata şurdan aldım diye yazarsanız daha yararlı olur. "ÇOK ÖNEMLİ" diye lanse ettiğiniz başlığı kendi adıma çok da önemli bulmadım çünkü philips 127 ekran plazma benim için önemli değil.
    Tekrar tv nin hayırlı olmasını dilerim.

• Şimdi sen hangi televizyonu aldın anlamadım, yukardakini mi bu yoksa alttaki açtığın konudakini mi?
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=16494177

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 9 Ağustos 2007; 13:42:32 >
  • basit reklamcılar bence biran önce banlanmalı diğer mesajına da yazmıştım bu elemanın şimdikine de yazıyorum

• çok önemli diye girdik ve okuduklarımdan hayal kırıklığı edindim...

Bannnnn
  • Arkadaşlar,
    hemen kızmayın yahu,
    Plazma alma sevinciyle, alel acele yazılmış bir konu bu.
    Reklamla alakası olmaz.
    Metro nun işi gücü kalmadı, eleman tutup bu forumda gizli reklam mı yapacak?

(Metro C&C yıllık cirosu 1.2 milyar usd mış. Dünyada)

çok hoşsunuz valla.

Sanada hayırlı olsun sercifb arkadaş.

selamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güle güle izle hocam..
  • hayırlı olsun, güle güle kullan da "çok önemli" yazınca bişey war sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 9 Ağustos 2007; 18:36:09 >
  • Sanırım Metro Gaziantep yolsuz kalmış

Ben de Metro Kozyatağı'na gitmiştim. Tüm LCD TV'ler piyasadakinden açık ara çok daha pahalıydı.
  • Ya işte burası türkiye kim kime nasıl satabiliyorsa... Artık kime güveneceğimi şaşırdım yahu
  • barız arkadas 2 reklam yapmıss... apacık ortadaaa.. benceee bannnn
    yemeyın arkadaslar bu yalanları....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.