Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER EGER [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ BigDik ]]]]]]]]]]]]] adında biri carını satarsa almayn kazık atıyor bana 160m golld ver vercem dedi verdm vermedi tam bir....... forumda küfr yasak olamsaa oooo :D her neyse adam tam bir.... server persiada ismi eger persiada olan memberlar warsa lütfen kfr edin adamn ismi BigDik

• Sen her 160m'ye charımı satıyorum ver parayı al charımı diyene inanırsan işin zor valla
  • bu şekilde kazıklandığına inanamıyorum
  • Teşekkür eder insan .. ama seninde yaptığın cokdoğal bişey deil

Benide sahte charla kandırmıslardı .charın adı Jan dediler ss fln yolladılar tel no fln werdiler parayı werdim sonra
  • ooo sizinkide afedersiniz enayilik adama diyeceksinki ver tc no alcan konusma ss lerini vs kandırsın sıkıyosa direk polise sıkıyosa alır..
  • pek inandırıcı gelmedi
  • 6 aydır ara vermiştim sro ya, abi varmı hala bu yolla dolandırılan ya ? şaşırdım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadowboys

6 aydır ara vermiştim sro ya, abi varmı hala bu yolla dolandırılan ya ? şaşırdım..

herzaman abiBigDik i gordum bizim serverda ole birine bnzemiodu yani konusmaları felan ...
  • 160 m de afedersiniz ama boru deil
  • Ewet de pat die werilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bladeufuk

ooo sizinkide afedersiniz enayilik adama diyeceksinki ver tc no alcan konusma ss lerini vs kandırsın sıkıyosa direk polise sıkıyosa alır..

polise vermek bi işe ayramaz bir sürü nedeni vardır kesin ama öncelikle sro nun kurallarında char satmak yada almak yasak
  • TAM BENİM KAFANDANSIN KARDEŞ MAD_MAX_59_TR DİE Bİ ÇAR SATILIYORDU AYNI ŞEYLERİ BENDE ADAMDAN İSTEDİM VERMEDİ:D
    quote:

ooo sizinkide afedersiniz enayilik adama diyeceksinki ver tc no alcan konusma ss lerini vs kandırsın sıkıyosa direk polise sıkıyosa alır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 22 Aralık 2007; 22:09:41 >
  • yaw heyecanıma geldi salak gibi aldım bizim mah. 100m 50 ytl idi ondan alam dedm hi çbişidedim 79 lvl..ç salaklıgıma denk geldi yaw :D:DD:d
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_

quote:

Orjinalden alıntı: Shadowboys

6 aydır ara vermiştim sro ya, abi varmı hala bu yolla dolandırılan ya ? şaşırdım..

herzaman abiBigDik i gordum bizim serverda ole birine bnzemiodu yani konusmaları felan ...

senin işinde zor o adamı serverda rezi leticem apramı geri aldım ama daha erezil edicem
    bayram bayram hemde slaaklıgıma geldi yawww ama cok deli global attım guıldden bile attılar o adamn ben...

• git bir bardak soğuk su iç
  • bu sogukta senin kafan gzli ? her 160m vermeyene sowersen cok sowulursun
  • bu devirde babaana bile güvenmeyecen
  • böylelerini asmak qereqir la ha dısarda manavdan bişi calmısın ha bunu yapmısın D: ne kadar adi insan dolu etrafta..ıslatıp ıslatıp dovcen bunları
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

polise vermek bi işe ayramaz bir sürü nedeni vardır kesin ama öncelikle sro nun kurallarında char satmak yada almak yasak

burda sro ile ilgili bi olay yokki dolandırıcılık var dolandırıcılık=hırsızlık

• afiyet olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.