Şimdi Ara

önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dambıl çalışmasıyla,mekik ve şınav ile evde çalışmak istiyorum..

her gün kaç adet ve hangi hareketi yapmalıyım??

• boşver ders çalış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir is bul iste calis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence nota ve armoni bilgisi çalış.
  • Bu linke bak!

İki adet dumbell çubuğu, 4 vida, 4 adet de 2,5 kg'lık plaka al. Her set arasında 45 saniye, her hareket arasında 2 dakika olmak üzere dinlen. Spor sırasında yanında 1 litre su şişen olsun(plastik olmaması tavsiyemdir, cam kullan.) Hareketlerin her birini 3 set ve 8 tekrar olmak üzere yap. 2 ay sonra 4 sete çıkarsın, 4. ayda da 4x12 yaparsın. 6. ayda kilo arttırımına gidip, tekrar 3x8'e dönersin, aynı süreç sonrası daha çok kilo arttırımı ile 5x5'e dönersin. Tabi bu sisteme uymak zorunda değilsin, sen de araştırdıkça kendi yolunu çizeceksin, düzenli olarak Body Building başlığını takip et. Yeme alışkanlığını düzene sok. Yemek konusuna girersem çok uzun olur, hepsinden önce araştırmayı öğren. Seni en iyi sen eğitirsin.

Bir de evde vücut geliştirme olmaz diyenlere kulak asma, insanların sadece spor yapmak için kullandığı 4 duvar arasıyla, başka işleri de yapmak üzere kullandığın kendi evindeki 4 duvar arasında yapılan sporun vücut üstünde farklı etkileri olamaz.

He, nedir? Hareketleri doğru yapmazsın, mal gibi kalırsın af edersin. Ben biceps curl'ü 8. ayımda yanlış yaptığımı fark ettiğimde başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü, hareketlere dikkatli bak, farklı farklı 3-4 hocadan her hareketi izle, önünde youtube mevcut. İngilizce biliyorsan senden iyi personal trainer yok. Ekşi'deki vücut geliştirme başlığında çok yararlı bilgiler var, şükela moduna al oku. Ben de zamanım olduğunca yardımcı olmaya çalışırım, bu yolun sonu yok, hayatının sonuna kadar yapmayacaksan hiç başlama, çünkü yapıp bırakmanın hiçbir anlamı yok. Dünyanın en seksi vücutlu adamı bugün sporu bıraksın, 6 aya vücudundan eser kalmaz, ki 6 ay çok iyimser bir süre, 3 ayda terk eder vücudun seni, anlayacağın 3 aylık spor yapmamaya bakar dünyanın en iyi vücudunun kalıcılığı.

Muhtemelen bu forumda alacağın ilk ve son yardımcı mesajdır, bundan sonrasında yalnızsın dostum, good luck.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 13 Ocak 2015; 20:00:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeri değil ama önemli
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.