Şimdi Ara

Hayatta paradan daha önemli hiçbir şeyin olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klasik fakir avuntusu vardır,sağlığımiz yerinde ya parayı napacagız
    8-16 hastanedeyim eve geliyom ayaklarım şişmiş yatağa zor atıyorum kendimi,hele benden bin kat kötü şartlarda olan bir sürü insan var adam günde 12 saat kasiyerlik garsonluk yapıyor,ulan dünyanın en sağlıklı insanı olsak 200 sene yaşasak nolacak ki hayat bu mu yani.
    Paran olduktan sonra hasta da olsan emrinde bı ton doktor olur rahat evinde yatarsın istediğini yaparsın en azından.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aynen

• k.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hastanede calısmayı sevmıyor musun ?

• Türkiye'nin en zengin kadını Suna Kıraç (Vehbi Koç’un kızı) hayatının son 20 senesini bilinci açık ama vücudundaki tek bir kası hareket ettiremeden geçirdi hocam als hastasıydı.

Para her şey değildir tabi ki hatta hiçbir şeydir ama bil istedim.

• Kontrol10 K kullanıcısına yanıt

üstte yazdıgıma bak istersen kanka. Paranın alamayacağı sağlık yok derken :D?

• Önemli olan sağlık yemişim parasını..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para her şey sayılabilir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • stajdayken rica et de bi görün doktorlara

• 1. Sağlık olduğu bence kesin tıp öğrencisisin birde. Sonra aile ve para gelir.

• param var ama mutsusum. eger yaşayabilmeniz için yeterli paranız varsa en onemlisi sevgi&sağlık. cok net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 24 Eylül 2024; 18:5:27 >
  • Sevgiyi falan geçelim ama sağlık parayla eş değer. Hatta daha bile önemli. Para imkan demek olduğu için sağlık da peşinde geliyor muhtemelen de tıbbın çare bulamadığı demans veya genetik yatkınlık içeren hastalıklarda para hiçbir işe yaramıyor. Örnek sabancı’nın sakat çocukları.

• laurange L kullanıcısına yanıt
    Öyle olmayı tercih ederdim, hayat bu kadar güzel mi cidden anlamıyorum ya, günde 12 saat çalışıyorsun zaten gün 24 saat 10 saat uyusan ,2 saat de yemek tuvalet bitti,sadece çalışmak için yaşıyorsun

• Fakirler parasızlıktan, zenginler hastalıklardan; hem zengin hem de sağlıklı olanlarsa akrabalarından ve etraflarındaki kişilerden yakınıyordu gibi bir cümle okumuştum (iki şehrin hikayesi kitabında olabilir ama emin olamadım). Yakınacak şeyler de çıkabiliyor illaki karşımıza ama iyi taraflara bakmak lazım mümkün olduğunca

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    Yok neyini seveyim

• İntihar etmeyi düşünüyor musun shortlee

• Oğlum madem para en önemli şey git karaborsada satabildiğin parçanı sat böylece sorunun çözülür köy yerinde tıp okuyarak ömrünü çürütmezsin.

• Sağlıktan sonra para en önemlisi denilebilir. 1 gözünü kaybettiğini düşün tıp o kadar ilerlememiş paran da olsa çözemiyorsun bazı şeyleri. Sağlıktan sonra birçok şey paraya bağlı ama.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Üniversitenin ilk yılı 1 şişe viski ile 2 kutu ilaç aldım çok lüks bir otele gittim viski ile ilaçları içtim ama ölmedim, ailem polise haber vermiş gece beni buldular ambulans hastaneye götürdü midemi yıkadılar ondan sonra denemedim.
    Maddi manevi hiçbir sorunum yok,melek gibi bir ailem var rahatım yerinde ama yaşamaktan nefret ediyorum tamamen boş bir şey geliyor,hiçbir amacım yok,keşke bir gün uyusam da bir daha uyanamasam diyorum.

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Mahvettin beni be dostum geçmiş olsun antidepresan kullanıyormusun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.