Tanım: LAVUK argoda gereksiz konuşan kimselere deniliyor. Bu tanıma bakılırsa konu dışında gereksiz geyik muhabbeti yapanlara da e-lav** denilebilir o zaman. Hepimiz bir gün e-lav** olabiliriz.
Bu kelimeyi yıllar önce ilk defa İstanbulda yaşayan bir arkadaşımdan duymuştum, Ankarada ise bu kelime üretilmemişti.
quote:
Orjinalden alıntı: kartal_07
Yönetimin o anki psikolojisine bağlı.
ateşli bir tartışmada "konuşma lan lavuk" dersen ceza verilmesi gerekir. ama komik bir konuda espri niyetine "lavuk muhabbeti yapmayın la" dersen o yönetimin insafına kalmış.
arkadaşım şimdi çıkıp biri sana "be lavuk gece gece bu da sorumu heralde argo olacak" derse bunu argo olarak algılamayacakmısın yani bence bu kimsenin hoşuna gitmez
dip not: tırnak içindeki cümleler üçüncü bir şahsa ait olup "kıllandım abi" arkdaşımızın yanlış anlamamasını temenni ediyoruz
Bende burdan birsey eklemek istiyorum. umarim adminlerden biri görür. bu forumdestek@donanimhaber.com maillerine lütfen bakin Sayin Yöneticiler. benım bi sorunum vardi hala bi cevap gelmedi ? nasil iş anlamak mumkun degil
Ban değil de hakaret old.u için 2 yada 3 uyarı puanı verilmesi gerekir bence.. küfür değil .. küfürlere direk ban veriliyo..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme