Şimdi Ara

Çok pahalı!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,bazı semtlerin ev fiyatlarına bakıyorum, neden bu kadar cok pahalı ki !!! Mesela bu semtlerde evler en az 15-20 yıllık,sıfırları ise zaten milyon dolarlardan baslıyor. Ornegin;Etiler,Ulus,Yeşilköy,Bebek vs. bunlar neden bu kadar pahalı ki, yani oburlerinden farkları ne ? Porsche'ler,Ferrari'ler,Lamborghini'ler cirit atıyor. 15-20 yıllık evler en az 500 bin dolarlardan baslıyor.

Sizce bunun sebebi nedir ?

Yanlıs degilmidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali23233 -- 18 Ekim 2008; 14:57:14 >

• Sistem böyle.

Orası ünlü semti,zengin semti olarak anıldığı için çok doğal.Haa birde deniz manzarası falan işte.

Yanlış değil midir sorusunada şöyle cevap vermek isterim Acun Ilıcalı,Demet Akalın,Gülşen vb. Yenibosnaya gelse ne olur? Peki Bebek gibi yerde yaşarsa ne olur?

gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

Sistem böyle.

Orası ünlü semti,zengin semti olarak anıldığı için çok doğal.Haa birde deniz manzarası falan işte.

Yanlış değil midir sorusunada şöyle cevap vermek isterim Acun Ilıcalı,Demet Akalın,Gülşen vb. Yenibosnaya gelse ne olur? Peki Bebek gibi yerde yaşarsa ne olur?

gibi...
    Hayırdır piyangodan para mı cıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

yok abi ya kiralık ev arıyorum,buralara da baktık iste ,bakmaz olaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali23233 -- 4 Ekim 2008; 3:24:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: bertan09

quote:

Alıntıları Göster
    Bu memlekette iş adamı olacaksın.Eskilerin değimiyler fabrikatör.Devlet herşeyi siler ama onları asla.Hangi parti olursa olsun hangi devlet olursa olsun.Bu tarih boyunca böyle olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bertan09

quote:

Alıntıları Göster
    Benim anlamadığım;hadi belki 3-4 nesildir o semtlerde yaşayanlar vardırda o evler dedelerinden kalmıştır onlara..Peki diğerleri nasıl oluyorda alıyorlar bu evleri..Orada kalanlar ne iş yapıyor..Hepsinin mi fabrikası var anlamadım gitti..Ulan ticaret yapıyorlar dicem de 3-4 dükkanın olsa bile yarım trilyonluk araba alamazsın..İstanbulda kafasını kullanan zengin oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

Benim anlamadığım;hadi belki 3-4 nesildir o semtlerde yaşayanlar vardırda o evler dedelerinden kalmıştır onlara..Peki diğerleri nasıl oluyorda alıyorlar bu evleri..Orada kalanlar ne iş yapıyor..Hepsinin mi fabrikası var anlamadım gitti..Ulan ticaret yapıyorlar dicem de 3-4 dükkanın olsa bile yarım trilyonluk araba alamazsın..İstanbulda kafasını kullanan zengin oluyor...

Alıntıları Göster
    aa 500 bin e ev mi var baya ucuzmuş heeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kübr@nıL

Şahikaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali23233

quote:

Orjinalden alıntı: Kübr@nıL

Şahikaaa

Alıntıları Göster
    boş veeer.oradan bedava ev verseler de oturamazsın.oradakilerin harcamalarnaı,arabalarına,hatta evlerini ısıtmalarına bile yetişilmez.

bide evde küçükler varsa psikolojileri bile bozulur.nasıl kazandıklarını bende çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: necmi42

boş veeer.oradan bedava ev verseler de oturamazsın.oradakilerin harcamalarnaı,arabalarına,hatta evlerini ısıtmalarına bile yetişilmez.

bide evde küçükler varsa psikolojileri bile bozulur.nasıl kazandıklarını bende çözemedim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: necmi42

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: necmi42

Alıntıları Göster
    o zenginlerin hemen hepsi babadan dededen zengin. Sonradan zengin olmak kolay mı tr de Ama eğer babadan bir şeyler varsa onu kullanmak kolay.

Çalışarak kazanarak falan hiç bi halt olmaz, iki yakası bir araya zor gelen orta direk olursun anca. Beklentinizi yükseltin diye bir reklam vardı. Ben de tam tersine diyom ki beklentinizi düşürün. Etilerde oturamazsın ama atıyorum beylikdüzünde oturabilirsin, bmw alamazsın ama mesela corolla alırsın. Bütün yaz tatil yapamazsın ama en azından 15 gün antalya'da kalabilirsin. En güzel kızlar seninle çıkmaz ama yine de gönlüne göre birini bulursun. Herşey para değil sonuçta. Orta direk olmak kötünün iyisi işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 4 Ekim 2008; 6:57:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

o zenginlerin hemen hepsi babadan dededen zengin. Sonradan zengin olmak kolay mı tr de Ama eğer babadan bir şeyler varsa onu kullanmak kolay.

Çalışarak kazanarak falan hiç bi halt olmaz, iki yakası bir araya zor gelen orta direk olursun anca. Beklentinizi yükseltin diye bir reklam vardı. Ben de tam tersine diyom ki beklentinizi düşürün. Etilerde oturamazsın ama atıyorum beylikdüzünde oturabilirsin, bmw alamazsın ama mesela corolla alırsın. Bütün yaz tatil yapamazsın ama en azından 15 gün antalya'da kalabilirsin. En güzel kızlar seninle çıkmaz ama yine de gönlüne göre birini bulursun. Herşey para değil sonuçta. Orta direk olmak kötünün iyisi işte.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

Çalışarak kazanarak falan hiç bi halt olmaz, iki yakası bir araya zor gelen orta direk olursun anca. Beklentinizi yükseltin diye bir reklam vardı. Ben de tam tersine diyom mi beklentinizi düşürün. Etilerde oturamazsın ama atıyorum beylikdüzünde oturabilirsin, bmw alamazsın ama mesela corolla alırsın. Bütün yaz tatil yapamazsın ama en azından 15 gün antalya'da kalabilirsin. En güzel kızlar seninle çıkmaz ama yine de gönlüne göre birini bulursun. Herşey para değil sonuçta. Orta direk olmak kötünün iyisi işte.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

Çalışarak kazanarak falan hiç bi halt olmaz, iki yakası bir araya zor gelen orta direk olursun anca. Beklentinizi yükseltin diye bir reklam vardı. Ben de tam tersine diyom mi beklentinizi düşürün. Etilerde oturamazsın ama atıyorum beylikdüzünde oturabilirsin, bmw alamazsın ama mesela corolla alırsın. Bütün yaz tatil yapamazsın ama en azından 15 gün antalya'da kalabilirsin. En güzel kızlar seninle çıkmaz ama yine de gönlüne göre birini bulursun. Herşey para değil sonuçta. Orta direk olmak kötünün iyisi işte.

+1

Alıntıları Göster
    Yanlış hatırlamıyorsam; Ataköy ile Şirinevler arasında sadece 10 metrelik bir yol var. Şirinevlerde kiralar 300-500 YTL, Ataköy'de 2000 YTL.

• quote:

Orijinalden alıntı: bidesen

Yanlış hatırlamıyorsam; Ataköy ile Şirinevler arasında sadece 10 metrelik bir yol var. Şirinevlerde kiralar 300-500 YTL, Ataköy'de 2000 YTL.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: baykagan

ataköy ve şirinevler arasında uçurum gerçekten görmeye değer. Arada bir köprü var ve her şey çok farklı. Şirinevlerde sürekli bir koşuşturmaca kalabalık, insan nefes alamıyor. Ataköy ise rahat. Bir de şirinevler bence hiç güvenli bir yer değil.

• bebek zaten basli basina bir zengin semti orada 2 3 ay önce istanbula gelmistim besiktas arnavutköy derken bebek'e geldim o ne ya 10 araba gecti ise 9 tanesi porsche 10.cu x6 ydı boylesinide hic görmemistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lythari

bebek zaten basli basina bir zengin semti orada 2 3 ay önce istanbula gelmistim besiktas arnavutköy derken bebek'e geldim o ne ya 10 araba gecti ise 9 tanesi porsche 10.cu x6 ydı boylesinide hic görmemistim
    oraya gore normal fiyatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

oraya gore normal fiyatlar

Alıntıları Göster
    Beylikdüzü taraflarında evler ucuz ama şehir merkezine çok uzak kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

Sistem böyle.

gibi...
    quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Haa birde deniz manzarası falan işte.

Zeytinburnu'da deniz manzaralı,oralar hakkında pek bir fiyat bilgim yok ama Zeytinburnu nasıl ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Haa birde deniz manzarası falan işte.

Zeytinburnu'da deniz manzaralı,oralar hakkında pek bir fiyat bilgim yok ama Zeytinburnu nasıl ?

Alıntıları Göster
    Dikkatimi çeken şeylerden biride bu semtlerin %90'ı Avrupa Yakasın'da.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.