Şimdi Ara

Çok pis gaza geldim zayıflamak istiyorum!![SS] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
4.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ama benim bünyeye su içsen yarıyor
    koim.
  • Sporla cartla curtla olcak is değil boğazını tutucaksın yada gidip bıcak altına yatıp yağlarını aldırcaksın bukadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiocheck

evet ciddiyim.. yemek konusunda sınır koyamıyorum kendime misal şu anda
    2 büyük boy cips paketi
    1kg mandalina
    1 paket fındıklı lilastar
    3 adet nescafe 3in1
    50 gr kahve kreması
    bitirmiş durumdayım
    bu, bu akşam için sıradan bir durum bazen işi dahada abarttığım oluyor..

açlık hissine tahammülüm yok ne zaman acıksam yicek bişiler buluyorum. bu günden itibaren buna bir son vermeye karar verdim. aslında buna daha önce 18975643 kez daha karar verdim ama hepsi 1 saat sürdü. bu kez çok ciddiyim tüm dh in gözü önünde bu göbeği eriticem desteklerinizi bekliyorum..
     Çok pis gaza geldim zayıflamak istiyorum!![SS]

1 ailenin 1 haftalık abur cubur ihtiyacını bir günde bitirirsen olacağı o.
    1 kg mandalina ne demek kardeşim ya vitamin komasına girersin o cipslerin her birinde 500 kalori var ortalama 2 tane:1000 kalori bir insanın ortalama kalori ihtiyacı 2000 maksimum.
    Öğünlü yemek yiyorsan birde işin içinden çıkamassın.
    Benim kendi uyguladığım yemeden kısmadan yaptığım bir yöntemim var günde durmaksızın 100 tane mekik çekmek ve 15 dakika ''tempolu biçimde yürümek''tempolu yürümessen kalori yakamassın hiçbir yararı olmaz.
    Sabahları erken kalk çok uyuma.
    VE CİPS YEMEYİ TAMAMİYLE BIRAK,mandalina ye ama 1 kg yeme,kahveyi şekersiz içersen hiçbir zararı olmaz.
    Ben kendi bildiklerim ve yöntemlerimle yardımcı olmaya çalıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: y n s c n

Her aksam 20 tane şınav çek yatmadan önce hergün 1 tane arttır.. Bunu 3 ay kesintisiz yap sorna bana dua et

Şınav ile göbek erimez,mekik çekmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Her aksam 20 tane şınav çek yatmadan önce hergün 1 tane arttır.. Bunu 3 ay kesintisiz yap sorna bana dua et

Şınav ile göbek erimez,mekik çekmesi lazım.

Denedim oldu
  • Katılım zamanı: 30 Ekim 2011
  • 2 sene önce 110 kiloyken 8 ayda 38 kilo verip 72 kiloya kadar indim. Boyum 1.79 aradan 2 sene gecti suan 79 kiloyum 4 kilo daha vermem gerek .

Sana gelirsek kimyasal gıdalardan uzakdur. Ben yazmakdan sen yemekden sıkılmadın kola , cips , ekmek vs. rafine gıdaları yeme hergün yürüyüs yap ver bu kiloları
  • Bilader senle aynı yaştayız hemen hmen ! kısacası bu yasta böyle olmaman lazım zayıfla biraz kendine gel daha önünde koskoca bir hayat var. Yemeyi bırak hergün koşman lazım ortalama 1 saat ! Spor yap spor iyidir hem RuHEN hem FİZİKEN . bu
  • 22 yaşında böyle göbek, helal valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

21 yaşındayım hiç 55 kiloyu geçemedim. Kilo alamıyorum. Metabolizma terk.

Yapistiiirrrr. Aynen panpa

Yanliz degilmisim :D sevindim

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiocheck

iki dakikada şeker hastası yaptınız. bir sonraki mesajda midende fil var yazarsanı hiç şaşmam
    hocam bizim ailede şeker hastalığının ş si yok. benimkisi sadece pisikolojik. çocukluktan beri böyleyim
    abur cubura dayanamıyorum. ramazan da bayaa klo vermiştim 1-2 beden incelmiştim ama hepsini geri aldım..

Midende fil var
  • quote:

şınavla alakası yok boşuna yorma adamı zaten o durumdaki adam nasıl şınav çeksin spor yapman lazım sabah erkenden eşofmanını giy birtane park veya yürüyüş ve rahat koşabileceğin iyi bir boş alan bul orda sporunu yap en önemlisi abur cubur yeme eve sokma zaten bir zaman sonra alışacaksın
  • Hergün sabah kahvaltı olarak 2-3 paket cips yerim ,ardından aburcubur çikolata kek falan... Akşamları 2-3 tabak makarna ve hemen sonrasında yine cips - çikolata - çekirdek - fıstık - mısır...
    doğru düzgün yürüyüşüm yok , araba ile gider gelirim. Yaptığım iş pc başında oluncada sıkıntıdan yiyom durmadan , spor hiç yapmam ama böyle göbeğim yok , çok kilolu değilim bune lan böyle!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

bende öyle abur cubur hiç yemem .
    ama benim bünyeye su içsen yarıyor
    koim.

Al bendende okadar.
  • Midesi genişlemiş insan asla kilo veremez. Kendisini kandırır. Arada verdiği kısmi kilolar fazlasıyla ona döner. Tek çare mideyi küçültmektir. Balon, kelepçe vs. Yani tıbbi müdehale.
  • Az yemeye başladığında daha az açlık çekeceksin uzun vadede, miden küçülür mü bilmiyorum ama zamanla açlık hissi gidiyor..
    Hiçbişi yapamıyorsan günde 2 öğün çok az ekmek alabilirsin vazgeçemiyorsan 1-2 dilim, kırmızı et vs yeme, lezzete düşme karnın doysun yeter, yağsız yemekler yemeye çalış, ekstra hiçbişi yemeyeceksin günde min 1 buçuk litre su tüket..
    İşin aslı hiçbirini dinleme diyetisyene git..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

Haftada 4 gün 60 dakika yürü.
    Öğün sayını arttır,daha az ye.
    Pozitif düşün.Haftada en az 1 kilo verirsin kardeşim.
    Önümüzdeki yaza şwaynştayger gibi vücudun olur.

diyeceğimizi mi sandın tosunum

Ciddi ciddi okuduydum bir de

• yaş 35 kilo 81 di :D 1 ay önce spora başladım. haftada 3-4 akşam kesin gidiyorum. 1-1,5 saat arası spor yapıyorum. şu ana kadar 3,5 kilo verdim. aşırı kilom yok ancak türk milleti olarak kadayıf göbek hepimizde var :D bende bundan rahatsız olmaya başladım. ve 3,5 kilo verdim ama spor yaparak. yememen gerekenler. kırmızı et - hamur işi aşırı ekmek içmemen gerekenler. cola -fanta bira. vs.vs.vs hele cips çikolata.. hiç yanından bile geçmiyceksin. spor yapıp boğazına hakim olcaksın yoksa kilo veremezsin . en azından sağlıklı kilo veremezsin.
  • Hocam askerlik ne durumda?
  • abur cuburu bırak ona harcadığın parayı da kenara koy liposakşın yaptır olay tamam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.