Şimdi Ara

Çok pis gaza geldim zayıflamak istiyorum!![SS] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
4.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde durum senin gibi sadece abur cuburu kesrek(ev yemeğini değil) spor veya diyet yapmadan zayıflıyorum ama boğazıma hakim olamıyorum tekrardan kilo alıyorum. yukarıda dedikleri gibi boş vakit bırakmıyacaksın kendine mutlaka birşeylerle uğraş hocam.
  • Lise bittiğinden sonraki sene 130 kiloya dayanmıştım. 2 yıl içinde 86 kiloya kadar düştüm. Bu sene yine aldım 94 oldum. 1 gün olsun diyet uygulamadım. Başlarda birkaç ay şınav mekik yapmış olabilirim, ama birkaç ay sonra onu da bırakmıştım uğraşılı diye. Dışarıya çıktığımda kebaplarımı yedim, ekmek arasına dönerler tantuniler yedim.. Kendimi hiç kısıtlamadım. Sadece evdeki uyku düzenimden ötürü evde yemek yemedim; yiyemedim daha doğrusu. Öğleden sonra yatıp gece uyanırdım herkes uyumuş yemek yok kahvaltıya kadar. İlk senem böyleydi, eskişehire gittiğimde ise gideceğin her yere yürüme gitmek durumundasın. çok nadir tramvaya binerdim o da acelem varsa. anadolu üniversitesinden odunpazarına yürüme giderdim. Eskişehir baya dolu olduğu için yürürken canı sıkılmıyo adamın. bir sürü tanıdıkla karşılaşabiliyorsun falan. Gerçi şimdi eskişehirin canı cehenneme; bu apayrı konu başlığımız. Şu boy kilo vesairelerine baktım 178 boyu olan biri için 82 kilo iyiymiş. Yani vermem gereken bi 12 kilo var şimdilik. Sanırım şu yılbaşından sonra istanbula taşındığımda rahatlıkla verebilirim. p.s. anne yemekleri kilo yapar!

• hiç ev yemeği yemiyorum sürekli kuru gıda ile besleniyorum. kiloların bir sebebi de bu açıkcası. ama dediğim gibi iştahı kesecek birşeyler arıyorum. bi ara yeşil çay limonu maden suyu vs denedim baya etki yaptı enazından kıyafetlerin içinde daha rahattım. şu anda en üst düğmeyi kapatamıyorum. üstten 2. düğme zor kapanıyor. en kötüsüde 22 senedir o anlamda bir ilişkim olmadı. kilodan dolayı yaşımıda göstermiyorum. sakal da bırakmasam 15 yaşında diyorlar. üçgeni tersine çevirmenin vakti geldi. her gün 10-20 bayanla muhatap olup 1 tane düşürememek çok koyuyor insana
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiocheck

hiç ev yemeği yemiyorum sürekli kuru gıda ile besleniyorum. kiloların bir sebebi de bu açıkcası. ama dediğim gibi iştahı kesecek birşeyler arıyorum. bi ara yeşil çay limonu maden suyu vs denedim baya etki yaptı enazından kıyafetlerin içinde daha rahattım. şu anda en üst düğmeyi kapatamıyorum. üstten 2. düğme zor kapanıyor. en kötüsüde 22 senedir o anlamda bir ilişkim olmadı. kilodan dolayı yaşımıda göstermiyorum. sakal da bırakmasam 15 yaşında diyorlar. üçgeni tersine çevirmenin vakti geldi. her gün 10-20 bayanla muhatap olup 1 tane düşürememek çok koyuyor insana

bende kemere bi delik daha actım kolay gelsin.

• sabah gidip şu bitkilerden almayı düşünüyorum. etkisi olursa sizlerle paylaşırım.. ben umutluyum. en basitinden tütün bitkisinin dumanı bunu yapıyorsa diğer bitkiler neden işe yaramasın..
  • forumdaki herkes 2 metre 100-150 kg
  • bir biz bodur kaldık. gerçi buna da şükür, bizden kısaları da var. neyse her zaman söylemişimdir, önemli olan boy değil işlev..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylpc

forumdaki herkes 2 metre 100-150 kg

Yalan borcum yok hacı :D Boy 1,92 - kilo 96 (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExShadoW42

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Şeker hastasısın sen kesinlikle doktora gitmen lazım,

Zayıflık veya şişmanlık.Hormonal veya organlardan olan bi bozuklukdan dolayı oluşur.Kafaya koymanla olacak birşey değil. Dahiliye ve diyetisyene git.Gereken yerlere gönderirler seni

SSK'nın diyetisyenine randevu alıp gitsek ilgilenirler mi acaba? Yoksa bu diyet işi için illa özel bir yere mi gitmek gerek? Ne dersiniz?
  • Kişi kendinin doktorudur..
    Ben mesela kendimin üroloğuyum
  • 110 kilo var mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalay` -- 1 Kasım 2011; 7:08:03 >
  • Ayaklarını görebiliyon mu la
  • quote:

evet ciddiyim.. yemek konusunda sınır koyamıyorum kendime misal şu anda
    2 büyük boy cips paketi
    1kg mandalina
    1 paket fındıklı lilastar
    3 adet nescafe 3in1
    50 gr kahve kreması
    bitirmiş durumdayım
    bu, bu akşam için sıradan bir durum bazen işi dahada abarttığım oluyor..

açlık hissine tahammülüm yok ne zaman acıksam yicek bişiler buluyorum. bu günden itibaren buna bir son vermeye karar verdim. aslında buna daha önce 18975643 kez daha karar verdim ama hepsi 1 saat sürdü. bu kez çok ciddiyim tüm dh in gözü önünde bu göbeği eriticem desteklerinizi bekliyorum..
     Çok pis gaza geldim zayıflamak istiyorum!![SS]

en az günde 4 kola , 2-3 bardak 3ü1 arada,2 bardak süt,bir tahinli ekmek,bir büyük boy cips,en az 5 çikolatalı gofret en az 3 halley bazen bimin önünden geçersem 10lu halley gibi bi bisküvisi varya ondan bi oturuşta hepsini ayrıca aksam yemegi onun yanında 1 tane somun ekmek çok az artıyo bazen,öglen en az 2 dürüm gece yatmadan yedigim çerez vs çay falan sonuç: 79 kiloyum :D çok az gösteriyorumm :D

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

bu gün toplam yediklerimin listesini yazayım bir fikriniz olsun

sabah (12 de) 1 tabak mercimek çorbası 5-6 dilim ekmek
    akşama doğru pide et döner ve ayran (extra turşu ve mayonez li)
    bi yarım saat sonra 1 şişe limonlu soda 1 tane nestle delirium çikolata
    3 tane ufak paket fıstıklı çitos 1 tane büyük paket fıstıklı çerezza
    akşam yukardaki gib

2 büyük boy cips paketi
    1kg mandalina
    1 paket fındıklı lilastar
    3 adet nescafe 3in1
    50 gr kahve kreması

bu yediklerinden abur cuburları çıkarırsan bi de üstüne spor yaparsan istedigin kolaya ulaşırsın. tabi mayonezide azaltman lazım.hem çok saglıksız çiğ yumurtadan yapılıyor hemde tonla yag var.

kesinlikle katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: ExShadoW42

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Şeker hastasısın sen kesinlikle doktora gitmen lazım,

Zayıflık veya şişmanlık.Hormonal veya organlardan olan bi bozuklukdan dolayı oluşur.Kafaya koymanla olacak birşey değil. Dahiliye ve diyetisyene git.Gereken yerlere gönderirler seni

SSK'nın diyetisyenine randevu alıp gitsek ilgilenirler mi acaba? Yoksa bu diyet işi için illa özel bir yere mi gitmek gerek? Ne dersiniz?

Her hastane ilgilenir ama özele gitmeni tavsiye ederim

• quote:

yoo sçıyorm da ama erimiyor bir türlü şu göbek

yaş 22

• yuh 1 kg mandalina nedir yazık günah kendini bitirmişsin sen o yağlar cipsi yemek kadar zevk vermiyor neyse senin işin zor allah kolaylık versin
  • Her aksam 20 tane şınav çek yatmadan önce hergün 1 tane arttır.. Bunu 3 ay kesintisiz yap sorna bana dua et
  • quote:

Orijinalden alıntı: y n s c n

Her aksam 20 tane şınav çek yatmadan önce hergün 1 tane arttır.. Bunu 3 ay kesintisiz yap sorna bana dua et

Şınavla olmaz ya. Tıbbi tedavi alması lazım. Normal bi insan kesinlikle böyle olmaz !.Bu insansa ben neyim ki dedim bi an kendime :) . 1.74 boy 52 kilo :)
  • yuhh balkona bak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.