Şimdi Ara

Çok pis gaza geldim zayıflamak istiyorum!![SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
4.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ciddiyim.. yemek konusunda sınır koyamıyorum kendime misal şu anda
    2 büyük boy cips paketi
    1kg mandalina
    1 paket fındıklı lilastar
    3 adet nescafe 3in1
    50 gr kahve kreması
    bitirmiş durumdayım
    bu, bu akşam için sıradan bir durum bazen işi dahada abarttığım oluyor..

açlık hissine tahammülüm yok ne zaman acıksam yicek bişiler buluyorum. bu günden itibaren buna bir son vermeye karar verdim. aslında buna daha önce 18975643 kez daha karar verdim ama hepsi 1 saat sürdü. bu kez çok ciddiyim tüm dh in gözü önünde bu göbeği eriticem desteklerinizi bekliyorum..
     Çok pis gaza geldim zayıflamak istiyorum!![SS]

• Göbeğim var diye üzülüyordum bende.
    Hocam o yediklerin ne ya ?
    Ben bi günde yemiyorum o kadar tatlıyı.
  • Şeker hastasısın sen kesinlikle doktora gitmen lazım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Şeker hastasısın sen kesinlikle doktora gitmen lazım,

Zayıflık veya şişmanlık.Hormonal veya organlardan olan bi bozuklukdan dolayı oluşur.Kafaya koymanla olacak birşey değil. Dahiliye ve diyetisyene git.Gereken yerlere gönderirler seni
  • quote:

resimden mi anladın hocam
  • Haftada 4 gün 60 dakika yürü.
    Öğün sayını arttır,daha az ye.
    Pozitif düşün.Haftada en az 1 kilo verirsin kardeşim.
    Önümüzdeki yaza şwaynştayger gibi vücudun olur.

diyeceğimizi mi sandın tosunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiocheck

quote:

açlık hissine tahammülüm yok ne zaman acıksam yicek bişiler buluyorum.

Demişsin ayrıca şeker hastalığının belirtilerini oku adım gibi eminim bir çoğu sende vardır kısacası durumun içler acısı yazık sana,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akşam yemezsen verirsin tosunum. 3 haftada 103ten 98e düştüm sadece öğünleri az yiyerek ve yatarken yemeyerek...
  • iki dakikada şeker hastası yaptınız. bir sonraki mesajda midende fil var yazarsanı hiç şaşmam
    hocam bizim ailede şeker hastalığının ş si yok. benimkisi sadece pisikolojik. çocukluktan beri böyleyim
    abur cubura dayanamıyorum. ramazan da bayaa klo vermiştim 1-2 beden incelmiştim ama hepsini geri aldım..
  • endokrin diye bir bölüm olması lazım hastanede
    diyetisyene değil beslenme uzmanına görün biraz yediklerine dikkat ve sporla rahat kilo verebilirsin
  • evde yemek yaılmıyor hep dışardan yiyorum. iş yerinde de durum aynı. zaten akşama kadar oturuyoruz. birde üstüne abur cubur vs eklenince durum bu. bir ara GNC nin CLA sını kullanmıştım. bi halta yaramadı..
  • göbek erkeği zengin gösterir..takıl böyle... hem ne demişler; göbeksiz erkek balkonsuz eve, kalçasız kadın salçasız yemeğe benzer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 1 Kasım 2011; 1:12:26 >
  • quote:

quote:

çok iyiydi ya
  • senin yüzünden canım abur cubur çekti vallahi bu saatte

zayıflamak istiyorsan , besinlerin kalori değerlerini öğren öncelikle.ve gıda tüketimini o değerleri göz önüne alaraktan yapmaya başla.
    aynı zamanda da spor yada en azından düzenli yürüyüş yapmalısın , zaten zamanla kilo vermeye başladınmı gerisi gelir.

bknz : ben 30kg verdim
  • hocam doğru diyorsun da bu güne kadar bunu diyerek bu hale geldik. neyse..
    diyetisyenle doktorla filan işim olmaz. kiprit kutusu peynir domates filan öyle şeylere gelemem..
    iştahımı kökten kesecek birşeye ihtiyacım var.sigara kullanmıyorum. bazen nargile içiyorum. nikotin kandaki inüsilin seviyesini düşürerek açlık hissini gideriyor. bana o etkiyi gün boyu sağlayacak birşeyler gerekli. işimiz diyete kalırsa yalan oluruz.. internette şöyle bişeyler buldum. denemeye değer..

http://www.zayiflamagunlugu.com/zayiflamanin-yollari/kilo-vermeyi-kolaylastiran-bitkiler/

• ya ben sana yemek yeme demiyorumki , ye ama kalorisi düşük şeyler tüket , ekmek az ye . bolbol yeşil sebze tüket. abur cuburu kes, düzenli yürüyüşe çık vs.
    yoksa gaza gelmekle olmuo bu işler
  • kalori hesabını denemiştim. bu sefer durum daha da kötü oluyor. kalorisi düşük diye bir günde 8 paket eti form yediğim olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: néophron

dostum hiç s.çmıyomusun? yaş kaç?

yorumu ilk okuduğumda güldüm

arkadaş spor yapmalısın ve o yediklerinden arınmalısın
  • sen gel kardeş benim yanıma erzurumda ögrenciyim.bak nasıl zayıflıyosun yemin ediyorum yanaklarım çöktü buraya geleli.
  • quote:

kalori hesabını denemiştim. bu sefer durum daha da kötü oluyor. kalorisi düşük diye bir günde 8 paket eti form yediğim olmuştu.

ya bırak allasen o göbeği kes ozaman.

o değilde kolayı bırak reis kolayı bırakkkkkkk.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.