Kalli, Necati ve Hasan Kabze yi gözden çıkardı. Şimdi birçok forvetin adı geçiyor transfer için. Peki gelecek adam gidenler kadar fayda sağlayacak mı? Beğenmediğimiz Necati her sezon 10 -15 gol atıyor. Hasan Kabze ise iyi bir yedekti. Kabze, olası bir sakatlık ve ceza durumunda sahaya çıkıp kritik gollere de imza atardı. Daha düne kadar ligin en iyi forvet hattı bizde derken şimdi emekliliği gelmiş Hakan (eskiden çok iyiydi ama eskiden) ve sezona krizle başlayan mutsuz bir Ümit Karan var elde. Tamam parayı basıp Saviola yada Baptista gibi bir isme imza attırsalar itirazımız yok. Ama görünen o ki gelen isim beklendiği kadar büyük olmayacak. İnşallah yönetim ne yaptığının farkındadır ve bizi utandırır ama gidenleri arayacağız gibi geliyor bana. Eğer yönetim çok kaliteli bir forveti bitirdi ve açıklama için uygun zamanı bekliyorsa sorun yok. Ama hala bir golcüyü ikna için uğraşıyorsa tehlike çanları çalıyor demektir. Yeni gelen adam uyum sağlayacak mı? En az Necati kadar gol atacak mı? Lukunku , Chistian gibi bir süper forvet değil gerçek bir golcüye ihtiyacımız var. Düşünün Postiga geldi. Ligin 10. haftası. Hakan formsuz yada sakat. Ümit le Postiga ikisi oynuyor. İkinci yarı bir golcü değiştirme ihtiyacınız var. Kenara baktığınızda o ismi görüyormusunuz?????
Kafana cok takma. Obür oyunculara iyi bir sinyal oldu. Artik daha cok calisirlar. Havalara girmis, kendini gelistirmeyen oyunculardan ayrilmakta fayda var. Besiktasta´da Ibrahim Akin var. Platini bile 2 sene önce 1000 yilda bir gelir dedi böyle bir oyuncu. Simdi ne oldu? Hicbir gelisme yok,- oldugu yerde kaldi... daha cok geriledi... yazik
YAWWW GİT ALLAH AŞKINA GÖRDÜK NECATİYİ YA BIRAKIN ADAM AYAĞINDA TOPU TUTAMIYOR HAZIRLIK MAÇLARINI HİÇ Mİ İZLEMEDİNİZ KAÇ KERE ŞANŞ VERDİ ADAMA BENDE GİTMESİNİ İSTİYODUM ZATEN BİTMİŞ ADAM YA ...
necati,hasan kabze geçen sene faydamı sağladı yoksa benimmi haberim yok.
Özgürcan, Cafercan ve Çağrı Necati'den daha iyi forvetler. Kabze ise fena değildi ama napalım. Yoluaçık olsun. Rubin Kazan'da başarılar
bana kalsa iki forvet lazım 37 yaşındaki hakan dan bir şey beklememek lazım armut düş ağzıma düş bekleyen ümit ten hiç bi şey olmaz defansın arkasına koşu yapamaz ayağında top tutamaz adam geçemez bide orta sahanın uğraşıp getirdiği onca pozisyondada havayı döver kone yi seyrettik süper.. postigayı tanımıyorum ama portekiz milli takımında sıradan bi forvet oynayamaz bence ikisinide yada başka bu kalitede ve süratte iki oyuncu alıp yan yana oynatmak lazım bugünün futbolunda durup bekleyen oyuncuya yer yok necatiye hasan kabzeye gelince oynayan oyuncuyu kimse göndermez necati galatasarayın en iyi forvetiydi ama 2 senedir ruh gibi ortalarda yok hasan kabze ,orhan ak ,cihan zaten büyük takım oyuncusu değiller daha gönderilecek çok adam var sabri, arda ve lincoln den başka bu takıma yakışan oyuncu yok bence onların dışındaki gençlerden bi aydın olursa olur gerisinden bi şey olmaz kalliyede yuh olsun tomas ve song varken bi de servet alınmışken bide bouzidi transfer etti boş yere sağbekte adam yok geçen yıl ne olursa olsun gerets her maç takımı değiştirmese rahat şampiyon olurduk kalli de aynı şeyi görüyorum oynayıp duruyo takımla bu gidişle işimiz zor..
hakan şükür ümit ikilsi iyi
song servet uyumlu
teknik direktör iyi allah'ın izniyle şampiyon biziz