Şimdi Ara

çok salak bi soru olabilir ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şimdi şehirdışına çıktık kardeşim laptopun şarj aletinin ikinci kısmını evde unutmuş hani prize takılan kısa kablo var ya o. Uzun kablodaki adaptöre takılan kısım var ya bazı pclerde ikili bazılarında üçlü oluyo işte bizdeki ikili. Şimdi bu pc de benim sims'im var sims oynuyodum la eğleniyodum şimdi açamıyorum bilgisayarı.

Size şunu sormak istiyorum: benim bu bilgisayarı farklı bir şekilde şarj edebilmemin veya bu bilgisayarı başka bir bilgisayarın ekranında çalıştırabilmemin bi yolu var mı?

EDİT: LA BEYLER SORDUĞUM SORU ŞU SADECE ŞARJ ALETİ UNUTULMUŞ Bİ BİLGİSAYARA ELEKTRİK VERMENİN ALTERNATİF Bİ YOLU VAR MIDIR YOK MUDUR? TAMAM SAÇMA BELKİ DE BİLGİM YOK ARKADAŞIM NAPİYİM BELKİ BÖYLE BİŞEY VARDIR DİYE SORDUM Bİ KÜFÜR YEMEDİĞİM KALDI LAN

edit 2: beyler tamam çalıştırdım radyo fişleri laptop adaptörlerinin ikinci kısmıyla aynıymış taktım, bekledim ve ışık yandı cevherfener'e ve cevap veren herkese çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOL BEY ahaha -- 3 Ağustos 2012; 16:57:04 >

• lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bow Tie

lol

N00ß
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.U.I.M.

quote:

Orijinalden alıntı: Bow Tie

lol

N00ß

Alıntıları Göster
    nasılda salakça olduğunu kabul etmişsin mantıklı düşün pc ekranında problem yok şarjı olmadığı için açılmıyor başka ekran takmanın mantığı ne

hardiski söküp başka pcde çalıştırabilirsin bazı adaptörlerle ama ona para verceğine şarj aleti al daha iyi gerçi şarj aleti daha pahalıda

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

nasılda salakça olduğunu kabul etmişsin mantıklı düşün pc ekranında problem yok şarjı olmadığı için açılmıyor başka ekran takmanın mantığı ne

hardiski söküp başka pcde çalıştırabilirsin bazı adaptörlerle ama ona para verceğine şarj aleti al daha iyi gerçi şarj aleti daha pahalıda

Alıntıları Göster
    OMG SOAD

• Başka bir bilgisayarın ekranını takıp, sarjı olmayan bilgisayarı nasıl çalıştırcaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberteror

OMG SOAD

Alıntıları Göster
    Buraya üye olurken donanımı ne sandın? Donanım deyince neyin donanımı. Don anımı falan mı sandın sana bir don anımı anlatayım öyleyse. Bir gün evdeyim oturuyorum nasıl sıcak nasıl sıcak ilk önce t-shirtü çı ulan ne de hemen okuyorsun sanane donumdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: * My.

Buraya üye olurken donanımı ne sandın? Donanım deyince neyin donanımı. Don anımı falan mı sandın sana bir don anımı anlatayım öyleyse. Bir gün evdeyim oturuyorum nasıl sıcak nasıl sıcak ilk önce t-shirtü çı ulan ne de hemen okuyorsun sanane donumdan.

Kafan iyi sevdim
  • quote:

haydar dümen tarzı var sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacdada

quote:

Kafan iyi sevdim

O senin kafanın iyiliği. Kafam da seni sevmiş bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog M.

Alıntıları Göster
    Olmuyorsa zorlamamak lazım.

• masaustu bilgisayarin kasasinin arkasindaki kabloyu adaptore tak prizden elektrik gelir .
    calisabilir ama calismayadabilir
  • Baktın olmuyor bakmayacaksın gardaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

Baktın olmuyor bakmayacaksın gardaş
    2-3 lira bişiy la o kablo
  • quote:

Hayır arkadaşım anlatamamışım ben herkes yanlış anlamış pcye başka ekran takayım demedim bu bilgisayarı bi kabloyla falan bi masaüstüne bağlasam mesela onun ekranında bunun hard diskinin içeriğine ulaşabilir miyim? ya da masaüstünün elektriğini kullanabilir mi laptop. Sorduğum tam olarak buydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pastörize

Başka bir bilgisayarın ekranını takıp, sarjı olmayan bilgisayarı nasıl çalıştırcaksın?

Ekran takayım demedim arkadaşım. Anlatamamışım. Telden yazıyorum bi mesajda birden fazla alıntı yapamadım kusura bakma, yukardaki mesajda açıkladım durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL BEY ahaha

quote:

Hayır arkadaşım anlatamamışım ben herkes yanlış anlamış pcye başka ekran takayım demedim bu bilgisayarı bi kabloyla falan bi masaüstüne bağlasam mesela onun ekranında bunun hard diskinin içeriğine ulaşabilir miyim? ya da masaüstünün elektriğini kullanabilir mi laptop. Sorduğum tam olarak buydu.

Alıntıları Göster
    Laptopı yan yatır.

Edit: Öyle soruya böyle cevap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 3 Ağustos 2012; 16:00:48 >

• quote:

Benim teknik bilgim mükemmel değil, bu yüzden donanıma bu konudaki problemlerimi yazıp sormak için üye olmuş olabilirim. Ve şimdi de bunu yapıyorum benden daha iyi arkadaşların yardımını istiyorum sadece. foruma uygun olmayan bir şey değil sanırım?

• Soru mu salak adam mi salak? Anlayan anlatsin lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolnshy

masaustu bilgisayarin kasasinin arkasindaki kabloyu adaptore tak prizden elektrik gelir .
    calisabilir ama calismayadabilir

Masaüstüne elektrik sağlayan kabloya şimdi baktım, laptopta girişi yok maalesef. Yine de Çok sağol hacı yadımın için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOL BEY ahaha -- 3 Ağustos 2012; 16:07:05 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.