Şimdi Ara

Cok seviyorum ama kavgalarımız bitmiyor ne yapacağımı bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgilimle yaklaşık 7 aydır birlikteyiz. Deli gibi aşığım diyebilirim söyledikleri doğruysa o da benim gibi seviyor ama haftada en az 1 2 defa kavga ediyoruz bunun sebebi de benim sabırsız onunsa biraz rahat olması. Genelde telefona dönmeme, erkenden uyuma, dışarı pek çıkmaması yüzünden oluyor kavgalarımız. Söylediklerime tahammül gösteremiyor pek yapmıyor istediğim şeyleri ben de onun istedigi gibi yapamıyorum sesini duymak onu görmek istiyorum pek anlaşamıyoruz bu yüzden. En son dün bana ben herşeyi bir kenara atıp Senin oldum ya bu şekilde nasıl güvenecem bize, çok sevdigini söyleyip ufak şeyleri problem yapıyorsun dedi. Ben de onu suçladım anlamıyorsun beni dedim. Bir de bu sorunlar olduğunda acı çekerim ama gitmem ne olsa da bırakma beni vazgeçmeyelim diyor. Ne yapacaz şaşırdım artık uyumlu mu degiliz acaba bu sorunları halledemiyoruz bi türlü. Beraberken çok mutluyuz dünya umrumuzda değil oysaki :-( Çok seviyorum bu durum zorluyor beni. Hep niye tartıştık ki demekle kalıyoruz birbirimize güveniyoruz da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevmemeye başladığın zaman geldiğinde direkt ayrıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim bir arkadaş vardı ilişkisi aynı seninki gibiydi daha sonra kız sen çocuksun ergensin bu ilişkide erkek ben oldum kız sen oldun diye diye tekmeledi
    fazla takmayacan kızı üstüne gitmeyecen bırak o gelsin

Edit: onunkide yaklaşık 9 ay falan sürmüştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 20 Temmuz 2015; 16:00:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.