Şimdi Ara

çok seviyorum...nası affettircem kendimi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bi kızı çok seviyorum ve 1 ay kısa bi süre gibi görünse de önceden de tanıştığımız için çok mgüzel bi ilişkimiz vardı...ben başka bi kızla [çok ii ark.ım] gezerken kız koluma girdi ve gayet arkadaşçaydı, ama başkaları bunu görüp aşık olduğum kıza söylemiş, o da kötü şeyler düşündü tabi hakkımda,- hatta ayrılıoduk son anda ikna edebildim. hala kendimi affettiremiyorum.ne yapmam gerekiyo, şu an konuşuyoruz ama hala beni tam affetmiş deil...
    bu konu çok ciddi lütfen geyik yapmayın...nasıl onun güvenini tekrar kazanabilirim, onu çok sevdiğimi nası hissettircem?? bi öneeri verin lütfen...
    çok tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KO83 -- 29 Kasım 2005, 22:51:27 >

• zaten sen masummuşsun bunu anlatmaya çalış onu sevdiini söle...zaten affeder ya bekle biraz sabret..

olmadı sen rest çek keyfin bilir de..biraz oyna yani duygularına hakim ol...bi süre aramamak da ii olur aslında yokluunu hissetsin..

kızlar genelde sevildiklerini hissedince değil yokluğumuzu hissedince anlıyolar..maalesef

ayrıca o söleyen kız da ii bi ders hakediyo yani
  • Koluna giren kızla sevgiline romantik bir hediye gonder!
  • Blur un yazdığı taktik tam O.C. den alınma gibi işe yarayabilir ama ters de tepebilir

Bence tamamen dürüst ol kıskançlık dozu iyi ayarlandığında iyidir.Onu bigün okuldan sonra ikiniz içinde özel olan bir yere götür mümkünse insanlardan uzak olsun. Manzarası olan biryer daha iyi olur. Yani kısacası romantik bir yerde zamanlamayı iyi ayarlayarak ona içinden geçenleri söyle... Kadınlar kendilerini özel hissettiricek davranışlara bayılır.Ve kesinlikle İÇTEN ol. Onu aldatmak için bir sebebinin olmadığını , kendisinin zaten harika bir kız olduğunu bilsin , Tekrar kalbinin anahtarı senin olur

(1 seneyi aşkın süredir çok tatlı bi kız arkım var bende çok yaşadım bu gibi durumları o yüzden rahat ol karakterler farklı olabilir ama içtenlik ve dürüstlük , yol ve yöntem herzaman aynıdır

• quote:

Orjinalden alıntı: poibra

Blur un yazdığı taktik tam O.C. den alınma gibi işe yarayabilir ama ters de tepebilir

O.C.'den alınma?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blur

quote:

Blur un yazdığı taktik tam O.C. den alınma gibi işe yarayabilir ama ters de tepebilir

O.C.'den alınma?...

the o.c var ya cnbc-e de dizi

ordan arak fikir diyo

aman yanlış anlama ç değil o "c"

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

quote:

O.C.'den alınma?...

ordan arak fikir diyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zuhahhahaa Abi O dizi manyak bişey yaa Hakkaten ben bayılıyom ordaki ortama yaw 3 genç 3 kız İlişkiler filan Dehşet..

Abi koluna giren kızla bizim yengeyi al bi yerde bişeyler yiyin bi cafe ye filan gidin konuşun ne bilim aklıma bu geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

quote:

O.C.'den alınma?...

ordan arak fikir diyo

Bi taraftan almadım, aklıma geldi, bahsettiğiniz diziyle zaten alakam yoq!

Ayrıca seviyesiz espriler de yapma

• la kız seni seviyosa sen ona seviyorum seni dicen olcak bitcek sonra bi de öp al sana işte eskisinden da iyi olur
  • iki kızı yüzleştir
  • bence 3.kızı hic sokma araya biras zaman gecsn siniri yatışssn ondan sora anlat derdini
  • fazla eğilip büzülme inanmıyosa o onun sorunu ilişkide güven birinci planda olmalı fazla kasarsa eyvallah et geç git o senin peşinden gelsin

bu da bi taktik sayılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: opr

fazla eğilip büzülme inanmıyosa o onun sorunu ilişkide güven birinci planda olmalı fazla kasarsa eyvallah et geç git o senin peşinden gelsin

bu da bi taktik sayılır

Bencede güven olmasa hiç bişey olmaz...
    Ben sevgilime çok ii arkadaşım olan kızları anlattım... zaten o da tanıyor arkadaşlarımı... Ama en başta kıskanıyordu... sonrav oturduk konuştuk... Dedim onlarla aramda hiçbişey olamaz... Onlarla kol kolada yürürüm falan dedim... Biraz zor oldu anlatmam ama kıskanmayı bıraktı... Bence sende git konuş... Herşeyi anlat (bize anlattığın gibi)... Herşeyi çözdükten sonrada bunu kız arkadaşına anlatan kişi veya kişileride eşek sudan gelinceye kadar döv...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_U_S_T_A_F_A -- 30 Kasım 2005, 12:35:05 >

• yaw " the o.c. " dediğim dizi tabii ki neden kötü bişi yaziim Çok özür dilerim yanlış anlayan varsa bilmeyen olabilir tabii ki.

M_U_S_T_A_F_A ya katılıyorum.Dürüst ol mutlaka affeder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poibra -- 30 Kasım 2005, 18:40:52 >
  • benim erkek arkadaşım da bi keresinde başka bi kıza yollamak istediği bi mesajı bana yollamıştı. hem de canım yazıyodu. çok sinirlenmiştim 1 hafta konuşmamıştım ama sonra kendiliğinden düzeldi. bi de tabi o kızla tanıştım filan ama çok sinir olmuştum tanıştırdığına ondan bnu tavsiye etmem. bence sen ona eskisi gibi davran, onunla vakit geçir zamanla unutur.
  • evet 3. kızı araya sokarsan iş daha da dallanıp budaklanır sonra içinden çıkamazsın.

Gittikçe kendimi güzin abla gibi hissetmeye başladım bu topicte

• Arkadaşım Bence Gayet Normal Birşey......Kendini Onun Yerine Koy Sen Onu Bu şekilde Görsen Ne yapardın_? ...Haklısın,Suçsuzsun Belki...ama zamana bırakman en iyisii....++++ O kadar Çok kızdıgına göre o kadar çok seviyor senii bunuda billll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rex -- 30 Kasım 2005, 18:57:34 >
  • çok saolun ark.lar, durum iiye gidio, zmnla düzelcek gibi gerçekten olaydan sonra ilk kez bugün sarıldığımda eskisi gibi sarıldığını hissettim, o mesafeyi kaldırıo gibi yavaş yavaş...

bi de o 3. kızı kendisi de tanıo ztn, nerdeyse dövcekti [sık görüşebilcekleri ortamdayız, okul...] sürekli bi gerginlik ortamı olabilio..nese bakalm, önümüzdeki zmnda düzelcek gibi, dünkü dr karamsar deilim en azından :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.