arkadaşlar uğraş didin bi clan topladım np li adamlar buldum nihayet g2 yaptım.pazartesi akşamı kararlaştırdık anahtar alıcaz.100m e +70 warrior buldum parayı verdim adam dürüst çıktı atı kesmeye geldi 3 priest iki asas birde mage girdik.kimseler yoktu tam atı kesmeye başlıcaz orc bir priest daldı içeri +7ii var elinde bizim warrior iki üç kere yatırdı bunu.adam tamam dedi sadece seyredicem.meğer koxp varmış oto kutu toplamayı açmış adi.biz atı kesince ben kutuya bakmaya gittim bi baktım boş.orc priest başladı alay etmeye falan.snirimden deli oldum o kadar uğraştım adam toplamaya.ağzımıza geleni söyledik ama çaresiz terk ettik alanı.moraller sıfır tabii.hala bitmedi bu adi herifler oyunda mantar gibi çoğalıyolar tam tersine clanı bozmayı düşünüyorum uğraşılacak şey değil
yapacak bişi yok kardeş. ben gm olsaydım o koxp kullanamastı emın ol. Acıma duydum yoktur Anında Terminadet..
Onun bn anasını avradını gerisini biliyorsun biip..Bende almıstımda allhdan bombostu kimse yoqtu kestık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme