Şimdi Ara

Çok üzücü olay yaşadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendisiyle bir uygulama üzerinden tanışmıştık ve buluştuk buluştuktan sonra ben uygulamayı sildim. Bir sonraki buluşmada geçenlerde kendisini çektiğim fotoğrafı profil resmi olarak ekleyip uygulamayı hala kullanmaya devam ediyordu. Kendisi benim bu durum fark ettiğimi bilmiyor söyleyiip engel atmam gerekiyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Zaten o uygulamalardan bulduğun kadınların bakire muhafazakar falan olduğunu düşünmüyorsundur herhalde. Senden önce belkide 500 kişiyle görüşmüştür oradan. O uygulamalarda sadece bir sefer bir rus kızı görmüştüm hanım hanım açık bir fotosu yok dekolte falan hiç yok uzun elbise ayak bileğine kadar uzanan ve boyunluklu kazakla fotosu vardı düzgün benide beğenmişti bende onu beğenmiştim eşleştik hemen yazmak istemedim akşamına çevrimiçi olduğunu görmüştüm hi r you speak english yazdım mesajım hiç okunmadı uygulamayada girmedi o son çevrimiçi oluşuymuş bir daha uygulamada hiç görmedim profilinde 1 aydan uzun süredir çevrimdışı yazıyor yani çok uzun zamandır öyle hiçte girmedi halen daha öyle yazar. Arada halen düşünürüm acaba daha erken yazsam tanışabilir miydik diye ama olan oldu. Hele türk kızları falan çoğu eskort profil zaten fazla bir şey bekleme kalanlarda ego tatmin ediyor tam batak oralar.

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt
    Bu buluşup tanıştığım kızdan da son iki gündür şüphelenmiştim. Bana acayip soğuk yapıyordu hiçbir şekilde yazmıyordu bana. Bir şey yazardım konuşurduk birkaç kelime sonra neyse ben kaçar derdi giderdi

• kahroldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi uygulama?

• Şuan ki durumu bilmiyorum ancak en son 6-7 sene önce kullanırken çok ekmek yedim ben... Ayrıca gayet düzgün tiplerde geliyordu. Kaşarı kendini belli ediyor zaten. Ancak sevgili olunacak çok tiple tanışmıştım ben. Biriyle 2 sene sevgili olmuştum gayet güzel, iyi eğitimli bir kızdı. Ama o zamanlar düzgün oran %5-10 civarıydı.

• Psikotrex kullanıcısına yanıt
    Hocam bu oran günümüzün verdiği popüler etki ile çok azaldı herkes birbirini takip ediyor herkes birbirinden iyi olmak zorunda nedense

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Söylemeyeceğim hocam uygulamayı

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Hak ettim emoji mi hocam

• Xxdrap X kullanıcısına yanıt

özelden yalvarıyorum söylemiyo arkadaş neymiş dalga geçiyor vibeı almışmış

böyle çok dehlenirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    Haftaya emekli maaşına zam geliyor şanslısın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.