< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok üzücü olay yaşadım
-
-
Zaten o uygulamalardan bulduğun kadınların bakire muhafazakar falan olduğunu düşünmüyorsundur herhalde. Senden önce belkide 500 kişiyle görüşmüştür oradan. O uygulamalarda sadece bir sefer bir rus kızı görmüştüm hanım hanım açık bir fotosu yok dekolte falan hiç yok uzun elbise ayak bileğine kadar uzanan ve boyunluklu kazakla fotosu vardı düzgün benide beğenmişti bende onu beğenmiştim eşleştik hemen yazmak istemedim akşamına çevrimiçi olduğunu görmüştüm hi r you speak english yazdım mesajım hiç okunmadı uygulamayada girmedi o son çevrimiçi oluşuymuş bir daha uygulamada hiç görmedim profilinde 1 aydan uzun süredir çevrimdışı yazıyor yani çok uzun zamandır öyle hiçte girmedi halen daha öyle yazar. Arada halen düşünürüm acaba daha erken yazsam tanışabilir miydik diye ama olan oldu. Hele türk kızları falan çoğu eskort profil zaten fazla bir şey bekleme kalanlarda ego tatmin ediyor tam batak oralar.
-
Bu buluşup tanıştığım kızdan da son iki gündür şüphelenmiştim. Bana acayip soğuk yapıyordu hiçbir şekilde yazmıyordu bana. Bir şey yazardım konuşurduk birkaç kelime sonra neyse ben kaçar derdi giderdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kahroldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi uygulama?
-
Şuan ki durumu bilmiyorum ancak en son 6-7 sene önce kullanırken çok ekmek yedim ben... Ayrıca gayet düzgün tiplerde geliyordu. Kaşarı kendini belli ediyor zaten. Ancak sevgili olunacak çok tiple tanışmıştım ben. Biriyle 2 sene sevgili olmuştum gayet güzel, iyi eğitimli bir kızdı. Ama o zamanlar düzgün oran %5-10 civarıydı.
-
Hocam bu oran günümüzün verdiği popüler etki ile çok azaldı herkes birbirini takip ediyor herkes birbirinden iyi olmak zorunda nedense
Söylemeyeceğim hocam uygulamayı
Hak ettim emoji mi hocam
özelden yalvarıyorum söylemiyo arkadaş neymiş dalga geçiyor vibeı almışmış
böyle çok dehlenirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftaya emekli maaşına zam geliyor şanslısın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X