< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok şükür bugün 75 TL'ye Ülker meşhur Dubai çikolatası alabildim (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
aynen taban-pay sisteminde transaction böyle oluyo.
alıcı tarafın ücreti almaya hazır olduğunu, ay pardon ücreti alamamaya hazır olduğunu gördüğünüzde, tabanları yağlayarak transaction'ı başlatıyosunuz.
10 blok öteye koştuğunuzda transaction başarıyla gerçekleşmiş oluyo. hani bitcoin'de 10 blok eklenince transaction başarılı sayılır ya, bu da onun gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
lan yosuntaşı çikolatayı da gösterseydin ya arasını falan açıp.. paketi atıp geçmişsin. 48 yıllık tadım üstadıyım böyle rezalet görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 16 Ekim 2024; 11:18:12 > -
Evde son ve üçüncü çikolatayıda ailecek çayla yerken açtığımızda bu konuda paylaşırım inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 16 Ekim 2024; 11:39:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orijinal ama artık kimse yüzüne bakmıyor, 4 ay önce yok satıyorduk, şimdilerde Elit ve Beyoğlu firmasında var ama hiç satılmıyor çünkü artık modası geçti
A.101 90 TL yapmış, ŞOK marketlerinde hala eski çıktığı fiyata satılıyor ama yine alıcısı yok
Yok be artık her gün yiyen hatta hiç yiyen yok
ÜLKER'e laf söyleyemem çünkü patronum Murat ÜLKER
Olsa ne olacak artık modası geçti
Firmaların ve pastanelerin çoğu yaptı ama artık kimse yüzüne bakmıyor
Artık bu söylemler çok bayatladı ve eskidi sayın yöneticim
Dubaiye gittin mi
Öyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dubai'ye ve ABD'ye gitmeyi ve ölmeden görmeyi çok istiyorum ama bu hayalim gerçekleşir mi hiç bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X