Şimdi Ara

Çok Tartışıldı Biliyorum Ama Benim Sorum Farklı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Yaklaşık 3 aydır yeni Sedan Tarzı araba almayı planlıyorum.

Alacağım Araba Sedan Tarzı ve Dizel Olacak.

Araç Görünüşü, Sağlamlığı ve 2 el Piyasasındaki Değer Kaybetmemesi Benim İçin Çok Önemli

Yılda Ortalama Uzun Yol Olarak 30.000 ile 40.000 arasında yol yapıyorum.

Opel Astra 1,3 CDTI 90 HP 111. Yıla Özel Modeline Bakıyorum Ama Motor Beni Korkutuyor. (Çekiş ve Arıza Konusunda)

Ford Focus Sedan 1,6 TDCI Collection Modeli (Araç İçerisine verdiği Ses, Donanım Eksikliği ve Turbo Arızaları)

Toyota Corolla Dizel 4D4 (Araç Yedek Parçaları Korkutuyor birde Yakıt)

Yerli Arabaların (Fiat Linea - Renault) bunlardan Hiç Birini Düşünmüyorum.

Sizce Ben Hangi Sedan Tarzı 35.000 ile 43.000 arası Arac Almam Gerekiyor.

Gerçekten Artık Kafayı Yemek Üzereyim Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Cevaplarınıza Şimdiden Teşekkür Ederim.

• hyundai düşünmezmisin? 1.5 CRDİ 110 hp era'nın en fullu olabilir. Ama karar senin tabi

gerçek parça gerek işçilik gerekse ikinci elde seni üzmez bu araç. 5 yıl garantiside cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deluxe1 -- 21 Temmuz 2010; 14:04:32 >
  • Hayır hyundai düşünmüyorum teşekkür ederim.
  • svskavi arkadaşımın çektiği sıkıntının aynısı bende de var. Opelin konsolunu beğenmediğim halde dış görünüm olarak astra sedan cdti hoşuma gidiyor. Jettamı verip astra alayım diyorum. Bu kalkış hantallığı kafamı kurcalıyor. Rally yapacak değilim ama çok mu zorlanıyor? 1.6 dizeli çıkar mı astranın?
  • Çok km yaptığınıza göre ekonomikliği ön planda tutmanız gerekli olsa...

Astra sedan sizin için ideal bence (kullanıcısı olduğum için demiyorum )

Hem vergi avantajı, hem yakıt avantajı size kalkıştaki hantallığını unutturur
  • Aynı sıkıntıyı yaşıyor ve bizim gibi birçoğu da vardır eminim... Benim de fiyat aralığım aynı düzeyde ve maalesef o civarda seçeneklerimiz çok kısıtlı.. Donanım açısında astra ne kadar çekiciyse de focus'un yol tutuş, yakıt ve seriliği çok cezbedici.. Hepsini bir arada istiyorum dediğinizde 45000tl yi bir anda görüyorsunuz ki bu sefer de önünüze birden yeni seçenekler çıkıyor acaba yeni astra an alt modeli mi alsam gibi... bi çözüm bulursanız lütfen beni de bilgilendirin.. Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkancan

Aynı sıkıntıyı yaşıyor ve bizim gibi birçoğu da vardır eminim... Benim de fiyat aralığım aynı düzeyde ve maalesef o civarda seçeneklerimiz çok kısıtlı.. Donanım açısında astra ne kadar çekiciyse de focus'un yol tutuş, yakıt ve seriliği çok cezbedici.. Hepsini bir arada istiyorum dediğinizde 45000tl yi bir anda görüyorsunuz ki bu sefer de önünüze birden yeni seçenekler çıkıyor acaba yeni astra an alt modeli mi alsam gibi... bi çözüm bulursanız lütfen beni de bilgilendirin.. Kolay gelsin..

forumda focus kullanan bir arkadaşın yorumu:

Ben 5 seneye yakın cdti hb kullandıktan sonra focus aldım. Opeli açıkçası özlüyorum bazen. Opeldeki üst devir çekiş gücü 90'lık focusta yok. Vites oranları focusta daha uzun alt-üst devir çekiş farkı fazla yok.
    Onun haricinde virajlarda astra yana yatmazdı ama focus biraz yatıyor.Düz yol yüksek sürat stabilitesinde ve süspansyon darbe emişinde focus daha iyi. İç mekan materyal kalitesi ve frenlerde astra daha başarılı.
    Yol bilgisayarı fonksiyonlarında astra sınfındaki tüm araçlardan çok ileride. Aynı fiyat skalasında oldukları için yazdım belki almayı düşünenlere yardımım olur diye. Son olarak focusun iç mekanı daha geniş.Astranın yan ayna görüş açıları daha başarılı :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yararlı bir yorum olmuş gerçekten eline sağlık.. Çünkü teknik özelliklere bakarak yorum yapıyoruz genellikle bu da bir kullanana oranla pek doğru bir yaklaşım değil tabiki.. Astranın yeni kasası çıkmamış olsa gerçekten gerek fiyatı gerek donanımıyla astra tercih edilebilir görünüyor.. Ne yapsak ki? :)
  • quote:

Yararlı bir yorum olmuş gerçekten eline sağlık.. Çünkü teknik özelliklere bakarak yorum yapıyoruz genellikle bu da bir kullanana oranla pek doğru bir yaklaşım değil tabiki.. Astranın yeni kasası çıkmamış olsa gerçekten gerek fiyatı gerek donanımıyla astra tercih edilebilir görünüyor.. Ne yapsak ki? :)

2013'e kadar astra sedan satışta olacak deniyor forumda... Sedanın yeni kasası yok yani
  • Sedan da çok Sedan dostum yaa

quote:

Orijinalden alıntı: metaner

quote:

Yararlı bir yorum olmuş gerçekten eline sağlık.. Çünkü teknik özelliklere bakarak yorum yapıyoruz genellikle bu da bir kullanana oranla pek doğru bir yaklaşım değil tabiki.. Astranın yeni kasası çıkmamış olsa gerçekten gerek fiyatı gerek donanımıyla astra tercih edilebilir görünüyor.. Ne yapsak ki? :)

2013'e kadar astra sedan satışta olacak deniyor forumda... Sedanın yeni kasası yok yani

• Hayalimdeki araba,Astra H sedan cosmo xenon paket ve sunroof olacak,ama Kia Venga daki 1.6 130 HP dizel motor olacak,Sedanlarda 4 hava yastığı var normalde,arka yolcular için 2 adet perde hava yastığıda oldumuydu değme keyfime...Öğrenmişler bir 1.3 CDTİ gücünü 5 artırıp salıyorlar piyasaya...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.