Şimdi Ara

Çok Tartışıldı Biliyorum Ama Benim Sorum Farklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Yaklaşık 3 aydır yeni Sedan Tarzı araba almayı planlıyorum.

Alacağım Araba Sedan Tarzı ve Dizel Olacak.

Araç Görünüşü, Sağlamlığı ve 2 el Piyasasındaki Değer Kaybetmemesi Benim İçin Çok Önemli

Yılda Ortalama Uzun Yol Olarak 30.000 ile 40.000 arasında yol yapıyorum.

Opel Astra 1,3 CDTI 90 HP 111. Yıla Özel Modeline Bakıyorum Ama Motor Beni Korkutuyor. (Çekiş ve Arıza Konusunda)

Ford Focus Sedan 1,6 TDCI Collection Modeli (Araç İçerisine verdiği Ses, Donanım Eksikliği ve Turbo Arızaları)

Toyota Corolla Dizel 4D4 (Araç Yedek Parçaları Korkutuyor birde Yakıt)

Yerli Arabaların (Fiat Linea - Renault) bunlardan Hiç Birini Düşünmüyorum.

Sizce Ben Hangi Sedan Tarzı 35.000 ile 43.000 arası Arac Almam Gerekiyor.

Gerçekten Artık Kafayı Yemek Üzereyim Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Cevaplarınıza Şimdiden Teşekkür Ederim.

• Aklınızdaki araçlarla deneme sürüşleri yapın derim, opelin sizi üzeceğini sanmam.
  • focus düz vites dizel içlerinde en iyisi ama yakın zamanda kasa değişecek kasa değişimini dert edersen corolla düz vites dizel derim otomatiğinde güç kaybı yasarsın opel astra 1.3 olduğu için istediğin randımanı alamazsın turbo arızalarıysa artık eskisi gibi fazla olmuyo ama olursa sansına olur ama sonucta garantili arabalar ne olacakki
  • 1.3 cdti motor sorunlu bir motor mu??? İlk kez duydum.
    Ayrica toyota dizeller focus duzelden cok mu yakiyor???
    Tavsiyem sakin olun. Her arabaya bir kulp takmissiniz. 40.000 tl ye mukemmel araba yok ne yazikki.
    Onun icin test edin. Hosunuza gideni alin.

Ben olsam sedan da corolla hb olursa megane alirdim
  • Focus'ta turbo arızası olduğu nereden çıktı?Araba kullanmayı bilmeyen adamlar turboyu eline alıyor sonra millete arabayı kötülüyor.Deli saçması...Focus çok aşırı ses almaz içeri,binip test edin.Ses rahatsız etmezse en iyisi Focus.
  • geely emgrand
  • sen zaten hepsini elemişsin,geriye tek golf kaldı,ama onun da parçası ucuz olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmfz-000 -- 23 Temmuz 2010; 13:25:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her arabaya birşey bulmuşsun sen arkadaş. Astra'nın çekişinden korkmaya gerek yok öyle arıza çıkartan bir araçta değil.
    Focus'un ses konusunda biraz doğruluk var. Turbo arızası da yok öyle. Corolla'nın çok yaktığını da ilk sizde duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svskavi

Ben Yaklaşık 3 aydır yeni Sedan Tarzı araba almayı planlıyorum.

Alacağım Araba Sedan Tarzı ve Dizel Olacak.

Araç Görünüşü, Sağlamlığı ve 2 el Piyasasındaki Değer Kaybetmemesi Benim İçin Çok Önemli

Yılda Ortalama Uzun Yol Olarak 30.000 ile 40.000 arasında yol yapıyorum.

Opel Astra 1,3 CDTI 90 HP 111. Yıla Özel Modeline Bakıyorum Ama Motor Beni Korkutuyor. (Çekiş ve Arıza Konusunda)

Ford Focus Sedan 1,6 TDCI Collection Modeli (Araç İçerisine verdiği Ses, Donanım Eksikliği ve Turbo Arızaları)

Toyota Corolla Dizel 4D4 (Araç Yedek Parçaları Korkutuyor birde Yakıt)

Yerli Arabaların (Fiat Linea - Renault) bunlardan Hiç Birini Düşünmüyorum.

Sizce Ben Hangi Sedan Tarzı 35.000 ile 43.000 arası Arac Almam Gerekiyor.

Gerçekten Artık Kafayı Yemek Üzereyim Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Cevaplarınıza Şimdiden Teşekkür Ederim.

seçtiğiniz bütün araçlarda güzel hiçbiri sizi üzmeyecektir test edip beğendiğinizi alabilirsiniz

corolla ile ilgili çekincelerini aydınlatmak için yazayım yakıtı çok ekonomik uzun yolda(şehirdışı) basarsan 5 litre basmazsan 4 litre yakıyor yağ değişimi ,yağ ,yağ filtresi için yetkili servise 110 tl ödedim hava filtresi ve klima filtresi için toplam da 10 binlik baklılmlar için 150 civarı ödersin extra bişey çıkmadığı sürece

az buçuk corollada ses alır içeriye focus gibi gerçi opelinde çok sert olduğundan bahsedilir hep

edit : seçenekler arasında opel i ele bence diğerlerine göre eski kasa kalıyor toyota ile ford arasında seçim yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 23 Temmuz 2010; 13:56:42 >

• acikcasi bu sorularin cevabini ben de merak ediyorum :)
  • Ben artık 3 aydır araştırmadığım forum kalmadı sağdan soldan duyduklarımı yazdım.
    Cevap Verdiğiniz için teşekkür ederim.

Yalnız 40.000 tl dediğiniz rakam kolay bulunmadığı için sizlerden yardım alıyorum.

toyota corolla araba güzel evet dediğiniz gibi test yaptım ama o arabada hız sabitleyici gibi bir özelliğin olmaması bence çok hata

gönlüm opel astradan yana hb tarzı araç almayı düşünmüyorum çünkü bagaj benim için çok önemli sık seyahat eden biri olarak bagaj insana gerçekten lazım oluyor.

toyota corolla alınırsa en üst dizel modeli alınmalı bence donanım eksikliği olarak

ford focus için ise içerideki ses tabikide önemli araba yeni kasa çıkartacak diye duydum

opel astra sedan 1,3 motordan yana dert yanıyorum arkadaşlar var kullanan ama her kes kendi aracını met eder tabikide.

40,000 tl lik araba alırken ben uzun zaman kullanmak istiyorum daha başka ekleyecekleriniz varsa lütfen yazın bu ay sonuna kadar aracı almak zorundayım.

şimdiden teşekkür ederim.

• Düşünmeden Corolla al kardeş.
  • quote:

Düşünmeden Corolla al kardeş.

• bence sanki megane ı tarif etmişsiniz anlattığınız kriterlerde artık 2 mi olur 3 mü gelir bilmiyorum
  • En sonunda gittim bir opel astra sedan 1,3 dizel 111. Yıla Özel Modelini aldım.

Araba hakkındaki görüşlerimi sunmak istiyorum.

1- Araç ilk kullandığımda evet zorluk çektim ama abartılacak kadar her hangi bir kalkışlarda olsun hızda olsun hiç bir aksilikle karşılaşmadım.
    1.3 motor ama bence konuşulanlar kadar yazılanlar kadar değil motor gerçekten çok iyi (tabi 1.6 ile kıyaslanmaz) bence o motor o kasayı çok iyi kaldırıyor.
    sadece vites değişiklik devirini 3500 - 4000 devir arasında yaparsanız bayır yukarı dahi her hengi bir sıkıntı çıkartmıyor.

2- İşçilik kalitesi olarak gerçekten mükemmel aracı aldığımda kartel muhafazası taktır demişlerdi onuda aldığım yer ücretsiz taktı.

3- Aracın hızlanmasını anlamıyorsunuz Eski bir doblo kullanıcısı olarak motor sesinden vites değiştiriyordum bu aracta motor sesini duymak bile çok zor gibi bir şey.

4- İç mekan ferahlığı gerçekten mükemmel.

5- Bagaj Hacmi çok geniş

6- Doblonun 4 ile zor çıktığı bayırlarda bu araç ile 5 ile gidebiliyorsunuz.

7- Yakıt konusunda şu an bir şey demem imkansız çünkü araç ile daha uzun yol yapmadım.

8- Müzik sistemi ve yol bilgisayarı çok detaylı.

9- Kullanırken insana güven veren bir araç

10- Arka koltuğa 4 kişi oturabiliyor.

Bence opel mi ford mu sorusuna cevap bence opel evet ford mutlaka motor konusunda iyidir ama iç dizayn ve işçilik konusunda opel daha iyi Bu sorunun cevabı OPEL ASTRA ister hb olsun ister sedanbence gerçekten güzel araç

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

• Güzel bir tercih yapmışsınız hayırlı olsun. 111. yıl özel modelinin ne gibi farklılıkları var acaba normal enjoy paketlere göre?
  • Otomatik Yanan Farlar - Yağmur Sensörü - 4 Yönlü Direksiyon - 8 Yönlü Koltuk Ayarı - Sağ ve sol ön çamurlukta 111 opel amblem - 16" Siyah Çelik Cant - Grafik Bilgi Ekranı yanlız katalogtaki yurt dışı için eski ekranların genişletilmiş hali - İklim Kontrol Klima - Kapı eşiklikleri Çok güzel tasarım tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svskavi

En sonunda gittim bir opel astra sedan 1,3 dizel 111. Yıla Özel Modelini aldım.

Araba hakkındaki görüşlerimi sunmak istiyorum.

1- Araç ilk kullandığımda evet zorluk çektim ama abartılacak kadar her hangi bir kalkışlarda olsun hızda olsun hiç bir aksilikle karşılaşmadım.
    1.3 motor ama bence konuşulanlar kadar yazılanlar kadar değil motor gerçekten çok iyi (tabi 1.6 ile kıyaslanmaz) bence o motor o kasayı çok iyi kaldırıyor.
    sadece vites değişiklik devirini 3500 - 4000 devir arasında yaparsanız bayır yukarı dahi her hengi bir sıkıntı çıkartmıyor.

2- İşçilik kalitesi olarak gerçekten mükemmel aracı aldığımda kartel muhafazası taktır demişlerdi onuda aldığım yer ücretsiz taktı.

3- Aracın hızlanmasını anlamıyorsunuz Eski bir doblo kullanıcısı olarak motor sesinden vites değiştiriyordum bu aracta motor sesini duymak bile çok zor gibi bir şey.

4- İç mekan ferahlığı gerçekten mükemmel.

5- Bagaj Hacmi çok geniş

6- Doblonun 4 ile zor çıktığı bayırlarda bu araç ile 5 ile gidebiliyorsunuz.

7- Yakıt konusunda şu an bir şey demem imkansız çünkü araç ile daha uzun yol yapmadım.

8- Müzik sistemi ve yol bilgisayarı çok detaylı.

9- Kullanırken insana güven veren bir araç

10- Arka koltuğa 4 kişi oturabiliyor.

Bence opel mi ford mu sorusuna cevap bence opel evet ford mutlaka motor konusunda iyidir ama iç dizayn ve işçilik konusunda opel daha iyi Bu sorunun cevabı OPEL ASTRA ister hb olsun ister sedanbence gerçekten güzel araç

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

en iyisini yapmıssınız varmı astra gibisi yaw gule gule kullanın Allah kaza bela vermesın

• ayrıca ön konsol siyah kaplama (sanırım piano black dedikleri şey ). bu siyah renk arabaya ayrı bir renk katıyor.

Güle güle kullanın kazasız belasız yolculuklar diliyorum.
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.