Şimdi Ara

Çok temiz sorunsuz Oyuncu Kasası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Çok temiz sorunsuz Oyuncu Kasası.
    Acil paraya ihtiyacım olduğundan PC'mi satmaya karar verdim.Bilgisayar parçalarının garantileri bitmiştir.Sistemde ekran kartı monitör ve klavye-mouse yoktur.İşlemci üzerinde onboard ekran kartı vardır.
    1-Anakart:MSI Z170A GAMING M3 Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3600MHz(O.C.) USB 3.1 (Pcı Express 3.0 ilk soket çalışmıyor 2. slotta hiçbir sorun yok ekran kartını oraya takabilirsiniz.İlk soket arızalı olduğu için ona göre fiyat düşüşü sağladım.Anakartın çalışmayan başka bir yeri yoktur.
    2-İşlemci:Intel Core i5 6600K Soket 1151 3.5GHz 6MB Önbellek 14nm
    3-Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 2400MHz CL15 PC Ram
    4-EVEREST RAMPAGE ARMOR L02 GAMİNG USB 3.0 Mini-ITX Micro-ATX-ATX GRİ KASA
    5-2 TB Toshiba Sata Hdd
    6-240 GB Sandisk SSD PLUS
    7-Xigmatek Vector S750 750W 13.5Cm Led Fan 80 Plus Silver Moduler Kablo Power Supply
    8-Cooler Master Hyper T4 Intel 2011/1366/1156/1155/775 AMD FM1/AM Serisi Uyumlu AM4 CPU Soğutucusu
    Pc'de sadece kasa satılıktır.Ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum.Kesinlikle takas düşünmüyorum.Kasa için istediğim fiyat 3200 tl'dir.Ciddi alıcılar Ankara içi evime gelip kasayı test edebilirsiniz.Ankara dışı ise önce havale sonra kargo şeklinde yollayabilirim.Kargo alıcıya aittir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.