Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su_tabancasi -- 3 Kasım 2023; 23:37:17 >

• Mümkün değil git dudaklarına yapış
  • Kıza ondan hoşlandığını söyle eğer hala arkadaşız ayağı yapıyorsa arkadaş olarak görüyodur
  • Su_tabancasi S kullanıcısına yanıt

beynim yandı o kıza tuhaf demek az kalır

• Hocam benim de öyle bir arkadaşım var. Hangi kızla konuşsam hemen o kim, nerde okuyor, ne okuyor diye sorular sorar. Başka bir kızla fotoğraf çekilsem beni resmen sorgu çekiyor. Fakat kendisi çok yakın arkadaşım. Oluyo arada böyle değişikler.
  • Arkadaşça sex çok iyi bir olay
  • Bazi kadinlar kendilerin gore dusuk seviyede gordukleri erkekleri el altinda tutup oynatmaya bayilirlar. Kadinlar kendi aralarinda "su tabancasi" terimini kullanir boyle erkekler icin.

• seni yakisikli bulmuyor ama gosterdigin ilgiyi seviyor.

• Birden uzaklaş ne olduğunu anlarsın

• Uzaklaşmak saçmalıktan ibaret. İçerisinde olduğun durumdan bahset ve onu arkadaşlıktan öteye koyduğunu söyle, onun da görüşlerini al. Arkadaşlık ayağı çekerse şutla, uğraşmaya değmez. Seni ikinci plana atmaya çalışıyor veya atmış bile.

• Bıraksın bu işleri o seni arkadaş olarak görüyorsa sen niyetini belli et eğer hoşlanıyorsan kıza açıl ben seni arkadaş olarak görmüyorum ne olacaksa olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.