Şimdi Ara

COK UTANGAC YALNIZLIK CEKEN BIRIYIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben eskıden cok yaramaz bırıydımınsanları kendıden sogutan bırıydım eskıden ınsanlarla konusmayı seven dısarı bır yerde cevremde her gordugum de onunla bununla takılıyordum eskıden boyle eskıden demıyımde 6 7 sene oncekı konusurken sacmalayan bırıydım konusmam bıraz salakcaydı her gordugum arkadaşlarımım yanına gıdıp muhabbet ederdım ama suan cok sey degıstı sımdı onumuzde 1 1.5 sene ıcnde cok sey degıstı sımdı estrafında ınsaları gormek ıstemıyorm yanı bazen dua edıyorm bı yere gıderken tek basıma tanıdık arkadaşım gecmesın dıe yanı onunla konusmak zorunda kalmım dıe kose de bı yerde arkadaşlarım takılırken yanlarıına hıc gıdısım gelmıor onlarla veya baska arkadaşlaarımla konusmak ıstemıyorm mesale enıstemlerının evıne gıderken mısafırlerı gelırken hıc konusmıyorm utanıyorum yanı acıkcası hayattan kopmuş gıbıyım eskıden yaptıgım bı salaklık oluyor o aklıma gelıyor lan dıyorm ben bu salaklıgı nasl yaptım duwara yumruk atıyorm kendıme vuruyorm süreklı dusunuyorm aklıma ha bıre komık bısey gelıyor gülüyorum hep dusunuyorm arada sırada kendı kendıme konusuyorm

• Ayni dertten muzdaribiz kardesim ama seninki bendekinin bir ust modeli. Ben de surekli daha once insan icinde konusurken yaptigim hatalari gecmiste kirdigim insanlarii kendimi kucuk dusurdugum anlari hatirliyorum hic konusasim gelmiyor. Hep biriyle konustuktan sonra konusmayi gozden geciriyorum, karsimdakini kirdim mi, igneledim mi, veye kucuk dustum mu diye. cok dusunuyorum anlayacagin. Ama yakin arkadaslarla falan konusurum. Eger sen de yakin arkadaslarinla konusup eglenebiliyorsan sıkıntı yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TecHr diye girdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5chizo

Ayni dertten muzdaribiz kardesim ama seninki bendekinin bir ust modeli. Ben de surekli daha once insan icinde konusurken yaptigim hatalari gecmiste kirdigim insanlarii kendimi kucuk dusurdugum anlari hatirliyorum hic konusasim gelmiyor. Hep biriyle konustuktan sonra konusmayi gozden geciriyorum, karsimdakini kirdim mi, igneledim mi, veye kucuk dustum mu diye. cok dusunuyorum anlayacagin. Ama yakin arkadaslarla falan konusurum. Eger sen de yakin arkadaslarinla konusup eglenebiliyorsan sıkıntı yok bence.

usta korkuyorm szıfren olacam dıe acaba bı hastaneye felan gıtsemmı
  • Yok kardeşim hastane falan abartma bence. olmazsın. Her şeyin ilacı zaman. Bir olay olur, karşına biri çıkar ya da herhangi bir şey değişir, sen de değişiverirsin. Bir bakmışsın eski halin sana aklına ara sıra gelen bir hatıra oluvermiş. Zaman kardeşim. Dostlarını yanında tutmaya bak sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5chizo -- 23 Ocak 2015; 21:23:09 >
  • 5chizo 5 kullanıcısına yanıt
    eywallah usta
  • Arkadaşım bu nedir?
    Noktalama işareti falan hiç duymadın mı sen?
    Nasıl bir dert anlatmadır bu?
    Daha dikkatli ol bundan sonra.

Niye bu kadar özgüvensiz ve korkak davranıyorsunuz siz? Hayat sizin hayatınız oğlum, niye çekiniyorsunuz insanlardan?
    Karşınızdaki de sizin gibi bir insan.
    Bırakın artık insanlara göre yaşamayı.
    Çekinmeyin insanlardan.
    Kimse aptallık yaptınız diye sizi yermez, güler geçer.
    Büyütmeyin her şeyi kafanızda.
    Zaman falan diye kandırmayın kendinizi de, gidin adam gibi psikoloğa tedavinizi olun.
    Bu sizin hayranıza.
    İleride daha beter hallere düşeceksiniz yoksa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.