Şimdi Ara

ÇOK UYKUM GELİYOR :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MEZUNUM VE DERSHANEYE GİDİYORUM. HEDEFİM PSİKOLOJİ. YETİŞTİRMEM GEREKNEN BİR SÜRÜ KONUM VAR. MALUM YGS YE AZ BİR ZAMAN KALDI. DOLAYISIYLA GECE 3-3-30 A KADAR DERS ÇALIŞIYORUM. SABAHTA DERSHANYE GİDİYORUM VE UYKUM ÇOK GELİYO. KAHVE, ÇAY İÇİYORUM ETKİ ETMİYOR. NAPMAM LAZIM ?

• erken yat
  • hocam bende mezunum netlerin nasıl benimde hedef psikoloji bende uykudan çekiyorm
  • aynen
  • En az 6 saat uyku almalısın buda kişiden kişiye değişiyor 8 uyu farketmez önemli olan calısmanın verimli gecmesi
  • Keşke hiç uyuyamayabilsek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.30 da yat 5.30 da kalk 6 saat uyku iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: che..-..

hocam bende mezunum netlerin nasıl benimde hedef psikoloji bende uykudan çekiyorm

Koyun can kasap et derdinde Adam net soruyor ya

Bu arada 11.30-5.30 öneren arkadaşa katılıyorum
  • Bence 11.35te yatıp 5.35te kalk. Daha net.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden mesajın bi kısmını oluyup oraya göre yorumluyorsun? Bende uykudan çekiyorm demişim önerilere açığım oluyor hani belirtiyim dedm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi che..-.. -- 12 Şubat 2014; 14:03:19 >
  • Elma ye kahveden daha etkilidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah namazında kalk daha zinde olursun 3e kadar giden çalışma aşırı verimsiz oluyor
  • Gece 3 e kadar çalışıp sabah dershaneye gidersen uykun tabi gelir bütün günün gider bari yatma saatlerini ayarla daha çok çalışırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevilCatacomb -- 13 Şubat 2014; 3:23:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.