Şimdi Ara

çok yalnızım (ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün aranıza katıldım. çünkü yalnızlıktan ölüyorum. sanal ortam avantajlı bir yer,
    kimse bunları okumayacak olsa da ben yazmış olacağım. dolayısıyla beni dinlemeseniz bile, dinlemiş olacaksınız.
    insanlar birbirlerini antitez üretmek için dinliyorlar, anlamak için değil. herkes böyle. ve bu durum beni intihara sürüklemek üzereydi.
    en yakın arkadaşlarımı kaybettim çünkü beni hiç sevmediler, sadece bana hayranlık beslediler ve bir müddet sonra her lafıma boş ve gereksiz
    eleştirilerle antitezler ürettiler. bana arada bir mutsuz olma hakkı bile vermediler. biraz mutsuz olsam hemen beni bencillikle suçlayıp neden yansıttığımı sordular bana
    bu yüzden psikiyatra bile gittim. her yalnız kaldığım dakika kafamın içindeler, kafamın içindeler ve bana sürekli bir şeylerin hesabını soruyorlar.
    insanları anlamakta güçlük çekiyorum ve insanlar beni anlamak için zerre kadar eğilim göstermiyorlar.
    psikiyatr bile beni çabucak kışkışlamanın derdinde iken bu çağda nasıl yalnız kalınmaz ki?
    bu hem çok normal, hem de çok anormal.
    yaşadığım çağa sıçayım.

• ben de çok yalnız sayılırım ama ölmüyorum sanırım.
    ben de bi ara intihara meyilliydim sonra vazgeçtim.
    arkadaşlarım var ama hepsi ikiyüzlü ve sahte bence.
    hiç psikoloğa/psikiyatr a gitmedim.
    insanları anlamaya çalışmayı bi yerden sonra bıraktım.
    bu arada ben dh yi hep takip ederdim ama üyeliğim yoktu sırf sana cevap yazabilmek için bu saatte üyelik açtım.
  • sorun sende sanırım kardeşim. Psikiyatr a gitmeyi denedin mi
  • Bende çok yalnızım dostum
  • Eren sen misin? diyesim geldi. Sadece sen yalnız değilsin. Herkes yalnız ama bunu kabul etmek istemiyorlar. Ben de yalnızım. Ben de mutsuzum. Ben de intihar etmek istiyorum. Hayatta amacım yok. Hedefim yok. İdeallarim tutkularım yok. 3 gün sonra YGS ye giricem ama gitmek istediğim iki elle sarılacağım bir bölüm meslek yok. Ders çalışmak istemek için bir sebebim olmadığı için çalışamıyorum da. Derdimi dinleyecek biri de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah bu ergenlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: iaae03

Eren sen misin? diyesim geldi. Sadece sen yalnız değilsin. Herkes yalnız ama bunu kabul etmek istemiyorlar. Ben de yalnızım. Ben de mutsuzum. Ben de intihar etmek istiyorum. Hayatta amacım yok. Hedefim yok. İdeallarim tutkularım yok. 3 gün sonra YGS ye giricem ama gitmek istediğim iki elle sarılacağım bir bölüm meslek yok. Ders çalışmak istemek için bir sebebim olmadığı için çalışamıyorum da. Derdimi dinleyecek biri de yok.

anlat ben dinliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SaD1453 kullanıcısına yanıt
    Sorun bir derdinde yok. Sadece normal muhabbet etmek istediğim arkadaşlar istiyorum ama ben mesaj atmazaam kimsenin mesaj atacağı yok

• quote:

Sorun bir derdinde yok. Sadece normal muhabbet etmek istediğim arkadaşlar istiyorum ama ben mesaj atmazaam kimsenin mesaj atacağı yok

hoşgeldin burada herşey çıkara dayalıdır genç arkadaşım malesef en azından erken öğrenmişsin şükret haline
    Her şeyin bir zamanı olmalı ama değil mi? Zaten ilköğretimden beri biliyordum hayatıma farklı olduğunu dusundugum biri girmisti faxlasıyla guvenmistim ama o da bırakıp gidince iyice hayata küsüyor insan. Tek umudum üniversite artık orada olmazsa ne yapıcam bilmiyorum

• quote:

Her şeyin bir zamanı olmalı ama değil mi? Zaten ilköğretimden beri biliyordum hayatıma farklı olduğunu dusundugum biri girmisti faxlasıyla guvenmistim ama o da bırakıp gidince iyice hayata küsüyor insan. Tek umudum üniversite artık orada olmazsa ne yapıcam bilmiyorum

hele bi okulun bitsinde sonra evlenmeyi düşünürsün
    Çevremde gördüğüme göre çok berbat bir nesil içindeyiz. Aradığım gibi birini bulamıyacağımı düşünüyorum

• quote:

Çevremde gördüğüme göre çok berbat bir nesil içindeyiz. Aradığım gibi birini bulamıyacağımı düşünüyorum

gönlüne göre çıkar biri umutsuzluga kapılma
    Sorun şu ki sevgi anlayışım farklı. Gönlüme düşmesi için mantığıma düşmesi gerek önce.

• quote:

Sorun şu ki sevgi anlayışım farklı. Gönlüme düşmesi için mantığıma düşmesi gerek önce.

zaten mantıgının kabul etmediğini sevme ayrıca biraz yozlaşsada toplumda hala ahlakı ön planda tutanların oldugunuda unutma
    Sırf parası için evlenecek, nasılsa aldatıcam parasını yicem tipler nasıl olursa olsun diyen kızlar varken biraz zor oluyor umutlu olmak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.