Şimdi Ara

Çok yalnızım, hep o aklıma geliyor...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım ileride psikiyatra gidersem anlatacağım bir konu olacak bu. Çok yalnızım, aklım hep ona gidiyor. Önemli bir sınavım var, gece rüyamda görüyorum.

Zamanında sanırım lise 3 felandık, sınıfta şakasına birbirimizle güreşirken beni korumaya çalışmıştı kendi sınıfında felan. Aklıma geldi duygulandım. Felan felan, kafam çok karışık zaten, tek ihtiyacım olan birazcık alkol galiba uçmak için...

Uzun zamandır aradığım şarkıyı da bulmuş gibi hissediyorum sanki, o mükemmel şarkıyı hiçbir zaman bulamayacağım sanıyordum ama galiba bu olabilir, yani bu da değilse artık hangisi olabilir ki? (Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R Corwin -- 21 Ocak 2015; 1:16:04 >

• Zor dostum çok zor. Unutmak istersin ama unutmaya korkarsın. Hep onu düşünmek istersin ama düşündükçe üzülürsün. Senin olmasını istersin ama bir yandan da hiç olamayacağını anlayıp, kendi kendini yersin. Sadece rüyalarında senindir o. Keşke hiç uyanmasan o rüyadan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 22 Ocak 2015; 2:12:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Zor dostum çok zor. Unutmak istersin ama unutmaya korkarsın. Hep onu düşünmek istersin ama düşündükçe üzülürsün. Senin olmasını istersin ama bir yandan da hiç olamayacağını fark edip, kendi kendini yersin. Sadece rüyalarında senindir o. Keşke hiç uyanmasan o rüyadan...

Arkadaş olayı özetlemiş üzerine yazacak bir şey bulamadim yazsamda ayıp olur zaten.. Allah kimseyi aşk acısıyla sınamasın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynılarını yaşadım yaşıyorum ..şunu söliyim düşün düşün allaha neden diye sor dur bunun sonu hiç iyi değil .. Aran bozuk değilse bahane bul mesaj at aklıma geldin de .. Öyle ya aklındna hiç çıkmıyor ama sen ona sadece anlık aklıma gelmiş gibi söyle :)

Allah sabır versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırlayarak yaşamak boynumuzun borcu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.