Şimdi Ara

ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EN FAZLA 150-200 ytl ARASI MODEM TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdtak -- 15 Temmuz 2007; 1:31:10 >

• sanırım yardımcı olmadınız manasında, topik başlığı değiştirilmiş. gereken cevabı ise hem almışsın hem de alamamışsın. üstüne de topik başlığını değiştirmişsin. alamadığın cevap ise şu: bu sayfaya birçok adsl modem marka ve modeli rahat yazılabilirdi. tavsiye edilebilirdi. bunun ne gibi bir önemi olabilirdi dersek, modemlerin çarpıştırılmasını izlemekten ziyade, hangi modemlerin piyasada bulunduğunu ve nereden temin edilebileceğini belki görecek, soracaktın belki de. topik o kadar vasat ki tek yanıtta kalmasını yadırgamadım. sana tavsiyem, önce adsl modemlerden neler satılıyor ara bul. fiyatına göre listeni belirle. listeye giren modemlerin üretici sayfalarına erişip, modem arayüzlerini incele. sonra buraya gel tekrar bir topik aç. listeni açıkla, özelliklerine baktığını belirt. sorun yaşayanlar var mı ne diyorsunuz bu modem için diye sor. ondan sonra yine bir sürü tavsiye oku. onu alma bunu al.
    son olarak, topiğe ilgi gösterilmediği için moral bozmamak lazım. benim açtığım topiğe kimse cevap bile yazamıyor ya da yazmak istemiyor veya ilgi alanının dışında kaldığı için okumuyor bile.
    ee iş başa düşünce, çok daha güzel şeyler yapılabiliyor. nasıl derler, çaresiz kaldığınızda biliniz ki çare yine sizsiniz. kısaca vasat bir topik ve gösterilen ilgi de vasatın altında kalmış. ben en iyisimi şikayetler bölümüne girip bir öneri yazayım bu kouyla ilgili olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.