Şimdi Ara

Çok Yediği Halde Kilo Alamayan Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
4
Favori
6.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk başta kaç kiloydun şu anda kaç kilosun ve hedeflediğin kilo ne birde boyun kaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu toplumun derdi ne. Çok zayıfsın iskeletor, kemik torbası derler, kilo alırsın sana ne olmuş şişmişsin derler, yağ tulumu, dobi, topalak...daha pek çok lakap..Bi yerinde bi kusur olur yüzüne vurulur. İnsanlık suçu yeminel. Gerçekten bunlar ayıp. Günah da. Çok günah hem de..Zayıf olup da o şekilde eleştirilmeyi yeğlerdim ama yağ tulumu olmaktansa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

İlk başta kaç kiloydun şu anda kaç kilosun ve hedeflediğin kilo ne birde boyun kaç?

Detay vermeyeyim sadece 45 kilo verdim ve vermem gereken 10 kilo daha var. 55 kilo verdiğimde anca adama benzeyeceğim onu diyebilirim..Boyumu vermiştim 1,63. Yaş da 30. İdeal kilom 50-55 sanırım ama asla 55 kiloya inemem insem de hayatta koruyamam. İnsan koruyabileceği kiloda olmalı. Bakalım koruyacam mı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Olayı tam olarak doğru yere bağlayamamışsın. Öncelikle belli vücut yapıları var. Ektomorf denen bir vücut yapısı var. Zayıf olarak gördüğünüz insanların hemen hemen hepsine yakını ektomorftur. En kötü ektomorf-mezomorf arasında bir yerdedir. Bu tip insanların kemikleri uzun ve incedir genellikle. Bu tip vücutlar kas yapmakta zorlanır, ayrıca vücutları yağ da tutmaz pek. O yüzden hacimsiz, ince kemikli bir yapıları vardır. Kilo almakta zorlanırlar. Vücut geliştirme ile bir şekilde kas kütlesi olarak kilo inşa edebiliyorlar; ama herkes gibi abur cubur, yağlı şeyler, ne bulursa yiyip kilo alırlarsa "Skinny Fat" bir vücuda sahip olurlar. Yani aşırı yemek yiyen, unlu mamülleri, yağlı şeyleri ne bulursa hayvan gibi yese elbette kilo alır. Fakat vücudu orantısız kilo alır. Yani zayıf şişman olur. Kollar, bir çok yer incecik kalır. Göbek çıkar, yüz gereksiz yere tombullaşır. Yani dengesiz bir kilo alımı olur. Hatta bu kişinin vücudunda kalıcı beyaz çatlaklar oluşabilir, o kiloları verse dahi geçmeyebilir. O aşırı kastığı dengesiz beslenme düzeni ile böyle dengesiz bir kilo alımı yaşar. Vücudu bir halta da benzemez. Kollar hala dediğim gibi inceciktir. Sonra o beslenme düzeninden, normal düzenine dönünce o kiloların hepsini verir ve beyaz çatlaklar da geçmez.

Hani zannettiğin gibi bir durum da olabiliyor. Hani az yiyen, kötü beslenme düzeni olan insanlar. Onlar biraz daha ayrı formda; ama gerçekten düzenli beslenen, öğün atlamayan, abartı değil ama yeteri kadar beslenen insanlarda dediğim gibi bir durum var. Hani sanılıyor ki bu insanlar çok hareketli, yeirnde duramıyorlar, dakikada bir tuvalete çıkıyorlar. Alakası yok. Bildiğin asosyal bilgisayar başında kalkmayan gerçekten epey yiyen insanlar da var. Olaya bilimsellikten uzak yaklaşmışsınız genel anlamda.

Tek yolu da vücut geliştirme.

Arkadaşa %100 katılıyorum. 16 yaşındayım, (boy 1.80 tam) kilom ise 57 idi. Spora başlamadan önce gece 12 den sonra aldığım kalorilerin yediğim şeylerin hesabı yoktu. Yani derler ya 8 den sonra birşey yemeyin, ben uyumadan önce yiyordum kilo almak için. 1 kilo bile oynamadı. Ne zaman spora başladım 4 ay gittim şuan 62 kiloyum almayada devam ediyorum yavaş yavaş. Hatta arkadaşın tezine daha da katkı sağlamak için babamı örenek verebilirim. Kolları özellikle bacakları zayıftır. Boyu 1.76-78 civarı, ancak göbeği çok büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 21 Temmuz 2013; 17:17:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

quote:

İlk başta kaç kiloydun şu anda kaç kilosun ve hedeflediğin kilo ne birde boyun kaç?

Detay vermeyeyim sadece 45 kilo verdim ve vermem gereken 10 kilo daha var. 55 kilo verdiğimde anca adama benzeyeceğim onu diyebilirim..Boyumu vermiştim 1,63. Yaş da 30. İdeal kilom 50-55 sanırım ama asla 55 kiloya inemem insem de hayatta koruyamam. İnsan koruyabileceği kiloda olmalı. Bakalım koruyacam mı :(

Hocam halinizi anlıyorum benimde kilo ile başım dertteydi 13 kilo verdim ve şu anda çok rahatım.Ramazan dolayısı ile tüm düzenim bozuldu şu anda kilo almamak için mücadele veriyorum ve başarıyorumda.Daha hiç kilo almadım.Ramazandan sonra 5 kilo daha vereceğim ve yediklerime dikkat ederek hayatımın geri kalanını aynı kilo ile devam ettireceğim inşallah

• en güzeli sporla kaslanarak kilo almak. Zayıflamak isteyenler ise sporu abartmamalı. Kas yaparken daha da kalınlaşanlar oluyor. İnce yapılı erkekler zaten askerde kalınlaşıyor sanırım sporla ilgili..
  • sevindirik kullanıcısına yanıt
    Kabızlık yaşamıyorum, günde 2 kez büyük abdest yapıyorum. yaz tatili dısında hareketlıyım, çok yemiyorum normal yiyorum. çok yer gibi görünmüyorum sadece sevdıgım yemekler gelırse affetmem. Ramazandayız zaten sıvı tuketımını sen dusun orucum. normalde hareketlıyımdır. bide hızlı kosarım. fitnessa basladım. mekik sınav falan cekerım hıc olmadı. yanı cok yesemde yakarım
  • 1.65 boy 45 kilo Okulun en hızlı koşanıyım...Aa birde fırından her gün 2 pide alırım annemler falan 1 pide bitirmezler ben her gün 1 pide bitiririm çok seviyorum pideyi
  • Sgt.Gaz S kullanıcısına yanıt
    sivilce denen bişey var
  • quote:

quote:

quote:

Hocam halinizi anlıyorum benimde kilo ile başım dertteydi 13 kilo verdim ve şu anda çok rahatım.Ramazan dolayısı ile tüm düzenim bozuldu şu anda kilo almamak için mücadele veriyorum ve başarıyorumda.Daha hiç kilo almadım.Ramazandan sonra 5 kilo daha vereceğim ve yediklerime dikkat ederek hayatımın geri kalanını aynı kilo ile devam ettireceğim inşallah

İnşallah ya. Zoru da bu işte, korumak...Korumak için de en aşağı 9 ay o kiloda kalmak şart diyorlar bilmiyorum aslı var mıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Kabızlık yaşamıyorum, günde 2 kez büyük abdest yapıyorum. yaz tatili dısında hareketlıyım, çok yemiyorum normal yiyorum. çok yer gibi görünmüyorum sadece sevdıgım yemekler gelırse affetmem. Ramazandayız zaten sıvı tuketımını sen dusun orucum. normalde hareketlıyımdır. bide hızlı kosarım. fitnessa basladım. mekik sınav falan cekerım hıc olmadı. yanı cok yesemde yakarım

Söylemesi ayıp kilolular çok kabız oluyor ondan sordum cvp için tşk ederim. günde 2 kere demek ne demek. bu bi lütuf bence

• Boy 1.75
    Kilo 74

Tabiri caizse üç öğün öküz gibi yerim daha 75 in üstüne çıktığım görülmemiştir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Söylemesi ayıp kilolular çok kabız oluyor ondan sordum cvp için tşk ederim. günde 2 kere demek ne demek. bu bi lütuf bence

bişey değil hocam sağolun :)

• ben çok yerim genellik et tavuk türü protein li şeyler ama 63 kiloyum ne kadar yesemde kilo alamıyorum ve çok hareketsizim cuma namazı hariç evden çıkmıyorum
  • son birkaç senedie 64 kiloyum.boy 1.83.çok sık acıkıyorum ve sevdiğim birşey olduğu zaman çok fazla yerim.kilom hiç değişmiyor.
  • quote:

quote:

balık etli severim
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

Boy 1.75
    Kilo 74

Zaten boy ve kilon normal gozukuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sweetnothing

quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

Boy 1.75
    Kilo 74

Zaten boy ve kilon normal gozukuyor

Ekstra bişey yapmam. İşim gereği biraz yürürüm ondanda zevk alıyorum.

• Ektomorflar icin beslenme programi yapabilecek var mi?
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=30157049&p=1

Buradaki vucut gelistirirken kilo alma programini uygulamaya calisicam. Sizin gorusunuz nedir bu beslenme hakkinda?

• quote:

Orijinalden alıntı: YSOFT

quote:

quote:

balık etli severim

3 aya kaç gün var

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.