Şimdi Ara

Çok Yediği Halde Kilo Alamayan Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
5
Favori
6.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sevindirik

quote:

Orijinalden alıntı: YSOFT

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

İlk başta kaç kiloydun şu anda kaç kilosun ve hedeflediğin kilo ne birde boyun kaç?

Detay vermeyeyim sadece 45 kilo verdim ve vermem gereken 10 kilo daha var. 55 kilo verdiğimde anca adama benzeyeceğim onu diyebilirim..Boyumu vermiştim 1,63. Yaş da 30. İdeal kilom 50-55 sanırım ama asla 55 kiloya inemem insem de hayatta koruyamam. İnsan koruyabileceği kiloda olmalı. Bakalım koruyacam mı :(

balık etli severim

3 aya kaç gün var

2 ay 25 gün sonra otomatik olarak sistem seni bana devredicek

• quote:

Orijinalden alıntı: sweetnothing

Ektomorflar icin beslenme programi yapabilecek var mi?
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=30157049&p=1

Buradaki vucut gelistirirken kilo alma programini uygulamaya calisicam. Sizin gorusunuz nedir bu beslenme hakkinda?

Dukan diyeti yaptığımdan patates ve makarna gibi karbonhidratlar hariç diğerleri çok tanıdık geldi bana Protein manyağı oldum. Çok deli zayıflatan bir diyet. Ama kas konusunu bilmiyorum. İnsan böyle ha bire protein yiyince çok ısınıyor. Metabolizma nasıl yoruluyorsa artık. Terliyorsun durduğun yerde. Bol bol su içmek şart yalnız. Ben günde 3-4 lt içiyorum. Ramazanda iftar sahur arası 3 lt içiyorum. Body bilmem de diyet için protein nimet.

• bende su içsem kilo alıyorum. 1.65 boy kilo 69.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk başta kaç kiloydun şu anda kaç kilosun ve hedeflediğin kilo ne birde boyun kaç?

Detay vermeyeyim sadece 45 kilo verdim ve vermem gereken 10 kilo daha var. 55 kilo verdiğimde anca adama benzeyeceğim onu diyebilirim..Boyumu vermiştim 1,63. Yaş da 30. İdeal kilom 50-55 sanırım ama asla 55 kiloya inemem insem de hayatta koruyamam. İnsan koruyabileceği kiloda olmalı. Bakalım koruyacam mı :(

balık etli severim

3 aya kaç gün var

İyi az kalmış

• 177 / 74 kg'yum benle aynı boy-kilo olanların sıfır göbek ama bende bayağı bi göbek var bu nedendir???
  • Küçükken öyleydim, sonra ilaçlar yüzünden yaklaşık 10 kilo fazlam oldu, sonra bodye başladım yazları bırakıyorum Brad Pittin Fight Clubtaki vücudu gibi olsun yeterciler yüzünden. Tatile bile gittim çok ucuz bir ülkeye 10 kilo et yemişimdir, hergün cips bile yedim üstüne kilo verdim 2 kilo
  • sevindirik kullanıcısına yanıt
    yanlış düşünüyon hacı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

balık etli severim

3 aya kaç gün var

İyi az kalmış

seni istekli görmek beni çok mutlu etti

• çok yemiyorlar çok yediğini saniyorlar .

Boy 182 kilo 90
  • Kilo almak isteyen sıklıkla en az orta boy pizza yesin bak nasıl alıyor.

Birde zayıf insanların mideside küçük oluyor öyle obur bir zayıf insan zaten olamaz.

Kilo almak isteyen zayıf insanlar önce midelerinin hacmini büyütmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba bende yağlı ektomorf oldum yada yağ oranım yükseldi.Sanki tüm vücudumun yağları alt karına gidiyor belim 76 cm civarı ama çok geliyor.Aslında 65 kiloyum ama artık alt karın çalışıyorum.Yağsız 0 karına sahip olan arkadaşlar değerini bilsin
  • Bende yiyip yiyip kilo almayanlardandim

evde herkesten cokyerdim abarti yerdim ama zayiftim sonra yavas yavas gobeklenmeye basladim isler bozuldu 70 kiloyum suan yemeyi kestim artik abartmadan yemeyi dusunuyorum :D

• Büyük ihtimalle bu öneriyi kimseden duymamışsındır.Önerim Acur ve yaş hurmayı birlikte ye sonrada sonuçlarını paylaşmayı unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Büyük ihtimalle bu öneriyi kimseden duymamışsındır.Önerim Acur ve yaş hurmayı birlikte ye sonrada sonuçlarını paylaşmayı unutma

Bana mıydı? O ikisini burda bulmak imkansız ama bulursam bi gün yerim. yaş hurma dediğin hangisi. görsel var mı mesela örnek. özelliği ne. cırcır deme sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLHouNT

Ramazan girmeden önce kilo almak için
    Sabah:1 muz,400ml süt,1 yemek kaşığı bal,1 su bardağı yulaf,yarım ekmek,1 yumurta,150 gram beyaz peynir.
    Öğlen:160 gramlık ton balığı,200 gram civarı yoğurt.
    Ara öğün:10 tane köfte veya 200 gram tavuk yanında yoğurt ve ekmek.
    Akşam:1 tabak pirinç veya bulgur pilavı.
    Yatmadan önce:1 tabak pilav veya makarna ardından 1 kase kuru yemiş tam yatmadan öncede 300 ml süt içine 1 yemek kaşıgı bal.
    Boy:1.74 kilo 62 bu beslenme sayesinde ayda 500 gram alıyorum olurmu lan böyle iş
    Kan tahlillerim normal çıktı ancak doktor kaka tahlili istememişti.

alamazsın tabi. normal insanlar- normal kilodakiler ve üstündekiler canı ne çekerse onu yiyor ara öğün öğün kavramı yok. canım istiyor diyip baklava üstüne dondurma üstüne yemek üstrüne tekrar tatlı yiyebiliyor. sen kendini buna şartladığından bunun dışına çıkmazsan tabi ki alamazsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

Kilo almak isteyen sıklıkla en az orta boy pizza yesin bak nasıl alıyor.

Birde zayıf insanların mideside küçük oluyor öyle obur bir zayıf insan zaten olamaz.

Kilo almak isteyen zayıf insanlar önce midelerinin hacmini büyütmesi lazım.

İşte bunu düşünüyorum ben de. o mide ile nasıl tıka basa yiyor olabilirler ki diye..Onlara çok geliyordur yedikleri ya da bize mi çok geliyor bilmiyorum ki. 130 kilo midesiyle 55 kilo bir mi.
  • Deli gibi yerim ama kilo almam.

Boy 178 kilo 67. Yine aşırı zayıf değilim neyse ki Fit.
  • sahurdada öküz gibi yiyiyorum iftardada kiloda almıyorum öyle çokda gezmiyorum hafta 2-3kez akrabalara gidiyoruz sadece evden aşağı iniyorum arabayla gidiyoruz metabolizmayla alakalı
  • Donanım haber Uzman'ları damlar iftardon sonra.
  • Zamanında bende öyleydim çok hareket edince kilo almıyorsun mesela ben küçükken hiperaktiftim bu yüzden hep zayıf kalırdım yani herşeyin başı hareket

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.